Πώς να μείνετε έγκυος γρήγορα και εύκολα

Έτοιμοι να συλλάβουν τώρα; Θα θελήσετε να βάλετε κάποιους σχεδιασμούς πίσω από το μωρό σας. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές σχετικά με τρόπους για να μείνετε έγκυος γρήγορα και εύκολα. Όταν γνωρίζετε ότι είστε έτοιμοι για ένα μωρό, πιθανότατα θέλετε να μάθετε πώς να μείνετε έγκυος γρήγορα και εύκολα. Αναμένετε ότι η έγκυος θα συμβεί χωρίς να προσπαθήσετε. Πηγαίνετε από την αντισύλληψη, κάνετε σεξ, και έκρηξη: έγκυος! Περιττό να πω ότι δεν συμβαίνει πάντα έτσι. Ορισμένα ζευγάρια συλλάβουν τον πρώτο μήνα, αλλά για πολλά ζευγάρια, διαρκεί πολύ περισσότερο από αυτό. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εσάς. Είναι απλά σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν έχετε πλήρη έλεγχο του χρόνου που θα χρειαστεί για να μείνετε έγκυος. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε ώστε να αυξήσετε την πιθανότητα να μείνετε έγκυος γρήγορα.

Πώς να μείνετε έγκυος γρήγορα και εύκολα μέσα σε 2 μήνες

Ήρθε η ώρα και αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό το στάδιο της πορείας της εγκυμοσύνης σας, έχουμε συγκεντρώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να μείνετε έγκυος γρήγορα και εύκολα μέσα σε δύο μήνες.

  • Εξάλειψη κακών συνηθειών.

Για αρχάριους, μείνετε μακριά από τα τσιγάρα. Όταν καπνίζετε τσιγάρα, εισπνέετε τοξίνες όπως η νικοτίνη και το μονοξείδιο του άνθρακα. Αυτά και τα δύο έχουν επιζήμια αποτελέσματα στη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος. Αυτές οι πιθανότητες μειώνονται περαιτέρω εάν συχνά απολαμβάνετε το αλκοόλ. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι η βαριά κατανάλωση αλκοόλ καθιστά δύσκολη τη σύλληψη.

  • Φάτε μια ισορροπημένη διατροφή.

Για να πάρετε το σώμα σας έτοιμο να φιλοξενήσει ένα νέο μωρό, θα πρέπει να το προσέξετε πολύ καλά. Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε είναι να του παρέχετε πολλά θρεπτικά συστατικά. Μια ισορροπημένη διατροφή που περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά θρέφει το σώμα σας και το προετοιμάζει για εγκυμοσύνη. Η κατανάλωση ισορροπημένης διατροφής διασφαλίζει επίσης ότι το μωρό σας θα λάβει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να αναπτυχθεί σωστά. Μειώνοντας ή εξαλείφοντας τα ζαχαρούχα ποτά και τα γλυκά μπορούν επίσης να βοηθήσουν να διατηρήσετε το σώμα σας προετοιμασμένο για εγκυμοσύνη.

  • Πάρτε κάποια άσκηση.

Τώρα είναι μια μεγάλη στιγμή για να καθιερώσετε υγιείς συνήθειες άσκησης για να προετοιμάσετε το σώμα σας για εγκυμοσύνη. Ακόμα και η συμπίεση σε μια σύντομη καθημερινή βόλτα είναι αρκετή για να πάρετε το ρυθμό της καρδιάς σας και να συμβάλλετε στην καλή υγεία. Αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε: Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η ακραία άσκηση, ειδικά η εξάσκηση στο σημείο εξάντλησης, μπορεί να σας ενοχλεί με τον έμμηνο κύκλο και να οδηγήσει σε υπογονιμότητα.

  • Να γνωρίζετε πότε έχετε ωορρηξία.

Συνήθως έχετε ωορρηξία 14 ημέρες πριν από την περίοδο σας. Για παράδειγμα, αν έχετε κύκλους 28 ημερών, έχετε ωορρηξία την ημέρα 14. αν έχετε κύκλο 32 ημερών, έχετε ωορρηξία την ημέρα 18. Το σπέρμα μπορεί να ζήσει για πέντε ημέρες στην αναπαραγωγική οδό, αλλά το ωάρι σας είναι βιώσιμο για περίπου 24 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε το σπέρμα έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το ωάριο όταν ωορρηξία, έτσι ώστε το “γόνιμο παράθυρό σας” να είναι πέντε ημέρες πριν από την ωορρηξία. Δύο έως τρεις ημέρες πριν είναι ο πιο γόνιμος χρόνος σας. Μπορεί να παρατηρήσετε μια αλλαγή στην αυχενική βλέννα / αποβολή γύρω από αυτό το χρονικό διάστημα, μια άλλη ένδειξη ότι έχετε ωορρηξία.

  • Κάνετε συχνά σεξ.

Και κάνεις συχνά σεξ. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι μακρές περίοδοι μη σεξουαλικής επαφής μπορεί να μειώσουν την ποιότητα του σπέρματος. Έτσι θα πρέπει να κάνετε σεξ κάθε 1 έως 2 ημέρες κατά τη διάρκεια του γόνιμου παραθύρου σας. Ακριβώς έτσι ξέρετε, χρειάζονται πέντε λεπτά για να φτάσει ο σπέρμα στο σαλπίγγα μετά την εκσπερμάτιση στον κόλπο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαμονή σας σε αστείες θέσεις ή για την κλίση της λεκάνης σας. Μερικά λιπαντικά μπορούν να κάνουν το σπέρμα να κινείται πιο αργά και να μειώσει την ικανότητά τους να επιβιώσουν, γι ‘αυτό αποφύγετε τους κατά τη διάρκεια του γόνιμου παραθύρου σας.

Το κλειδί για να μείνετε έγκυος

Το κλειδί είναι να μην κατηγορείτε τον εαυτό σας εάν δεν έχετε μείνει έγκυος. Το πρόβλημα της υπογονιμότητας είναι κοινό – ένα στα οκτώ ζευγάρια έχει πρόβλημα να μείνει έγκυος ή να υποφέρει από εγκυμοσύνη, σύμφωνα με έρευνα. Και μην υποθέστε ότι είστε το “πρόβλημα”. η δυσκολία συλλάβησης μπορεί να συνδεθεί με τη γυναίκα, τον άνθρωπο ή με έναν συνδυασμό παραγόντων. Ακολουθώντας τις συμβουλές εγκυμοσύνης που περιγράφονται παραπάνω, η πιθανότητα να μείνετε έγκυος θα αυξηθεί σημαντικά. Για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να διαβάσετε το ebook Pregnancy Miracle από την Lisa Olson. Το Pregnancy Miracle περιέχει όλες τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες που χρειάζεστε για το πώς μπορείτε να μείνετε έγκυος γρήγορα και εύκολα. Το βιβλίο αναφέρει επίσης πράγματα που πρέπει να αποφύγετε τελείως αν θέλετε να μείνετε έγκυος. Παρακάτω είναι μερικά που εξετάζουν τα σημαντικά πράγματα που παίρνετε:

  • Περιλαμβάνουν πέντε βήματα που εμποδίζουν τη στειρότητα.
  • Τα καλύτερα δέκα τρόφιμα γονιμότητας που πρέπει να καταναλώσετε εκτός από εκείνα που πρέπει πάντα να αποφύγετε.
  • Κορυφαία μυστικά της ανισορροπίας των ορμονών.
  • Ορισμένα οικιακά αντικείμενα που πρέπει πάντα να αποφύγετε και πολλά άλλα.

Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να αποκτήσετε πρόσβαση στην Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>