Πώς να συλλάβετε φυσικά χωρίς ναρκωτικά

Έτσι είστε έτοιμοι να έχετε ένα παιδί-συγχαρητήρια! Αυτό το άρθρο είναι για το πώς να συλλάβουν φυσικά χωρίς να παίρνετε φάρμακα. Πώς μείνετε έγκυος φυσικά; Μπορεί να σας ρωτήσω αυτό το ερώτημα γιατί θέλετε να μάθετε πώς συμβαίνει η εγκυμοσύνη, αλλά πιθανότατα θέλετε να μάθετε πώς να συλλάβετε φυσικά. Αναζητάτε ίσως τον πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο για να μείνετε έγκυος χωρίς παρεμβάσεις. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να μείνετε έγκυος φυσικά λόγω φιλοσοφικών ή θρησκευτικών λόγων, ανησυχιών για την υγεία ή απλά επειδή προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε παρεμβάσεις. Όποια κι αν είναι τα κίνητρά σας, εδώ μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να συλλάβετε φυσικά.

5 συμβουλές για το πώς να συλλάβουν φυσικά

Για να ενισχύσετε πραγματικά τις πιθανότητές σας να συλλάβετε φυσικά, σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας. Εδώ είναι οι καλύτερες συμβουλές για το πώς να συλλάβετε φυσικά πρέπει να ξέρετε:

  • 1: Σταματήστε το κάπνισμα.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι τα τσιγάρα είναι γεμάτα επιβλαβείς χημικές ουσίες που μπορούν να επηρεάσουν τόσο εσάς όσο και τη γονιμότητα του συντρόφου σας. Σταματήστε το κάπνισμα και η υγεία σας θα σας ευχαριστήσει γι ‘αυτό.

  • 2: Αποφύγετε το αλκοόλ.

Η κατανάλωση αλκοόλ με μέτρια κατανάλωση (ένα έως δύο ποτά την ημέρα) ή βαριά επίπεδα (περισσότερα από δύο ποτά την ημέρα) μπορεί να δυσκολεύει μια γυναίκα να μείνει έγκυος. Έτσι είναι πιο ασφαλές για μια γυναίκα να αποφεύγει το αλκοόλ όταν ελπίζει να μείνει έγκυος.

  • 3: Τρώτε υγιεινά τρόφιμα.

Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει ειδική δίαιτα που προωθεί τη γονιμότητα, η κατανάλωση μιας ποικιλίας υγιεινών τροφών μπορεί να βοηθήσει στην προετοιμασία του σώματος μιας γυναίκας για εγκυμοσύνη, δίνοντάς της επαρκή αποθέματα κρίσιμων θρεπτικών ουσιών όπως ασβέστιο, πρωτεΐνες και σίδηρο. Αυτό σημαίνει ότι τρώτε μια ποικιλία από φρούτα και λαχανικά, άπαχο πρωτεΐνες, δημητριακά ολικής αλέσεως, γαλακτοκομικά προϊόντα και υγιεινές πηγές λίπους.

  • 4: Διατηρήστε ένα υγιές βάρος.

Όντας είτε υπέρβαροι είτε υποβαθμισμένοι μπορεί να μειώσει τη γονιμότητα στις γυναίκες. Ορισμένες έρευνες υποδεικνύουν ότι το υπερβολικό βάρος μπορεί να διαταράξει μια σειρά αναπαραγωγικών διεργασιών. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη και την ποιότητα της διαδικασίας γονιμοποίησης και ανάπτυξης εμβρύων. Η απώλεια βάρους θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν μερικές από αυτές τις δυσκολίες. Μια συστηματική ανασκόπηση του 2014 υποδεικνύει ότι οι γυναίκες που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι μπορούν να αυξήσουν την επιτυχία της θεραπείας γονιμότητάς τους χάνοντας βάρος. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρηθεί ένα υγιές βάρος. Η υπογονιμότητα μπορεί επίσης να επηρεάσει τη γονιμότητα. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες που είναι λιποβαρείς έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο δυσλειτουργίας των ωοθηκών, στειρότητας και πρόωρου τοκετού.

  • 5: Μειώστε το άγχος.

Το άγχος μπορεί να μειώσει τη γονιμότητα στις γυναίκες. Μια μελέτη από το 2011 έδειξε ότι οι γυναίκες με υψηλότερα επίπεδα στρες μπορεί να έχουν λιγότερες πιθανότητες να συλλάβουν φυσικά. Η συμμετοχή σε δραστηριότητες περιορισμού του στρες μπορεί να αυξήσει τη γονιμότητα των γυναικών. Για παράδειγμα, εκείνοι που λαμβάνουν υποστήριξη και συμβουλές για κατάθλιψη και άγχος έχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν έγκυες από όσους δεν το κάνουν.

Πώς να συλλάβετε φυσικά: ένα βιβλίο που συνιστάται να το διαβάσετε

Για μερικές γυναίκες, η έγκυος είναι τόσο εύκολη. Ορισμένες άλλες γυναίκες παραμένουν έγκυες μετά την αλλαγή του τρόπου ζωής τους. Δυστυχώς, υπάρχουν εκείνοι που έχουν δυσκολία να μείνουν έγκυες παρόλο που έχουν κάνει αλλαγές στον τρόπο ζωής που χρειάζονται. Αν έχετε επίσης προβλήματα με τη στειρότητα, τότε το Pregnancy Miracle είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Η Pregnancy Miracle είναι η τελική λύση στα προβλήματα στειρότητας σε όλο τον κόσμο. Αυτό το βιβλίο θα σας πει πώς να συλλάβετε φυσικά χωρίς να χρησιμοποιείτε φάρμακα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες δεν συλλάβουν. Δεν είναι μόνο οι ορμόνες που παίζουν ρόλο στην εγκυμοσύνη, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες. Ορισμένες γυναίκες υποφέρουν από σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ορμονική ανισορροπία, ανδρική σύντροφο με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων ή άλλες γυναικολογικές παθήσεις. Ακόμη και ένας αγχωτικός τρόπος ζωής και μια ανθυγιεινή διατροφή συμβάλλουν στη στειρότητα σας. Το βιβλίο Pregnancy Miracle παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να μείνετε έγκυος. Έχει δοκιμαστεί και δοκιμαστεί από πάνω από 137 χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του συγγραφέα! Το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα 14 ετών εντατικής έρευνας! Κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>