Πώς να μείνετε έγκυος στα 30 φυσικά

Τα περασμένα χρόνια μπορεί να κάνουν πιο δύσκολη την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι πολύ πιθανό να μείνετε έγκυος στα 30 φυσικά. Η τέλεια στιγμή για να μείνετε έγκυος είναι όταν σας φαίνεται σωστό. Δεν είναι παράλογο να περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε πιο σίγουροι για την καριέρα και τα οικονομικά σας για να αρχίσετε να οικοδομήσετε την οικογένειά σας. Εάν επιλέξετε να περιμένετε, ίσως θελήσετε να μάθετε τη δύναμη του ανθρώπινου σώματος και πώς να το φροντίσετε για να βεβαιωθείτε ότι κανένα πρόβλημα υγείας και γονιμότητας δεν θα σταθεί στο δρόμο σας μόλις είστε έτοιμοι.

Η έγκυος στα 30 είναι φυσικά πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε

Η ηλικία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας αριθμός όταν προσπαθείτε να συλλάβετε. Η κοινωνία φαίνεται να σκέφτεται ότι είστε τρελός αν έχετε ένα παιδί στις 30. Το γεγονός, εάν μάθετε τη δύναμη του ανθρώπινου σώματος και πώς να το φροντίσετε, μπορείτε να έχετε μια υγιέστερη εγκυμοσύνη στα 30 σας από ότι θα είχατε στη δεκαετία του ’20 σας. Οι νέες μητέρες στις ηλικίες των 30 ετών εξακολουθούν να έχουν μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα, ποιότητες που είναι χρήσιμες για τη γονική μέριμνα των μικρών παιδιών. Όλοι είναι διαφορετικοί, αλλά οι γυναίκες αυτής της ηλικίας πιθανότατα γνωρίζουν τον εαυτό τους καλύτερα από ό, τι οι γυναίκες στη δεκαετία του ’20 τους. Με πολλούς τρόπους, έχοντας παιδιά στα 30 σας κάνει την οικονομική και πρακτική έννοια. Πιθανότατα έχετε υψηλότερο εισόδημα και ένα καλύτερο οικονομικό μαξιλάρι από ό, τι κάνατε στη δεκαετία του ’20 σας, επειδή είχατε περισσότερο χρόνο για να εγκατασταθείτε στον κόσμο εργασίας. Τα παρακάτω είναι πράγματα που πρέπει να κάνετε εάν σκοπεύετε να μείνετε έγκυος στα 30 φυσικά.

Οι κορυφαίες συμβουλές για να μείνετε έγκυος στα 30 φυσικά

Παρακάτω είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος στα 30 φυσικά.

  • Κανε τα μαθηματα σου.

Υπάρχει κάτι περισσότερο από απλά να απαλλαγούμε από το αλκοόλ και να ξεφεύγουμε από τον έλεγχο των γεννήσεων. Είναι σημαντικό να προσέχετε τι τρώτε, ασκείστε και έναν γενικό υγιεινό τρόπο ζωής. Η σωστή διατροφή προετοιμάζει το σώμα σας και παρέχει καλή βάση για αυτό που πρόκειται να έρθει. Ακόμη και επηρεάζει την ανάπτυξη του εμβρύου και τις πιθανότητες να πάρει ορισμένες ασθένειες. Τρώτε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα όποτε είναι δυνατόν. Η συμμετοχή του συνεργάτη σας σε όλα αυτά τα πράγματα μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε το ηθικό και να εξασφαλίσετε ότι παραμένετε παρακινημένοι καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας στη σύλληψη!

  • Κρατήστε μια ήρεμη νοοτροπία.

Η βελτίωση της ψυχολογικής σας ζωής μπορεί να έχει ουσιαστική επίδραση στη γονιμότητα. Προσέχετε στις αγαπημένες σας υγιεινές δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα, να ακούτε μουσική, να κάνετε γιόγκα, να διαβάζετε, να γυμνάζεστε, να κάνετε ένα διάλειμμα για μεγάλο Σαββατοκύριακο ή απλά να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας.

  • Παρακολουθήστε το σώμα σας.

Η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του σώματος σας, όπως η βασική θερμοκρασία του σώματος, τα αυχενικά υγρά και το pH του κόλπου, μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον βέλτιστο χρόνο για συνουσία σύμφωνα με την κανονική ωορρηξία. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η υγεία του σπέρματος του συνεργάτη σας έχει δοκιμαστεί προκειμένου να βελτιωθεί ο αριθμός των σπερματοζωαρίων. Μέθοδοι για τη βελτίωση της υγείας των ανδρών περιλαμβάνουν την εξάλειψη όλων των τοξινών από τη διατροφή, την προσθήκη βιταμινών ή συμπληρωμάτων βοτάνων στη διατροφή και την απώλεια βάρους, για τους άνδρες που είναι υπέρβαροι.

Τελικές λέξεις

Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν ορισμένες προκλήσεις για να μείνει έγκυος στα 30, είναι σαφές ότι ο αριθμός των γυναικών που έχουν μωρά στα 30 τους αυξάνεται. Απλά προσπαθήστε να είστε τόσο υγιείς όσο μπορείτε για να αυξήσετε την πιθανότητα να έχετε μια υγιή εγκυμοσύνη και μωρό. Δεν θα είστε μόνοι, καθώς πολλοί από τους συναδέλφους σας αυτής της ηλικιακής ομάδας θα βρίσκονται στο ίδιο ταξίδι. Απολαύστε αυτή την ευκαιρία για να εκτιμήσετε την εγκυμοσύνη και τη γέννηση κατά τη διάρκεια μιας υπέροχης χρονικής περιόδου στη ζωή σας. Για να πάρετε μια πιο λεπτομερή οδηγό για το πώς να μείνετε έγκυος στα 30 φυσικά, σας συνιστούμε να διαβάσετε το Pregnancy Miracle. Το Pregnancy Miracle είναι ένα καταπληκτικό ebook που δημιουργήθηκε από τη Lisa Olson. Αυτό το ebook παρουσιάζει ένα σύστημα 5 βημάτων για την αύξηση της γονιμότητας και ακόμη και την αναστροφή των διαταραχών στειρότητας, ώστε να μπορείτε να μείνετε έγκυος φυσικά και με ασφάλεια μέσα σε 2-4 μήνες χωρίς ναρκωτικά, επικίνδυνες χειρουργικές επεμβάσεις, παρενέργειες ή δαπανηρές θεραπείες υπογονιμότητας. Η Pregnancy Miracle βασίζεται στο αρχαίο κινεζικό σύστημα και την ολιστική θεραπεία. Το σύστημα αυτό έχει κλινικά αποδειχθεί και εγγυάται την αποτελεσματική λειτουργία του. Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Pregnancy Miracle και πώς να αγοράσετε αυτό το ebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>