Πώς να πάρετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για την απώλεια βάρους

Μπορείτε να αναρωτηθείτε πόσο αποτελεσματική πρωτεΐνη ορού γάλακτος για την απώλεια βάρους, βλέποντας την πραγματική λειτουργία της είναι να βοηθήσετε στην αύξηση των μυών. Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα πρωτεΐνης που καταναλώνονται από τους ανθρώπους της υγείας σε όλο τον κόσμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πρωτεΐνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός. Το συμπλήρωμα πρωτεΐνης είναι συνήθως διαθέσιμο σε μορφή σκόνης και μπορεί εύκολα να προστεθεί σε υγιεινά ποτά για να χυθεί η καθημερινή πρόσληψη πρωτεϊνών.

Επωφεληθείτε από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για απώλεια βάρους

Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος είναι πολύ δημοφιλής επειδή, ως καλή πηγή πρωτεϊνών, είναι ένα ήσυχο και εύπεπτο. Πολλές ανεξάρτητες έρευνες εξετάζουν ακόμη και το ρόλο του ορού γάλακτος στην καταπολέμηση της χοληστερόλης, σταθεροποιώντας τις πιέσεις του αίματος και διατηρώντας τα καρδιαγγειακά προβλήματα υπό έλεγχο. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι επίσης χαμηλή στη λακτόζη, καθιστώντας την συνιστώμενη για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Ωστόσο, είναι σημαντικό για αυτούς να συμβουλευτούν τον διατροφολόγο πριν προσθέσουν αυτό το συμπλήρωμα στη διατροφή τους. Το όφελος της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για την ίδια την απώλεια βάρους είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά. Κάποιοι ακόμη αναρωτιούνται εάν μπορούν να χάσουν βάρος μόνο λαμβάνοντας πρωτεΐνη ορρού γάλακτος. Αλλά οι κλινικοί διατροφολόγοι δεν θα προτείνουν την παράκαμψη της τακτικής άσκησης, επειδή το 70% της απώλειας βάρους προσδιορίζεται από τα τρόφιμα ενώ το 30% βασίζεται στη φυσική απόδοση. Οι προτάσεις μας για το πώς και πότε να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για απώλεια βάρους:

  • Ως αντικατάσταση γεύματος – προσθέστε σε ένα λείο.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε βιασύνη στο πρωινό και στη συνέχεια αγωνίζονται όλη την ημέρα όταν χάνουν αυτό το σημαντικό γεύμα. Μια μεγάλη επιλογή είναι να μαστίγιο ένα λείο ποτό μπορείτε να καταναλώνετε εν κινήσει. Δημιουργήστε ένα μίγμα χρησιμοποιώντας υγρή σκόνη πρωτεΐνης, μερικά λίπη όπως αβοκάντο και φρούτα και / ή λαχανικά, ώστε να είναι τόσο θρεπτικά όσο και γεμιστικά. Αυτό κάνει έναν βολικό, πυκνό θρεπτικό τρόπο για να τροφοδοτήσει.

  • Ως αντικατάσταση σνακ – αναμειγνύεται μόνο με νερό ή νερό με μια παχιά γάλα.

Για πολλούς, το απόγευμα είναι μια δύσκολη στιγμή για να αποφύγετε το σνακ σε σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και αυτό συμβαίνει όταν το κούνημα πρωτεϊνών μπορεί να είναι πολύ βολικό. Ομοίως, εάν επρόκειτο να έχετε ένα τσέρκι τόνου για το απογευματινό τσάι, αλλά δεν θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει, τότε το σωστό άρωμα των πρωτεϊνών μπορεί να είναι μια λογική εναλλακτική λύση αντί να φτάσει στα μπισκότα ή τη σοκολάτα.

  • Πριν βγείτε έξω για φαγητό – ανακατέψτε με νερό (για να βοηθήσετε με κορεσμό και να αποφύγετε υπερβολική κατανάλωση).

Εάν πηγαίνετε έξω και είναι πιθανό να ξεγελάσετε σε όλα τα λάθος είδη τροφίμων, τότε το να έχετε ένα πρωτεϊνικό κούνημα προτού να πάτε μπορεί να σας βοηθήσει να σας γεμίσει, προτού να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε πολλές άσπλαχνες επιλογές φαγητού και ποτών.

  • Μετά από μια προπόνηση – ανακατεύουμε με νερό.

Η άσκηση είναι ένα σημαντικό μέρος της ύπαρξης υγιεινής και μόνο η αλλαγή σε πρωτεϊνικά κουνήματα δεν είναι πιθανό να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να τη διατηρήσετε. Επομένως, συνιστούμε να συνδυάσετε την κατάρτιση αντίστασης με πρωτεΐνη ορού γάλακτος για όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Οι άνδρες μπορούν να έχουν μία ή δύο δόσεις 30g ανά ανάδευση. Οι γυναίκες σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους θα πρέπει να κολλήσουν σε ένα κουταλάκι 30g πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Η ομορφιά ενός πρωτεϊνικού κούνημα είναι για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι πιο εύκολο να κατεβείτε μετά από μια σκληρή προπόνηση από το να τρώτε την ίδια ποσότητα πρωτεΐνης σε ένα ολόκληρο φαγητό.

Ποια σκόνη πρωτεΐνης θα πρέπει να επιλέξετε;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος για την απώλεια βάρους που δεν είναι γεμάτη με δυσάρεστα και περιττά συμπληρώματα ή χημικές ουσίες που το σώμα σας δεν χρειάζεται. Ελέγξτε επίσης ότι δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα ή τεχνητά γλυκαντικά. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να λάβετε σύσταση για την καλύτερη πρωτεΐνη ορού γάλακτος για απώλεια βάρους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>