Πώς να κάνετε φυσική αποτοξίνωση του παχέος εντέρου

Υπάρχει ένα ρητό ότι «ο θάνατος ξεκινά από το παχύ έντερο». Πρόκειται για υπερπρόσληψη, αλλά στην πραγματικότητα ο δρόμος για την υγεία αρχίζει με τη φυσική αποτοξίνωση του παχέος εντέρου. Για να είμαστε βέβαιοι, παρόλο που η λέξη “ο θάνατος αρχίζει από το παχύ έντερο” είναι μια υπεραπλούστευση, είναι πιο ακριβής από ό, τι όχι. Ο δρόμος για την υγεία ξεκινάει πραγματικά από τη φυσική αποτοξίνωση του παχέος εντέρου – αρκετά μεγάλη ανεξάρτητα από την ασθένεια ή το πρόβλημα.

Τι είναι αποτοξίνωση του παχέος εντέρου

Μια αποτοξίνωση του παχέος εντέρου είναι μια διαδικασία που καθαρίζει την πεπτική οδό για να απαλλαγεί από το παχύ έντερο από επιβλαβείς τοξίνες, οργανισμούς και συσσωρευμένα απόβλητα. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι μια κανονική φυσική αποτοξίνωση του παχέος εντέρου είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές για την ενίσχυση της συνολικής ευεξίας τους. Η πρακτική της φυσικής αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου χρονολογείται στην αρχαία Ελλάδα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο καθαρισμός του παχέος εντέρου – το παχύ έντερο – έγινε δημοφιλές στις αρχές της δεκαετίας του 1900.

Η σημασία της αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου

Κάθε μέρα βομβαρδίζουμε με τοξίνες: πρόσθετα στην παροχή τροφίμων, ρύπανση στον αέρα και το νερό, και χημικές ουσίες στα προϊόντα που βάζουμε στο σώμα μας. Η υπερβολική κατανάλωση κοινών ακαθαρσιών που όλοι συναντούμε μπορεί να συντρίψει τη φυσική μας ικανότητα να αποτοξινώνουμε. Πολλές από αυτές τις τοξίνες βρίσκονται στο ήπαρ, τα νεφρά, τα έντερα και το κόλον. Ο καθαρισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεπλύνετε το σώμα σας και να επανεκκινήσετε τη γενική σας ευεξία και ο καθαρισμός του παχέος εντέρου μπορεί να ενισχύσει τους φυσικούς σας μηχανισμούς αυτοθεραπείας. Σημάδια που χρειάζεστε μια φυσική αποτοξίνωση του παχέος εντέρου περιλαμβάνουν:

 • Χαμηλή ενέργεια.
 • Κακή όρεξη.
 • Πονοκέφαλοι.
 • Πόνοι σώματος.
 • Οσμή σώματος.
 • Κακή αναπνοή.
 • Δυσκοιλιότητα.
 • Κηλίδες του δέρματος.
 • Ψυχική ομίχλη.
 • Χαμηλός ύπνος.

Τα οφέλη της αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου

Η διατήρηση ενός υγιούς κόλου υποστηρίζει ένα υγιές πεπτικό σύστημα και προάγει τη γενική ευημερία. Το κόλον είναι κεντρικό στοιχείο των πιο κρίσιμων λειτουργιών του σώματός σας και επηρεάζει άμεσα σχεδόν κάθε πτυχή της υγείας σας. Εδώ είναι μερικά οφέλη της αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου:

 • Ενίσχυση της ενέργειας.
 • Ανάπτυξη νέων, υγιεινών συνηθειών.
 • Απομάκρυνση συμπιεσμένων αποβλήτων.
 • Καλύτερη πέψη.

Φυσικές φυσικές ιδέες αποτοξίνωσης του κόλο

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου. Μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν καθαρισμού του παχέος εντέρου ή μπορείτε να κάνετε απλά πράγματα για να ενισχύσετε ή να “καθαρίσετε” την υγεία του παχέος εντέρου φυσικά στο σπίτι. Η παρακάτω φυσική αποτοξίνωση του παχέος εντέρου μπορεί να γίνει φθηνότερα και είναι επίσης ασφαλής αν γίνει σωστά:

 • Ξεπλύνετε με νερό.

Το να πίνετε άφθονο νερό και να παραμείνετε ενυδατωμένοι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ρυθμίσετε την πέψη. Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ένα πτώση νερού για καθαρισμό του παχέος εντέρου συστήνουν να πίνετε έξι έως οκτώ ποτήρια χλιαρό νερό ανά ημέρα.

 • Διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Οι ίνες είναι ένα βασικό μακροθρεπτικό συστατικό που συχνά παραβλέπεται στη διατροφή. Βρίσκονται σε ολόκληρα, υγιεινά φυτικά τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά, σπόροι, ξηροί καρποί, σπόροι και πολλά άλλα. Τα φυτά περιέχουν κυτταρίνη και ίνες που βοηθούν να “μαζεύουν” υπερβολική ύλη στο παχύ έντερο. Επίσης, ρυθμίζουν τη δυσκοιλιότητα και τα υπερβολικά έντονα έντερα, ενώ ενισχύουν τα χρήσιμα βακτήρια ως πρεβιοτικά. Φροντίστε να τρώτε πολλά τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, τα οποία βοηθούν ένα υγιές κόλον. Μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά για τα βακτήρια του εντέρου.

 • Χυμοί και λείες.

Οι χυμοί είναι δημοφιλή καθαριστικά παχέος εντέρου. Αυτά περιλαμβάνουν φρούτα και λαχανικά fasts και καθαρίζει, όπως ο κύριος καθαρίζει. Η μέτρια πρόσληψη χυμών και χυμών μπορεί να είναι καλή για σας. Τα μείγματα χυμών περιέχουν ορισμένες ίνες και θρεπτικά συστατικά που ωφελούν την πέψη. Παρέχουν επίσης νερό για να βοηθήσουν στην ενυδάτωση και τη διατήρηση της κανονικότητας. Οι δημοφιλείς χυμοί στις χυμώδεις γεύσεις και καθαρισμοί περιλαμβάνουν χυμό μήλου, χυμό λεμονιού και χυμούς λαχανικών. Ωστόσο, ορισμένοι διαιτολόγοι μπορεί να συστήσουν λειοτρίβηση για χυμούς για κόλον και γενική υγεία. Δεν χρειάζεται να πιέζετε και να πίνετε μόνο χυμούς και λείες για να έχετε οφέλη. Απλά δοκιμάστε να συμπεριλάβετε περισσότερα στη διατροφή σας, όπως με ένα καθημερινό χυμό ή λείο.

Φυσική απεξάρτηση από το παχύ έντερο με συμπλήρωμα

Μια φυσική συνταγή αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου θα σας κάνει να νιώσετε ελαφρύτερα και πιο ενεργητικά. Εάν ένα σπιτικό ποτό δεν είναι εφικτό, τότε μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα φυσικό συμπλήρωμα αποτοξίνωσης. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να βρείτε ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα αποτοξίνωσης που μπορεί να είναι χρήσιμο βοήθημα για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου σας φυσικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>