Πώς να μείνετε έγκυος μέσα σε 2 μήνες φυσικά

Για να σας βοηθήσουμε στο στάδιο του ταξιδιού της εγκυμοσύνης σας, έχουμε συγκεντρώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να μείνετε έγκυος μέσα σε 2 μήνες φυσικά. Ανάλογα με την ηλικία σας, έχετε περίπου 40% πιθανότητα να μείνετε έγκυος μέσα σε δύο μήνες από το να έχετε σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία. Εάν θέλετε να καλωσορίσετε μια νέα δέσμη χαράς στην οικογένειά σας, υπάρχουν διάφοροι φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικά βήματα για να μείνετε έγκυος μέσα σε 2 μήνες.

3 τρόποι για να μείνετε έγκυος εντός 2 μηνών

Δεν έχετε πλήρη έλεγχο για το πόσο καιρό θα χρειαστεί για να μείνετε έγκυος. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που έχετε τον έλεγχο πάνω σε αυτό μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της πιθανότητας να μείνετε έγκυος γρήγορα. Εάν είστε έτοιμοι να συλλάβετε, ακολουθήστε αυτούς τους 3 τρόπους πώς να μείνετε έγκυος μέσα σε 2 μήνες.

  • Βρείτε το σωστό χρονοδιάγραμμα.

Υπάρχουν μόνο έξι ημέρες το μήνα, όταν είναι δυνατό το σεξ να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη: τις πέντε ημέρες που οδηγούν στην ωορρηξία και την ίδια την ημέρα της ωορρηξίας. Μπορείτε να κάνετε σεξ κάθε μέρα ή κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του γόνιμου παραθύρου – οι πιθανότητες εγκυμοσύνης είναι βασικά οι ίδιες, γι ‘αυτό κάνετε ό, τι αισθάνεται καλύτερα για εσάς και το σύντροφό σας. Εάν δεν έχετε χρόνο να έχετε τακτική συνουσία σε όλο το εύφορο παράθυρο, προσπαθήστε να χτυπήσετε τουλάχιστον την προηγούμενη ημέρα ή δύο ημέρες πριν από την ωορρηξία. Το φύλο εκείνων των ημερών προσφέρει τις υψηλότερες πιθανότητες σύλληψης.

  • Να γνωρίζετε πότε έχετε ωορρηξία.

Πώς αποκτάτε το σωστό χρονοδιάγραμμα; Πρέπει να γνωρίζετε πότε έχετε ωορρηξία και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει σεξ στις λίγες μέρες πριν. Ωστόσο, μόνο το 30% των γυναικών έχει ένα γόνιμο παράθυρο που βρίσκεται στο χρονικό πλαίσιο που καθορίζεται από τις κλινικές οδηγίες – δηλαδή μεταξύ των ημερών 10 και 17 του κύκλου. Ορισμένες γυναίκες ξεκινούν το γόνιμο παράθυρό τους νωρίτερα και άλλοι το ξεκινούν αργότερα. Επιπλέον, το εύφορο παράθυρο μπορεί να διαφέρει για την ίδια γυναίκα από μήνα σε μήνα. Υπάρχουν πιο ακριβείς τρόποι εύρεσης του γόνιμου παραθύρου σας από το να βασίζεστε σε εφαρμογές ημερολογίου γονιμότητας. Οι εξετάσεις αυχενικής βλέννας και η ωορρηξία μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες ότι το σώμα σας προετοιμάζεται για ωορρηξία.

  • Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε τον έλεγχο των γεννήσεων εν καιρώ.

Σταματήστε νωρίτερα τη μέθοδο ελέγχου των γεννήσεων. Αφήστε τη συνταγή σας λίγους μήνες προτού σχεδιάσετε να αρχίσετε να συλλάβετε. Αυτό ισχύει και για άλλες μορφές ορμονικού ελέγχου των γεννήσεων. Θα πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε ενέσεις με προγεστερόνη για περίπου εννέα μήνες πριν θέλετε να δοκιμάσετε να μείνετε έγκυος. Αφού έχετε χρησιμοποιήσει τον έλεγχο των γεννήσεων για λίγο, μπορεί να πάρει το σώμα σας λίγους κύκλους για να ξεκινήσει κανονικά την ωοθυλακιορρηξία και να ετοιμαστεί για εγκυμοσύνη. Επιπλέον, αυτό σας δίνει χρόνο για να παρακολουθήσετε τον κύκλο σας για να καταλάβετε ακριβώς πότε έχετε ωορρηξία, το οποίο είναι το κλειδί για το χρονοδιάγραμμα του μωρού σας. Μόλις σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον έλεγχο των γεννήσεων, μπορείτε να μείνετε έγκυος ανά πάσα στιγμή!

Μια άλλη σημαντική συμβουλή: γνωρίζετε την καλύτερη θέση για σεξ

Ξαπλώστε στην πλάτη σας μετά το σεξ. Επειδή ο κόλπος φυσικά κλίνει προς τα κάτω, ακουμπώντας στην πλάτη σας αφού το σεξ επιτρέπει σπέρμα να κολυμπήσει εκεί, γεγονός που τους δίνει ένα πλεονέκτημα στην κολύμβηση προς το αυγό σας. Κάνετε σεξ πριν το κρεβάτι. Αν και ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι υψηλότερος το πρωί, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει βέλτιστη ώρα της ημέρας για σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, πριν από το κρεβάτι, είναι ένας εύκολος τρόπος να εξασφαλίσετε ότι θα μείνετε στην πλάτη σας αργότερα. Ενώ δεν υπάρχει μόνο θέση σεξ που να είναι καλύτερο για το μωρό σας, κολλήστε σε εκείνο που θα βρεθείτε στην πλάτη σας όταν τελειώσει.

Μια κινεζική ιατρική σας βοηθά να μείνετε έγκυος μέσα σε 2 μήνες

PregnancyMiracle είναι ένα βιβλίο που παρουσιάζεται σε εσάς από τη Λίζα Όλσον, η οποία είναι κινεζικός ερευνητής ιατρικής, εναλλακτικός ειδικός στον τομέα της υγείας και της διατροφής, σύμβουλος υγείας. Οι βασικές ιδέες που συζητήθηκαν στο βιβλίο είναι:

  • Θαυμαστή διατροφή: Ο συγγραφέας έχει εκδώσει τουλάχιστον 10 διαφορετικές δίαιτες που έχουν ισχυρό ρόλο στην πρόκληση / βοήθεια στο αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών που έχει θεραπεύσει.
  • 5 βήματα για να συλλάβετε: Έχοντας εμπνευστεί από τα αρχαία κινέζικα φάρμακα, αυτά τα 5 βήματα έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν τις γυναίκες να ξεπεράσουν τα προβλήματα γονιμότητάς τους και να μείνουν έγκυες μέσα σε λίγους μήνες ακολουθώντας αυτά τα βήματα!
  • Τακτική αναπνοής: Η Lisa Olson πρότεινε δύο διαφορετικές πρακτικές εισπνοής και εκπνοής που είναι πολύ γόνιμες για την αναζωογόνηση της ορμονικής ανισορροπίας στο σώμα, οδηγώντας σας σε μια κανονική εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρό.
  • Εξαιρετικό μυστικό συμπλήρωμα: Εκθέτει επίσης το εξαιρετικά μυστικό συμπλήρωμα που εξαπλώνεται σε όλο το σώμα σας και φροντίζει για όλα αυτά τα ορμονικά προβλήματα, καθώς και τα θέματα της στειρότητας.

Έχετε πάρει πολλά φάρμακα και δοκιμάστε διαφορετικές θεραπείες που ελπίζουν να μείνουν έγκυες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα; Αν είναι ναι, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>