Πώς να πάρετε συμπλήρωμα γλυκομαννάνη να χάσουν βάρος σημαντικά

Εδώ, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να πάρετε συμπλήρωμα γλυκομαννάνη. Αυτό το συμπλήρωμα είναι πολύ δημοφιλής σήμερα.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να το κάνουμε αποτελεσματικά. Έτσι, ας διαβάσουμε τις πληροφορίες σχετικά με το συμπλήρωμα γλυκομαννάνη πρώτον.

Με τόσα πολλά συμπληρώματα για την υγεία, μπορεί να πάρει συντριπτική ως προς το ποια είναι η καλύτερη για να χρησιμοποιήσετε. Έχοντας διαθέσιμες πολλές επιλογές μπορεί να είναι ευεργετική σε ορισμένες πτυχές, αλλά τα μειονεκτήματα αυτού είναι η σύγχυση που μπορεί να βιώσει ως αποτέλεσμα. Ενώ μερικοί άνθρωποι δεν με πειράζει λήψη συμπληρωμάτων που έγιναν σε εργαστήρια, τους άλλους ανθρώπους αντί να ήθελε να επιλέξουν για όλες τις φυσικές ουσίες για να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν το βάρος τους. Υπάρχει άνεση σε ουσίες που παράγονται από τη Γη. Γλυκομαννάνη είναι μια τέτοια ουσία που μερικοί άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε να τους παρασχεθεί βοήθεια στην εύρεση του εσωτερικού, λεπτότερο εαυτό ότι έχουν αγωνίζονται για να κάνουν δει στον κόσμο.

Ιστορία της γλυκομαννάνη

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των εξαντλητικές δίαιτες και τα χάπια διατροφής, όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους γρήγορη και εύκολη. Οι εταιρείες, ακόμη και πιέζουν φυσικά συμπληρώματα που ισχυρίζονται θα βοηθήσει λιώσει μακριά κιλά, σαν ένα αυτό που ονομάζεται Glucomannan. Είναι ένα υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα που κατασκευάζεται από την βολβό (υπόγειο στέλεχος) του ασιατικού φυτού γνωστή ως konjac. Οι άνθρωποι το πάρει γιατί επιβραδύνει την πέψη και καθυστερεί την απορρόφηση της γλυκόζης από το έντερο. Αυτό το συμπλήρωμα επίσης απορροφά πολύ νερό και έτσι διογκώνεται στο στομάχι σας, δίνοντάς σας μια πλήρη αίσθηση. Δεδομένου ότι είναι φυσικό, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι υγιές και ασφαλές.

Πώς να πάρετε το γλυκομαννάνη

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να πάρετε GM σε μία δίαιτα. Κατ ‘αρχάς, άλευρο Konjac (γνωστός και ως GM σε σκόνη) είναι διαθέσιμα από μια ποικιλία από μεταπωλητές. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ακριβώς φθηνά, περίπου $ USD 18/500 γραμμάρια. Δεύτερον, Shirataki (ή shiratake) χυλοπίτες, το οποίο μπορείτε να βρείτε στις ασιατικές παντοπωλεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραδοσιακά πιάτα της Ανατολικής Ασίας ή ως υποκατάστατο των ζυμαρικών. Ξεπλύνετε noodles από την πρώτη, δεδομένου ότι έχουν ένα funky μυρωδιά, όταν πρώτη από τη συσκευασία.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το ζελέ konjac (το κόψετε σε μικρά κομμάτια και σερβίρετε με σάλτσα), αλλά μπορεί να είναι μια επίκτητη προτίμηση / υφή. Τρίτον, δεν συνιστούμε γενικά GM χάπια, αλλά ένα καναδικό προϊόν το οποίο δεν είναι κακό είναι PGX, η οποία είναι ως επί το πλείστον GM μαζί με αλγινικό νάτριο, και δυστυχώς, κόμμι ξανθάνης (και διάφορους σταθεροποιητές). Τέταρτον, αν το κάνετε να πάρετε GM χάπια, σκάσει τα κάψουλες ανοιχτή και τα διαλύουν σε λίγο νερό πρώτα, και ανακατεύουμε σε κάποια υγρή τροφή. Και πάλι, να είναι σίγουρος για να πιει άφθονο νερό με GM και / ή διαλύονται καλά σε υγρό πριν από την κατάποση.

συστατικά γλυκομαννάνη και δοσολογίας

Καλό είναι να πάρει 1 γραμμάριο Glucomannan τρεις φορές την ημέρα για να έχουν κάποια επίδραση στη διαχείριση του βάρους. Οι χρήστες ενημερώνονται για να πάρει αυτό το συμπλήρωμα 15 λεπτά πριν από το γεύμα και με 1-2 ποτήρια νερό (ποσό που δεν κατονομάζονται). Είναι σημαντικό να ληφθούν με νερό, γιατί αλλιώς, μπορεί να γίνει κίνδυνο πνιγμού. Γλυκομαννάνη είναι η δική ουσία της και δεν αποτελείται από οτιδήποτε άλλο.

Πού πρέπει να αγοράσετε;

Το καλύτερο συμπλήρωμα γλυκομαννάνη προτείνουμε είναι η πρωτο-Col SlimFizz. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, όπου μπορείτε να αγοράσετε το αρχικό SlimFizz. Η μόνη αξιόπιστη θέση για να αγοράσει το SlimFizz είναι μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Ναι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή SlimFizz μέσω του συνδέσμου εδώ. Θα σας ανακατευθύνει στην επίσημη ιστοσελίδα γρήγορα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>