Πώς να μείνετε έγκυος σε 2 μήνες φυσικά

Για να σας βοηθήσουμε στο στάδιο της εγκυμοσύνης σας, έχουμε συγκεντρώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να μείνετε έγκυος σε 2 μήνες φυσικά. Ανάλογα με την ηλικία σας και την κατάσταση της υγείας σας, έχετε περίπου 40% πιθανότητα να μείνετε έγκυος εντός δύο μηνών από τη στιγμή που έχετε σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία Εάν θέλετε να καλωσορίσετε μια νέα δέσμη χαράς στην οικογένειά σας, υπάρχουν διάφοροι φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας.

Υπάρχουν πραγματικά τρόποι με τους οποίους μπορείτε γρήγορα να μείνετε έγκυος;

Ναί! Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να επιταχύνετε τα πράγματα μαζί. Αλλά ακόμα και πριν ξεκινήσετε τις προσπάθειες δημιουργίας μωρού σας, είναι καλή ιδέα να προετοιμαστείτε λίγο από:

  • Προγραμματισμός ελέγχου πριν από την πρόγνωση με γιατρό ή μαία.
  • Κυνήγι τυχόν ανθυγιεινών συνηθειών (όπως πόσιμο, κάπνισμα ή χρήση ναρκωτικών ουσιών).
  • Να φτάσετε σε ένα υγιές βάρος.
  • Ξεκινώντας να παίρνετε τουλάχιστον 400 mcg φολικού οξέος ημερησίως περίπου ένα μήνα πριν αρχίσετε να συλλάβετε. (Αυτή η θρεπτική ουσία μπορεί να μειώσει δραματικά τον κίνδυνο ορισμένων γενετικών ανωμαλιών.)

Μόλις το σώμα σας είναι έτοιμο, δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές για το πώς να μείνετε έγκυος σε 2 μήνες φυσικά.

Πώς να μείνετε έγκυος σε 2 μήνες: τέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνετε

Εδώ, τέσσερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να μείνετε έγκυος σε 2 μήνες φυσικά.

  • Καταλάβετε πότε θα έχετε ωορρηξία.

Το κλειδί για να μείνετε έγκυος γρήγορα είναι να υπολογίσετε πότε θα έχετε ωορρηξία ή απελευθερώστε ένα ωάριο από τις ωοθήκες σας. Μπορείτε ovulate μόνο μία φορά κάθε έμμηνο κύκλο. Εάν μπορείτε να πείτε πότε θα έχετε ωορρηξία, έχετε περισσότερες πιθανότητες να μείνετε έγκυος εκείνο τον κύκλο.

  • Κάντε σεξ στο σωστό χρόνο.

Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να συλλάβετε, στοχεύστε να κάνετε κανονικό σεξ (κάθε 2 έως 3 ημέρες) καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου σας, ώστε να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να υπάρχει σπέρμα καλής ποιότητας σε αναμονή όταν απελευθερώνεται το αυγό. Μια δραστήρια σεξουαλική ζωή είναι όλοι οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να συλλάβουν. Αν γνωρίζετε πότε εκμηδενίζετε κάθε μήνα, μπορείτε να δώσετε στους εαυτούς σας την καλύτερη πιθανότητα να μείνετε έγκυος κάνοντας σεξ στις ημέρες που οδηγούν στην ωορρηξία. Συνεχίστε τη σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας Μετά από αυτό, ο γόνιμος χρόνος σας θα τελειώσει για αυτόν τον κύκλο.

  • Προσέξτε τον οργασμό.

Ναι, αυτό είναι σωστό – ο οργασμός κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να μείνετε έγκυος πιο γρήγορα. Πάρτε λοιπόν ένα στιγμιότυπο οθόνης και στείλτε το στον τύπο σας. Οι οργασμοί όχι μόνο προσθέτουν την ευχαρίστηση – και το σεξ θα πρέπει να είναι ευχάριστο όλη την ώρα – αλλά επιπλέον, όταν έχετε έναν οργασμό, προκαλεί συσπάσεις της μήτρας σας και μερικές μελέτες έχουν υποδείξει ότι υπάρχει πραγματικά ένα πιπίλισμα που λαμβάνει χώρα όπου το σπέρμα αναρροφάται μέχρι τη μήτρα, αυξάνοντας τη γονιμότητα.

  • Να είστε φιλικοί με την ιεραποστολική θέση.

Μπορείτε προφανώς να μείνετε έγκυος σε οποιαδήποτε θέση – είτε είστε πλαγίως είτε ανάποδα – αλλά η ύπαρξη σε θέση ιεραποστολής μπορεί να σας βοηθήσει. Βεβαιωθείτε ότι τη στιγμή που το αρσενικό εκσπερματίζεται, είστε σε θέση όπου το σπέρμα συγκεντρώνεται γύρω από τον τράχηλο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι μια θέση όπου βρίσκεστε στην πλάτη σας με τους ισχίους σας αυξημένους. Στη συνέχεια, αμέσως μετά την εκσπερμάτωση, κρατήστε τους γοφούς σας ανυψωμένους για 30 λεπτά σε μία ώρα.

Πώς να μείνετε έγκυος σε 2 μήνες: μην ανησυχείτε πάρα πολύ

Ένα ακόμα σημαντικό πράγμα, μην ανησυχείτε πάρα πολύ. Η προσπάθεια να συλλάβετε μπορεί να είναι αγχωτική. Λίγο περιστασιακό άγχος είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν πρέπει να επηρεάσει τις πιθανότητές σας. Ωστόσο, παρατεταμένο ή σοβαρό άγχος μπορεί να δυσκολευτεί να συλλάβει τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, οπότε προσπαθήστε να το πάρετε εύκολα όταν μπορείτε. Δώστε ο ένας στον άλλο ένα χαλαρωτικό μασάζ, δοκιμάστε μερικές βαθιές ασκήσεις αναπνοής ή απλά απολαύστε ένα διασκεδαστικό γεύμα. Ό, τι σας βοηθά να αισθάνεστε ήρεμοι και χαλαροί. Για να αποφύγετε το στρες της εγκυμοσύνης σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να μείνετε έγκυος φυσικά από το βιβλίο Pregnancy Miracle. Ο συντάκτης της Pregnancy Miracle είναι μια γυναίκα που ονομάζεται Lisa Olson. Πρώην, η Λίζα Όλσον ήταν πάσχων από στειρότητα. Μετά από πολλές αποτυχίες, βρήκε τελικά τις πληροφορίες που χρειάστηκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Η Lisa Olson είναι τώρα γονέας δύο υγιή παιδιά. Στην Pregnancy Miracle, η Lisa Olson μοιράζεται αυτό που έμαθε ότι πραγματικά λειτούργησε για να την βοηθήσει να ξεπεράσει την υπογονιμότητα της. Οι πληροφορίες στο Pregnancy Miracle θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πιθανότητες να έχετε ένα μωρό. Το βιβλίο βασίζεται σε 14 χρόνια σκληρής δουλειάς και χιλιάδων ωρών έρευνας και έχει καταρτιστεί με έναν κατανοητό και φιλικό προς το χρήστη τρόπο. Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε πώς να μείνετε έγκυος σε 2 μήνες φυσικά, το Pregnancy Miracle θα σας πει τον ευκολότερο τρόπο! Κάντε κλικ παρακάτω για να κατεβάσετε το βιβλίο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>