Πώς να μείνετε έγκυος εύκολα

Εάν ελπίζετε να συλλάβετε, μην βασίζεστε στην τύχη. Μάθετε πώς να μείνετε έγκυος – ξεκινώντας από την πρόβλεψη της ωοθυλακιορρηξίας και τη λήψη και τη μη χορήγηση για τη μεγιστοποίηση της γονιμότητας. Αν σκέφτεστε να έχετε ένα μωρό, ίσως έχετε αναρωτηθεί πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να μείνετε έγκυος, πότε να κάνετε σεξ και πόσο συχνά. Ορισμένα ζευγάρια φαίνεται να μένουν έγκυες απλά μιλώντας για αυτό. Για άλλους, χρειάζεται χρόνος. Αν ψάχνετε για συμβουλές για το πώς να μείνετε έγκυος, εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε.

3 συμβουλές για το πώς να μείνετε έγκυος εύκολα

Αν είστε ανήσυχοι να μείνετε έγκυος, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε την προσπάθεια πιο αποτελεσματική. Εδώ είναι πώς να μείνετε έγκυος εύκολα.

  • 1: Σταματήστε να λαμβάνετε χάπι ελέγχου της γεννήσεως για να μείνετε έγκυος.

Ορισμένες γυναίκες μπορεί να έχουν πάρει χάπι ελέγχου των γεννήσεων πριν προσπαθήσουν να μείνουν έγκυες. Μετά τη διακοπή του χάπι ελέγχου των γεννήσεων, ανησυχούν ότι δεν μπορούν να μείνουν έγκυες αμέσως. Πόσο καιρό χρειάζεται για να υποχωρήσει η επίδραση του φαρμάκου ελέγχου των γεννήσεων; Είναι πραγματικά πιθανό να μείνετε έγκυος αμέσως μετά τη διακοπή του χάπι – μόλις οι ορμόνες του χάπι είναι εκτός του συστήματός σας – αν και μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες πριν αρχίσει κανονικά η ωορρηξία. Είναι ασφαλές να συλλάβετε αμέσως αφού σταματήσετε να παίρνετε το χάπι; Ναί. Οι γυναίκες που συλλάβουν αμέσως μετά τη διακοπή του χάπι είναι πιθανό να έχουν ένα υγιές μωρό, όπως οι γυναίκες που περίμεναν λίγους μήνες στο μεταξύ.

  • 2: Βρείτε το σωστό χρονοδιάγραμμα.

Η κατανόηση όταν είστε ωορρηξία – και η τακτική σεξ πέντε ημέρες πριν και την ημέρα της ωορρηξίας – μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητες της σύλληψης. Η ωορρηξία είναι η διαδικασία κατά την οποία ένα ώριμο ωάριο απελευθερώνεται από την ωοθήκη. Αυτές οι έξι ημέρες είναι σημαντικές επειδή το αυγό μπορεί να γονιμοποιηθεί για περίπου 12 έως 24 ώρες μετά την απελευθέρωσή του. Επιπλέον, το σπέρμα μπορεί να ζει μέσα στην θηλυκή αναπαραγωγική οδό για πέντε ημέρες μετά τη σεξουαλική επαφή υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Η πιθανότητα να μείνετε έγκυος είναι υψηλότερη όταν ζωντανό σπέρμα είναι παρόν στις σάλπιγγες κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας.

  • 3. Δοκιμάστε τις καλύτερες σεξουαλικές θέσεις για να μείνετε έγκυος.

Ενώ δεν πολλοί άνθρωποι θα συμφωνήσουν ότι οι σεξουαλικές θέσεις έχουν σχέση με την εγκυμοσύνη, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι έχει νόημα να αναλάβει τη θέση που μπορεί να βοηθήσει το σπέρμα να συναντήσει το αυγό το συντομότερο δυνατόν. Η πρώτη άκρη της “καλύτερης θέσης για να μείνει έγκυος” είναι να αποφύγετε θέσεις που εκθέτουν λιγότερο τον τράχηλο στο αρσενικό σπερματοζωάριο και που γενικά αψηφούν τη βαρύτητα όπως το σεξ ενώ στέκεστε, κάθονται κάτω ή με την γυναίκα στην κορυφή. Όταν προσπαθείτε να συλλάβετε, είναι καλύτερο να περιορίσετε την ποσότητα του σπέρματος που ρέει πίσω από τον κόλπο. Οι γοφοί της γυναίκας θα πρέπει επίσης να τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το σπέρμα που απελευθερώνεται να παραμένει στο εσωτερικό, δίνοντάς του αρκετό χρόνο για να κολυμπήσει μέχρι τον θηλυκό τράχηλο. Εξετάστε αυτές τις θέσεις για να μείνετε έγκυος: η ιεραποστολική θέση, το σκυλάκι, και δίπλα-δίπλα.

Πλήρης οδηγός για το πώς να μείνετε έγκυος

Οι τρεις παραπάνω συμβουλές είναι τα πιο σημαντικά βασικά στοιχεία της εγκυμοσύνης. Πολλά ζευγάρια έχουν επιτυχώς εγκυμοσύνη απλά εφαρμόζοντας αυτές τις τρεις συμβουλές. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε ότι μερικά ζευγάρια δεν έχουν την ίδια τύχη να μείνουν έγκυες εύκολα. Και αν οι τρεις παραπάνω συμβουλές δεν σας βοήθησαν πολύ, τότε μπορεί να χρειαστείτε έναν πιο ολοκληρωμένο οδηγό για να μείνετε έγκυος. Λοιπόν, το Pregnancy Miracle είναι το μόνο που χρειάζεστε. Είναι ένα ebook που περιέχει έναν πλήρη αλλά εύκολο στη χρήση οδηγό για να μείνετε έγκυος. Pregnancy Miracle δεν είναι ένα συνηθισμένο ebook, είναι η τελική λύση για τα προβλήματα στειρότητας σε όλο τον κόσμο. Το ebook θα σας διδάξει ένα σύστημα 5 βημάτων που έχει αλλάξει τη ζωή πολλών γυναικών. Αυτό το σύστημα μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη όλων των ειδών προβλημάτων υπογονιμότητας. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική που είναι ένας συνδυασμός εναλλακτικής και κινεζικής ιατρικής, είναι πολύ πιθανό να μείνετε έγκυος σε τόσο σύντομο διάστημα όσο 2 μήνες! Αν πραγματικά θέλετε να έχετε ένα μωρό, μην περιμένετε πια να κατεβάσετε το Pregnancy Miracle. Κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>