Πώς να πάρει καλή τιμή για την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για συμπλήρωμα υψηλής ποιότητας

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να δαπανήσουν επιπλέον χρήματα για να πάρετε μια καλή ποιότητα των συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Τώρα μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να πάρετε μια καλή τιμή για την πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Φυσικά, αυτό δεν είναι λάθος, αλλά αν μπορούμε να πάρουμε μια καλή τιμή για συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, γι ‘αυτό θα πρέπει να το ακριβό προϊόν.

Ορός γάλακτος είναι το υγρό που απομένει μετά γάλα έχει πήξει και τεταμένες. Είναι ένα υποπροϊόν της παρασκευής του τυριού ή καζεΐνης και έχει πολλές εμπορικές χρήσεις. Γλυκό ορού γάλακτος παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης των τύπων πυτιά των σκληρών τυριών όπως το τσένταρ ή ελβετικό τυρί. Οξύ ορού γάλακτος (επίσης γνωστό ως ξινό ορό γάλακτος) είναι ένα υποπροϊόν που παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης του οξέος τύπων γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί cottage ή στραγγιστό γιαούρτι.

Whey φόρμουλα πρωτεΐνης για bodybuilding

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος (που προέρχεται από ορό γάλακτος) πωλείται συχνά ως συμπλήρωμα διατροφής. Τέτοια συμπληρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο άθλημα του bodybuilding. Στην Ελβετία, όπου η παραγωγή τυριού είναι σημαντική βιομηχανία, ορός γάλακτος χρησιμοποιείται ως βάση για ανθρακούχα αναψυκτικά, όπως Rivella και Montino. Στην Ισλανδία, υγρό ορού γάλακτος πωλείται ως Mysa.

Ορός γάλακτος είναι το κύριο συστατικό στις περισσότερες σκόνες πρωτεΐνης, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως από αθλητές και bodybuilders για να ληφθούν τα αναγκαία ποσότητες πρωτεΐνης σε καθημερινή βάση. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει ένα υψηλό επίπεδο λευκίνης, ενός από τα τρία αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, καθιστώντας το ιδανικό για την ανάπτυξη και την επισκευή των μυών. Από γάλα αγελάδας, ακριβώς όπως οι τυρόπηγμα σε επεξεργασία και αργότερα μετατρέπεται σε τυρί, το τυρόγαλο υποβάλλεται σε μια μακρά οδικό για να γίνει η σκόνη που γεμίζει κάθε εμπορευματοκιβώτιο. Το τυρόγαλα ακολούθως παστεριώνεται, ακριβώς όπως και κάθε γάλα, για να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν επιβλαβή βακτήρια αναπαραγωγής στο υγρό. Είναι θερμαίνεται στους 70-80 ° Κελσίου μέχρι να βράσει και στη συνέχεια ψύχεται πάλι στους 4 °.

Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτή η διαδικασία της χρήσης ακραίων θερμοκρασιών εξαλείφει 99,7% των βακτηρίων. Στη συνέχεια, ο ορός γάλακτος πρέπει να διηθείται, και έτσι φορτώνεται σε ένα τεράστιο ιστό των κεραμικών φίλτρων και στροβίλους από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα μηχανήματα αυτά λειτουργούν για να διαχωριστούν από τη λακτόζη, καθώς και τα λίπη, αφήνοντας ένα υγρό πρωτεΐνης ορού γάλακτος 90%. Το επόμενο βήμα είναι η στερεοποίηση της πρωτεΐνης.

Το υγρό τοποθετείται σε ένα τεράστιο ξηραντήρα που χρησιμοποιεί θερμό αέρα που ακολουθείται από ψυχρό αέρα να διαχωρίσει όλο το νερό από το τυρόγαλα, αφήνοντας ένα ξηρό στερεό. Τέλος, ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας αναμιγνύει το νεοσχηματισμένο σκόνης με γεύσεις, όπως το κακάο ή βανίλια για να συγκαλύψουν την αλευρώδη και ενίοτε πικρή γεύση. Αυτό το τελικό προϊόν συχνά αναμιγνύεται με γάλα ή νερό και καταναλώνεται για μια γρήγορη μερίδα 10-40 γραμμάρια πρωτεΐνης

Γιατί θα πρέπει να ImpactWheyProtein;

Η ImpactWheyProtein δεν είναι μόνο το καύσιμο των μεγάλων σώμα των μυών κεφάλια. Μην πάρετε μαζί μας λάθος, αν έχετε καλή ποιότητα προπονήσεις και να κολλήσει σε μια διατροφή γεμάτη από άπαχη πρωτεΐνη, fiber- και πλούσια σε βιταμίνες λαχανικά και φρούτα, καθώς και καλής ποιότητας υδατάνθρακες, και ακόμα δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ορός γάλακτος πρωτεΐνη θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που θα πρέπει να αποτελεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Έχουμε περιόρισε τα κορυφαία οφέλη για την υγεία έξι κρυμμένο σε μπανιέρα σας ορού γάλακτος.

Πώς να πάρετε μια καλή τιμή για συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Ακόμη και αν η τιμή για ImpactWheyProtein συμπλήρωμα δεν έχει σημαντικές διαφορές, το promo από τον τόπο που αγοράζετε ή έξοδα αποστολής μπορεί να είναι διαφορετική. Αγοράζοντας το ImpactWheyProtein από την επίσημη ιστοσελίδα μπορεί να σας δώσει πολλές promo ή την πώληση του προϊόντος πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Έχουν επίσης ένα πρότυπο στην άκρη την παράδοση, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δαπανήσουν πολλά κόστος για αυτό. Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε. Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο για να σας παραδώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του ImpactWheyProtein.

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>