Πώς να σταματήσετε το ροχαλητό το βράδυ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σταματήσετε το ροχαλητό τη νύχτα. Η αποφυγή του αλκοόλ, η διακοπή του καπνίσματος, η απώλεια βάρους και η αύξηση της άσκησης μπορούν να σας βοηθήσουν. Το ροχαλητό είναι κοινό πρόβλημα, ειδικά στη μέση ηλικία. Μέχρι τη στιγμή που θα φθάσουμε στη δεκαετία του ’60 περίπου οι μισοί από μας θα ροχαλίζουν τακτικά. Συνήθως αυτό δεν προκαλεί πολλά προβλήματα – μπορεί να έχετε την περιστασιακά ενοχλημένη νύχτα που προκαλείται από τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας, αλλά δεν θα επηρεάσει την καθημερινή σας ζωή. Αλλά μερικές φορές το ροχαλητό είναι μακριά από ένα θέμα γέλιου. Εάν είναι σοβαρό τότε μπορεί να είναι σοβαρό. Η τακτική έλλειψη ύπνου προκαλεί υπερβολική κόπωση, γεγονός που καθιστά δύσκολο να συγκεντρωθεί. Μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν οδηγείτε ή αν έχετε δουλειά όπου εργάζεστε με μηχανήματα. Μπορεί να σας προκαλέσει άγχος ή κατάθλιψη και, εξίσου, μπορεί επίσης να θέσει τεράστια πίεση στις σχέσεις, με το σύντροφό σας, τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας.

Γιατί ροχαλάτε;

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ροχαίνουν. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Πινοντας αλκοολ.
  • Κάπνισμα.
  • να είστε υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.
  • Κρύο, κόλπο ή αλλεργία.
  • Να κοιμάστε στην πλάτη σας.

Εάν ροχαλάτε και έχετε συχνά υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να έχετε αποφρακτική άπνοια ύπνου. Η αποφρακτική άπνοια ύπνου συμβαίνει όταν η αναπνοή σταματά ή μειώνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου εξαιτίας της στένωσης ή της απόφραξης του ανώτερου αεραγωγού. Προκαλεί έντονο ροχαλητό και περιστασιακή άπνοια (διακοπή της αναπνοής). Η αποφρακτική άπνοια ύπνου είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται προσοχή. Εκτός από την κόπωση, μπορεί να μειώσει τη συγκέντρωσή σας και να αυξήσει τον κίνδυνο για προβλήματα υγείας, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη, εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή προσβολή. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε τροχαία ατυχήματα επειδή οι οδηγοί κοιμούνται. Γι ‘αυτό πρέπει να μάθετε πώς να σταματήσετε το ροχαλητό.

Πώς να σταματήσετε το ροχαλητό: 5 αλλαγές στον τρόπο ζωής

Το ροχαλητό συνδέεται συχνά με τον τρόπο ζωής και υπάρχουν μερικές απλές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να τον σταματήσετε. Εδώ είναι 5 συμβουλές για το πώς να σταματήσετε το ροχαλητό:

  1. Διατηρήστε ένα υγιές βάρος και δίαιτα: Η υπέρβασή σας με λίγα κιλά μπορεί να οδηγήσει σε ροχαλητό. Ο λιπαρός ιστός γύρω από το λαιμό σας πιέζει τον αεραγωγό και εμποδίζει τον αέρα να ρέει μέσα και έξω ελεύθερα.
  2. Να κοιμηθείτε στο πλάι σας: Ο ύπνος στην πλάτη σας μπορεί να σας προκαλέσει ροχαλητό. Όταν χαλαρώνετε, η γλώσσα σας μπορεί να πέσει πίσω στο λαιμό σας και να αναγκάσει τον αεραγωγό σας να γίνει μικρότερος, οδηγώντας σε ροχαλητό. Ο ύπνος στο πλάι σας μπορεί να αποτρέψει τη γλώσσα σας να εμποδίσει τον αεραγωγό σας.
  3. Αποφύγετε το αλκοόλ: Το αλκοόλ χαλαρώνει τους μυς του λαιμού σας, γεγονός που μπορεί να συμβάλλει στην ροχαλητό. Δοκιμάστε να παρακάμψετε συνολικά την κατανάλωση αλκοόλ, ειδικά τις ώρες πριν κοιμηθείτε.
  4. Περάστε ή κόψτε το κάπνισμα: Ο καπνός τσιγάρων ερεθίζει την επένδυση της μύτης και του λαιμού σας, προκαλώντας οίδημα και καταρροή. Αυτό σημαίνει ότι η ροή αέρα μειώνεται και είναι πιθανότερο να ροχαλητό.
  5. Κρατήστε τη μύτη σας καθαρή: Πρέπει να εισπνεύσετε μέσα από τη μύτη σας και όχι από το στόμα σας. Εάν μια αλλεργία εμποδίζει τη μύτη σας, δοκιμάστε ένα ρινικό σπρέι. Ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας εάν πάσχετε από αλλεργία ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που επηρεάζει τη μύτη ή την αναπνοή σας, όπως η παραρρινοκολπίτιδα.

Πώς να σταματήσετε το ροχαλητό με το Air Snore

Τώρα υπάρχει ένα στιγμιαίο σύστημα πώς να σταματήσετε το ροχαλητό και να πάρετε τη ζωή σας πίσω. Το σύστημα ονομάζεται Air Snore που συνοδεύεται από δύο προϊόντα: το στόμιο Air Snore και το Air Snore σταγόνες. Το επιστόμιο Air Snore, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για τέλεια εφαρμογή στο στόμα σας, κρατά το σαγόνι ελαφρώς ανοιχτό ενώ κοιμάστε. Με το σαγόνι ελαφρώς ανοιχτό, ο ανώτερος αεραγωγός σας θα παραμείνει ανοιχτός ακόμη και όταν οι μύες στο λαιμό σας βρίσκονται σε χαλαρή θέση και η γλώσσα σας έχει πέσει προς τα πίσω. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να αναπνέετε ευκολότερα λόγω του ανοιχτού αεραγωγού που, με τη σειρά του, αποτρέπει τα επεισόδια ροχαλητό σας. Οι σταγόνες Air Snore μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή μαζί με το στόμιο Air Snore. Οι σταγόνες Air Snore περιέχουν φυσικά συστατικά για περισσότερη ποιότητα, βαθύ ύπνο, περισσότερη ενέργεια και βελτιωμένη γενική υγεία. Μπορείτε να αναπνέετε πιο εύκολα τη νύχτα χωρίς να παίρνετε υπνωτικά χάπια. Οι σταγόνες Air Snore σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να καθαρίσετε τους αεραγωγούς που μπορεί να περιοριστούν λόγω ψυχρής ή άλλης αναπνευστικής λοίμωξης. Εφαρμόστε τις σταγόνες στο στήθος και το λαιμό σας, καθώς και κάτω από τα ρουθούνια σας πριν πάτε για ύπνο. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το στόμιο Air Snore και τις σταγόνες. Στην πραγματικότητα εργάζονται και σε λογική τιμή. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Air Snore τώρα για να πάρετε την καλύτερη τιμή.

Air Snore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>