Πώς να μείνετε έγκυος με ακανόνιστες περιόδους

Ο χρόνος είναι ένα σημαντικό μέρος της εγκυμοσύνης. Αλλά πώς να μείνετε έγκυος με ακανόνιστες περιόδους; Οι γυναίκες με τακτικές περιόδους θα έχουν μεταξύ 11 και 13 εμμηνορροϊκών περιόδων σε ένα ημερολογιακό έτος, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν έως 13 πιθανότητες να συλλάβουν κάθε χρόνο. Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες με ακανόνιστες περιόδους μπορεί να έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να συλλάβουν κάθε χρόνο, ενδεχομένως καθιστώντας το μονοπάτι για τη γονική μέριμνα γι ‘αυτούς ένα μακρύτερο, πιο κουραστικό ταξίδι. Εάν έχετε ακανόνιστες περιόδους, είναι σίγουρα πιθανό να μείνετε έγκυος. Η κατανόηση των αιτιών των ακανόνιστων περιόδων και του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της κανονικότητας του κύκλου μπορεί να σας βοηθήσει καθώς αρχίζετε την προσπάθειά σας να συλλάβετε περιπέτεια. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει πώς να μείνετε έγκυος με μη κανονικές περιόδους.

Τι είναι η ανώμαλη περίοδος;

Πριν μάθετε πώς να μείνετε έγκυος με παράτυπες περιόδους, ας ξεκινήσουμε καθορίζοντας τι είναι πραγματικά μια παράτυπη περίοδος. Δεν χρειάζεστε έναν κύκλο 28 ημερών για να είστε τακτικοί. Μόνο το 15% περίπου των γυναικών έχει έναν κύκλο 28 ημερών. Στην πραγματικότητα, το κανονικό μήκος ενός κύκλου μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 22 και 35 ημερών. Έτσι, όσο ο κύκλος σας πέφτει μέσα σε αυτό το παράθυρο και τρέχει περίπου το ίδιο μήκος κάθε φορά, είναι κανονικό. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να μετρήσετε τον κύκλο σας και να εντοπίσετε μέσα σε μια ή δύο μέρες όταν θα έρθει η επόμενη περίοδος, ίσως να είστε ακανόνιστοι. Ενώ υπάρχουν καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν την κανονικότητα της περιόδου σας – συμπεριλαμβανομένου του στρες, των θυρεοειδικών παθήσεων, του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών, των ινομυωμάτων και άλλα – ακόμη και αν ο ακανόνιστος κύκλος σας δεν είναι αποτέλεσμα υγειονομικής κατάστασης, μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητά σας.

Οι καλύτερες συμβουλές για το πώς να μείνετε έγκυος με ακανόνιστες περιόδους

Αν αντιμετωπίζετε ακανόνιστους κύκλους εμμηνορρυσίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον γιατρό για να πάρετε μια διάγνωση και θεραπεία. Ευτυχώς, υπάρχουν συνήθειες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε έγκυος γρήγορα με φυσιολογικά παράτυπες περιόδους. Αν και αυτές οι συνήθειες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ιατρική περίθαλψη, μπορούν να βοηθήσουν τη γονιμότητά σας να επιστρέψει στην πορεία. Εδώ είναι πώς να μείνετε έγκυος με ακανόνιστες περιόδους.

  • Χάνω βάρος.
  • Τρώτε μια πιο ισορροπημένη διατροφή.
  • Πάρτε προγεννητικές βιταμίνες.
  • Αποφύγετε το χρόνιο άγχος.
  • Εξασφαλίστε ασφαλή επίπεδα άσκησης.
  • Σταματήστε το κάπνισμα και το πίνετε.

Άλλοι τρόποι για να μείνετε έγκυος με ακανόνιστες περιόδους

Ακολουθούν άλλοι συνιστώμενοι τρόποι για να μείνετε έγκυος με ακανόνιστες περιόδους:

  • Παρακολουθήστε την ωορρηξία σας.

Η χρήση μιας εφαρμογής εμμηνόρροιας ημερολογίου μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το γόνιμο παράθυρό σας. Η εφαρμογή θα υπολογίσει το μήκος του κύκλου σας με βάση τις πληροφορίες που παρέχετε και σας επιτρέπει επίσης να καταγράφετε άλλα συμπτώματα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τη βασική θερμοκρασία του σώματος και την αυχενική βλέννα για να σας βοηθήσει να προβλέψετε την ωορρηξία. Αν θέλετε να προσδιορίσετε τις εύφορες μέρες σας με μεγαλύτερη ακρίβεια, υπάρχουν πολλές απλές δοκιμές ωορρηξίας που θα σας ενημερώσουν με ακρίβεια πότε είστε ωορρηξία.

  • Έχετε περισσότερο σεξ.

Το σεξ συχνά είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για να μείνετε έγκυος γρήγορα με ακανόνιστες περιόδους φυσικά. Η σπέρμα μπορεί να ζήσει στο σώμα σας για έως και 6 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη και αν έχετε ακανόνιστους κύκλους, οι πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος είναι πολύ μεγαλύτερες αν έχετε συχνό σεξ (μία φορά σε 2 ημέρες) όλο το μήνα. Εάν έχετε σεξ συχνά, πιθανότατα θα πάρετε τις εύφορες ημέρες στο ημερολόγιό σας.

PregnancyMiracle

Το PregnancyMiracle είναι μια άλλη έξυπνη λύση για κάθε γυναίκα που έχει δυσκολία να μείνει έγκυος. Το PregnancyMiracle είναι ένα βιβλίο για γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες και να έχουν ένα υγιές μωρό. Αυτό που κάνει αυτό το βιβλίο μοναδικό είναι επειδή πρόκειται να ακολουθήσετε μια ολιστική και αρχαία κινεζική θεραπεία εγκυμοσύνης. Το πρόγραμμα αυτό έχει χρησιμοποιηθεί από περισσότερες από 137.358 γυναίκες σε 154 διαφορετικές χώρες. Η ιδέα αυτού του βιβλίου είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να μείνουν έγκυες γρήγορα και τι πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να γεννήσουν ένα υγιές μωρό. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται μετά από 14 χρόνια έρευνας και 5 ετών πειράματος. Αυτό το πρόγραμμα γίνεται το bestseller πρόγραμμα για 8 χρόνια. Στο τέλος, η ζωή σας θα αλλάξει σημαντικά επειδή τελικά έχετε ένα μωρό το οποίο έχετε περιμένει για πολύ καιρό στο γάμο σας. Έγκυος και έχοντας ένα υγιές μωρό είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή για μια μητέρα. Πάρα πολύ, μερικές από τις γυναίκες έχουν δυσκολία έγκυος. Ευτυχώς, υπάρχει η εγκυμοσύνη για να δώσει μια λύση στις γυναίκες που έχουν αυτό το είδος προβλήματος. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του PregnancyMiracle για να διαβάσετε μαρτυρίες πολλών γυναικών που έχουν πάρει με επιτυχία υγιή εγκυμοσύνη και τοκετό, ακολουθώντας τις μεθόδους που εξηγούνται στο βιβλίο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>