Πώς να πάρετε έκπτωση TurmericPlus: αξιόπιστη ιστοσελίδα για να αγοράσει

Μερικές φορές τα συμπληρώματα έμπορος δίνει μια ακριβή τιμή για turmericplus. Εδώ, θα πάρετε στα σοβαρά Έκπτωση TurmericPlus.

Περισσότερο από ακριβώς ένα μπαχαρικό κουζίνα, κουρκούμη, και τα κύρια ένωση κουρκουμίνη της έχουν από καιρό μια σημαντική θέση σε φυτικά παραδόσεις ευεξίας. συμπληρώματα Turmeric / κουρκουμίνη: Deliver φυτικής προέλευσης αντιοξειδωτικά γνωστά ως κουρκουμινοειδή, Υποστήριξη ελεύθερης ρίζας-καταπολέμηση αντιοξειδωτική δραστηριότητα, είναι διαθέσιμα σε τυποποιημένα μορφές και ενισχυμένη με μαύρο εκχύλισμα πιπεριού.

Τι είναι η κουρκούμη;

Turmeric είναι ένα rhizomatous ποώδες πολυετές φυτό (Curcuma longa) της οικογένειας τζίντζερ, Zingiberaceae. Είναι εγγενές στην νότια Ασία, απαιτώντας θερμοκρασίες μεταξύ 20 και 30 ° C (68 και 86 ° F) και ένα σημαντικό ποσό των ετήσιων βροχοπτώσεων να ευδοκιμήσει. Τα φυτά συγκεντρώνονται ετησίως για ριζωμάτων τους, και μεταδίδεται από ορισμένες από αυτές ριζώματα κατά την επόμενη περίοδο.

Όταν δεν χρησιμοποιούνται φρέσκα, οι ριζώματα έβρασαν για περίπου 30-45 λεπτά και στη συνέχεια ξηραίνεται σε θερμό φούρνους, μετά την οποία έχουν αλεστεί σε ένα βαθύ-πορτοκαλί-κίτρινη σκόνη που χρησιμοποιούνται συνήθως ως χρωστική και αρωματικό παράγοντα στις κουζίνες του Μπαγκλαντές, Ινδία , την Ινδονησία, το Ιράν και του Πακιστάν κουζίνα, ειδικά για κάρυ, καθώς και για τη βαφή.

Η διατροφή στο εσωτερικό Turmeric

Το εργοστάσιο κουρκούμη, ή Curcuma longa, είναι ένα βότανο στενά με τζίντζερ. Καλλιεργείται σε τροπικά κλίματα σε όλη την Ασία για τα έρριζα υποκείμενα της, η οποία παρέχει τη γεύση και την χρωστική του φυτού. Τα υποκείμενα, τα οποία αναπτύσσονται υπόγεια, αλλά είναι περισσότερο από ένα στέλεχος από μια πραγματική ρίζα μπορεί να αλεστεί σε μια κόλλα, ή αποξηραμένα και αλεσμένα σε σκόνη.

Κουρκούμη περιέχει βήτα-καροτένιο, ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), ασβέστιο, φλαβονοειδή, φυτικές ίνες, σίδηρο, νιασίνη, κάλιο, ψευδάργυρο και άλλα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, η χημική ουσία στην κουρκούμη συνδέονται με πιο πολύ κράχτης επιπτώσεις στην υγεία του είναι η κουρκουμίνη.

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του κουρκουμά

Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι η κουρκούμη μπορεί να βοηθήσει στην προστασία έναντι Αλτσχάιμερ. Το κύριο συστατικό του κουρκουμά, κουρκουμίνη, φαίνεται να εμποδίσει την εξέλιξη της νόσου του Alzheimer σε ποντικούς. Οι μελέτες των ινδικών πληθυσμών, των οποίων η διατροφή είναι πλούσια σε κουρκούμη, δείχνουν ότι τα ποσοστά της νόσου του Alzheimer είναι πολύ χαμηλή σε αυτές τις ομάδες. Απαιτείται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την αποτελεσματικότητα του Turmeric για την πρόληψη του Αλτσχάιμερ.

Η κουρκουμίνη που βρέθηκαν στην κουρκούμη μπορεί επίσης να αποτρέψει την οξείδωση της χοληστερόλης, μειώνουν την εξέλιξη της αθηροσκλήρωσης, και την προστασία από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πού μπορείτε να πάρετε έκπτωση TurmericPlus

Turmeric είναι διαθέσιμη σε κονιοποιημένη μορφή ως μαγειρικό μπαχαρικό, και σε δισκία και κάψουλες ως Εκχυλίσματα φαρμακευτικά. Θα πρέπει να επισημαίνονται ως τυποποιημένο εκχύλισμα κουρκουμά ή η ένωση, η κουρκουμίνη.

Όπως κουρκούμη εκχύλισμα γίνεται πολύ δημοφιλής τον τελευταίο καιρό, μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν σε κάθε μεγάλο κατάστημα ή στο φαρμακείο κοντά στη γειτονιά σας. Ένα μεγάλο κατάστημα και ένα online κατάστημα σας δώσει διάφορες εμπορικές κουρκούμη εκχύλισμα. Ακόμη και το προϊόν είναι διάφορα? Μερικές φορές η τιμή είναι πολύ ακριβή. Για να πάρετε μια έκπτωση και το αρχικό turmericplus, μπορείτε να το αγοράσετε στο επίσημο κατάστημα. Απλά κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>