Πώς να μείνετε έγκυος ένα αγόρι: 6 αποτελεσματικές συμβουλές

Αναρωτιέστε πώς να μείνετε έγκυος ένα αγόρι; Αν ναι, εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να συλλάβετε ένα παιδί! Πολλές γυναίκες μας έχουν ρωτήσει πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να συλλάβουν ένα παιδί. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν ένα αγόρι. Εδώ προσφέρουμε μερικές συμβουλές που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες να πάρει ένα παιδί. Μερικά ερευνητικά αποτελέσματα ισχυρίζονται ότι αυτοί οι τρόποι μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες να συλλάβουν ένα αγόρι.

Πώς να μείνετε έγκυος ένα αγόρι: τα βασικά

Πριν περάσουμε στις συμβουλές για το πώς να πάρεις έγκυο ένα αγόρι, πρώτα, μερικά σημαντικά βασικά. Τα αρσενικά αναπαραγωγικά κύτταρα ή το σπέρμα περιέχουν ένα από τα δύο χρωμοσώματα που σχετίζονται με το φύλο του μωρού σας. Για ένα κορίτσι, θα είναι X και ένα αγόρι θα είναι Y. Επομένως, το σπέρμα που γονιμοποιεί το αυγό καθορίζει το φύλο του μωρού σας. Πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι τα σπέρματα των ανδρών και των γυναικών έχουν ορισμένες βασικές διαφορές. Μέσω της έρευνας, βρήκαν ότι το αρσενικό σπέρμα είναι ασθενέστερο, μικρότερο και ταχύτερο από το θηλυκό σπέρμα. Οι γιατροί ανακάλυψαν επίσης ότι τα θηλυκά σπερματοζωάρια ήταν πιο ανθεκτικά και ήταν σε θέση να επιβιώσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στο σώμα μιας γυναίκας. Τι μπορείτε να κάνετε για να ωφελήσετε το αρσενικό σπέρμα που γονιμοποιεί το αυγό σας;

Οι καλύτερες συμβουλές για το πώς να μείνετε έγκυος ένα αγόρι

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας με ένα παιδί.

  • Κρατήστε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων ψηλά.

Ο υψηλός αριθμός σπερματοζωαρίων θα αυξήσει την πιθανότητα να πάρετε ένα αγόρι. Έτσι, όταν σκοπεύετε να έχετε ένα μωρό, πρέπει να αποφύγετε το σεξ για 3-7 ημέρες πριν από την ωορρηξία. Αυτό μπορεί να εξασφαλίσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του πατέρα στην ημέρα της ωορρηξίας.

  • Δοκιμάστε διαφορετικές σεξουαλικές θέσεις.

Η βαθύτερη διείσδυση δίνει στο αρσενικό σπερματοζωάριο ένα ξεκίνημα, αφού θα είναι πιο κοντά στη μήτρα. Και σε μια φυλή ποδιών (ή σπέρματος), το αρσενικό σπέρμα πρέπει να ξεπεράσει (ή μάλλον, να outswim) το θηλυκό σπέρμα. Προσπαθώντας το σκυλάκι στυλ μπορεί να επιτρέψει την βαθύτερη διείσδυση, και συχνά συνιστάται από πολλούς ως η καλύτερη θέση σεξ όταν προσπαθεί να συλλάβει ένα μωρό. Μια άλλη σεξουαλική θέση για βαθιά διείσδυση είναι η αλληλεπίδραση. Με τον σύντροφό σας να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι, χαμηλώστε τον επάνω του. Επειδή είστε στην κορυφή, είστε σε θέση να ελέγξετε το βάθος της διείσδυσης.

  • Ακολουθήστε μια διατροφή μωρών.

Το σπέρμα που παράγει αρσενικά ευδοκιμεί σε ένα αλκαλικό περιβάλλον, γι ‘αυτό δημιουργήστε το για τους ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή: έχετε μια φρέσκια πράσινη λεμονάδα καθημερινά, τρώτε αλκοολούχα φρούτα και λαχανικά, αποφεύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη. Σύμφωνα με μια μελέτη, διαπιστώθηκε ότι οι μαμάδες που έπαιρναν πρωινό με δημητριακά και πλούσια σε κάλιο δίαιτες τείνουν να συλλάβουν παιδιά αγοριών.

  • Προσέξτε οργασμούς.

Δεδομένου ότι το σπέρμα που παράγει αρσενικά ευδοκιμεί σε ένα αλκαλικό περιβάλλον, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο οργασμός αλλάζει τα επίπεδα pH στο σώμα των γυναικών. Είναι λοιπόν καλή ιδέα για έναν σύζυγο να βοηθήσει τη σύζυγό του να φτάσει στο αποκορύφωμα για να δημιουργήσει ένα αλκαλικό περιβάλλον. Οι γυναικείοι οργασμοί μπορούν να οδηγήσουν στη σύλληψη ενός παιδιού!

  • Αγοράστε έναν άνθρωπο μερικούς μπόξερ.

Ένας άντρας πρέπει να αλλάξει την προτίμηση του για τα εσώρουχα αν φοράει τα σφιχτά σλιπ. Τα σορτς Boxer μπορεί να φαίνονται λιγότερο λαμπερά αλλά δεν «αγκαλιάζουν» τους όρχεις κοντά στο σώμα και να τους προκαλέσουν υπερθέρμανση. Τα σφιχτά σλιπ μπορούν να μειώσουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων που παράγονται και με τη σειρά τους μειώνουν την πιθανότητα σύλληψης ενός αγοριού.

  • Δώστε στον άνθρωπο μια ώθηση καφεΐνης!

Η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην παροχή πρόσθετου ώριμου σπέρματος Y. Ένα ενεργειακό ποτό, ένα φλιτζάνι καφέ ή ακόμα και κάποια σοκολάτα πριν από το σεξ δεν θα κάνει καμιά βλάβη.

Περισσότερα ανάγνωση

Φυσικά, η πρώτη προϋπόθεση για την ύπαρξη ενός παιδιού είναι μια θετική εγκυμοσύνη. Δυστυχώς, όλες οι γυναίκες δεν μπορούν να μείνουν έγκυες εύκολα, μερικές από αυτές υποφέρουν από προβλήματα γονιμότητας. Είτε θέλετε ένα παιδί ή ένα κοριτσάκι, το Pregnancy Miracle είναι ένα σημαντικό βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Αυτό το βιβλίο γράφτηκε από τη Lisa Olson, σας παρέχει τις τεχνικές για να μείνετε έγκυος εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τις προσεγγίσεις ενός αρχαίου κινεζικού συστήματος και ολιστικής θεραπείας. Το Pregnancy Miracle είναι ένα βιβλίο που μπορείτε να κατεβάσετε. Κάντε κλικ παρακάτω για να το αποκτήσετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>