Πώς να πάρει τα χάπια κολλαγόνο οφέλη για να μεγιστοποιήσετε την υγεία σας

Το κολλαγόνο τους αποδεικνύει για να γίνει ένα θαυμάσιο αντι-γήρανσης και την υγεία συμπλήρωμα. Αυτό θα πει κολλαγόνο χάπια οφέλη για την ενίσχυση της υγείας σας.

Η ιδέα πίσω από τα συμπληρώματα διατροφής, που ονομάζεται επίσης διαιτητικά ή συμπληρώματα διατροφής, είναι να παραδώσει τα θρεπτικά συστατικά που δεν μπορούν να καταναλωθούν σε επαρκείς ποσότητες. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να είναι βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αμινοξέα, λιπαρά οξέα, και άλλες ουσίες που παραδίδονται υπό τη μορφή χαπιών, δισκίων, καψουλών, υγρών, κ.λπ.

Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι ένα σκληρό, αδιάλυτη και ινώδης πρωτεΐνη που συνθέτει ένα τρίτο της πρωτεΐνης στο ανθρώπινο σώμα. Στην πλειονότητα των κολλαγόνων, τα μόρια συσκευάζονται μαζί για να σχηματίσουν πολύ παρόμοια μακρύ λεπτό ινίδια.

Σύμφωνα με MediLexicon, το κολλαγόνο περιλαμβάνει μια οικογένεια των γενετικά διακριτών μορίων, τα οποία όλα έχουν μια μοναδική τριπλή διαμόρφωση έλικας από τρεις υπομονάδες πολυπεπτιδίου είναι γνωστή ως άλφα-αλυσίδες.

Κάθε άλυσος περιέχει περίπου 1.000 αμινοξέα, και συνήθως διαθέτει μία αλληλουχία αμινοξέων που αποτελείται από γλυκίνη, προλίνη, υδροξυπρολίνη και. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι του κολλαγόνου, τουλάχιστον 16 τύπους, αλλά 80-90% των κολλαγόνων στο σώμα ανήκουν στους τύπους Ι, II και III. Τα κολλαγόνα στο ανθρώπινο σώμα είναι ισχυρό και εύκαμπτο. Κολλαγόνο Τύπου Ι ινίδια είναι ιδιαίτερα εφελκυσμού και είναι ισχυρότερο από το ατσάλι, γραμμάριο προς γραμμάριο.

Το κολλαγόνο και τα οφέλη της

Υπάρχουν διάφορα χάπια κολλαγόνο οφέλη για το σώμα σας, υπάρχουν:

Πεπτικό ενίσχυσης

Το κολλαγόνο καταπραΰνει και θεραπεύει το πεπτικό σύστημα και βοηθά την επισκευή του βλεννογόνους επένδυση. Βοηθά επίσης να σπάσει την πρωτεΐνη και το λίπος από τις τροφές, γεγονός που καθιστά ευκολότερη για τον οργανισμό να αφομοιώσει.

Για να βοηθήσει στην πέψη, πριν από τα γεύματα, προσθέστε 1 κουταλιά πεπτιδίων κολλαγόνου (Βρείτε εδώ) για να ποτό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσουν την απορρόφηση των πρωτεϊνών και την παραγωγή υδροχλωρικού οξέος. Επίσης, θα βοηθήσει να θεραπεύσει το πεπτικό σας σύστημα.

πρόγραμμα απώλειας βάρους

Το κολλαγόνο είναι μια μεγάλη πηγή πρωτεΐνης και παρέχει 18 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 2 κουταλιές! Οι μελέτες δείχνουν ότι τα πεπτίδια κολλαγόνου που καταναλώνονται στο πρωινό είναι 40% περισσότερο από ό, τι κορεσμού άλλων πρωτεϊνών (όπως ο ορρός γάλακτος ή σόγιας) και συσχετίζεται με μείωση κατά 20% της πρόσληψης τροφής στο μεσημεριανό γεύμα.

συμπλήρωμα φροντίδας του δέρματος

Μερικοί γιατροί αναφέρονται σε κολλαγόνο ως το νέο προϊόν αντι-γήρανσης του αιώνα και οφείλω να συμφωνήσω! Εξασφαλίζει τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναγέννηση του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι κατά κύριο λόγο αποτελείται από τα αμινοξέα γλυκίνη, προλίνη, αλανίνη και υδροξυπρολίνη. Αυτά τα συγκεκριμένα αμινοξέα αποδειχθεί ότι μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης. Η κλινική έρευνα έχει δείξει ότι η ProtocolCollagen προωθεί νεότερους αναζητούν δέρμα, βελτιώνει το επίπεδο υγρασίας του δέρματος, βελτιώνει την υφή του δέρματος, βελτιώνει τα σημάδια των βαθιών ρυτίδων και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Παρουσιάζοντας ProtocolCollagen χάπια

Το ProtocolCollagen χρησιμοποιεί μόνο υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο σημαίνει ότι έχει ουσιαστικά προ-πέψη, έτσι ώστε το πεπτικό σύστημα χρειάζεται λιγότερο χρόνο και ενέργεια για να σπάσει την πρωτεΐνη και ως εκ τούτου παίρνει απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος πολύ γρήγορα. Καθώς γερνάμε το σώμα μας έχει την τάση να παράγει λιγότερο κολλαγόνο προκαλεί απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος και μειωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων.

Μέχρι την ηλικία των 45, το επίπεδο του κολλαγόνου μας έχει μειωθεί κατά περίπου 30 τοις εκατό. Η ProtocolCollagen χρησιμοποιούν κολλαγόνο βοοειδών καθώς είναι τόσο παρόμοιο με το ανθρώπινο κολλαγόνο και πολλοί άνθρωποι στη βιομηχανία ομορφιάς έχουν αγκαλιάσει τη χρήση της για τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να πάρετε ProtocolCollagen χάπια;

Ένα άλλο συμπληρώματα κολλαγόνου μπορεί να αποθηκεύονται σε πολλά μεγάλα καταστήματα ή εμφανίζεται στη λίστα στο διαδίκτυο προϊόν φαρμακείο. Ωστόσο, δεν είναι όλα του ίδιου προϊόντος σας δίνει ένα δυναμικό αποτέλεσμα. Για να αποφευχθεί η περαιτέρω πρόβλημα όπως αυτό, αγοράζοντας το ProtocolCollagen στο επίσημο κατάστημα είναι ο καλύτερος τρόπος. Εκτός αυτού, η απόδοση και εύκολο τρόπο, το επίσημο κατάστημα εγγυάται επίσης το προϊόν και να προσφέρουν μια επιστροφή εάν το προϊόν δεν σας κάνει να ικανοποιηθεί. Έτσι, τι περιμένετε; Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο για να σας φέρει στην επίσημη ιστοσελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>