Πώς να κάνετε καθαρισμό του παχέος εντέρου για απώλεια βάρους

Η πρακτική του καθαρισμού του παχέος εντέρου για την απώλεια βάρους έχει γίνει μια από τις κορυφαίες τάσεις της υγείας σε όλο τον κόσμο. Και είναι πραγματικά μια θετική τάση! Έχετε ξεκινήσει ποτέ μια δίαιτα, ασκώντας και ζώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά εξακολουθείτε να μην βλέπετε αποτελέσματα στο βάρος σας; Λοιπόν, φαίνεται ότι πρέπει να δοκιμάσετε τον καθαρισμό του παχέος εντέρου για απώλεια βάρους. Ένα από τα καλύτερα οφέλη για την υγεία του καθαρισμού του παχέος εντέρου είναι η ταχεία απώλεια βάρους που συμβαίνει φυσιολογικά. Οι τοξίνες στο σώμα που σας εμποδίζουν να χάσετε βάρος εύκολα θα αφαιρεθούν από τη φόρμουλα αποτοξίνωσης και το σώμα σας θα χάσει τελικά το βάρος από μόνο του!

Τα εκπληκτικά οφέλη του καθαρισμού του παχέος εντέρου

Υπάρχουν εκπληκτικά οφέλη από τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Καθαρισμός του παχέος εντέρου όχι μόνο θα σας βοηθήσει να χάσετε λίγα λίρες αλλά και να βελτιώσετε τη συνολική υγεία σας. Όταν κάνετε ένα καθαρισμό του παχέος εντέρου για απώλεια βάρους, στη συνέχεια, ανακατασκευάστε το μικρόβιο σας με ένα καλό προβιοτικό, θα ξεπλύνετε όλα αυτά τα παλιά απορρίμματα και η πεπτική σας υγεία θα βελτιωθεί. Θα καταπολεμήσετε τις συνήθεις ασθένειες, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και, καλύτερα από όλα, θα ενισχύσετε το μεταβολισμό σας για να κάψετε λίπος και να ρίξετε περισσότερα κιλά. Η απορρόφηση βιταμινών, μετάλλων και θρεπτικών συστατικών θα εκτοξευθεί και θα αισθανθείτε τη διαφορά – δεν θα αισθανθείτε να τρέχετε συνεχώς. Οι διαθέσεις σας θα είναι καλύτερες και η μνήμη σας πιο έντονη. Δεν είναι καιρός να καθαρίσετε όλα τα παλιά απόβλητα από το σώμα σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα και να καίτε λίπος;

Πώς να κάνετε καθαρισμό του παχέος εντέρου για απώλεια βάρους

Όπως έχουμε πει πριν, το καθαρισμό του παχέος εντέρου δεν λειτουργεί μόνο για την απώλεια βάρους, αλλά και για τη γενική βελτίωση της υγείας. Η εξάτμιση των τοξινών εξασφαλίζει καλύτερη πέψη και απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών. Εδώ είναι τα βήματα για να κάνετε καθαρισμό του παχέος εντέρου για την απώλεια βάρους:

  • Ισορροπημένη διατροφή.

o Ξεκινήστε την ημέρα σας με αποτοξινωτικά ποτά. Έχετε το ποτό αποτοξίνωσης με άδειο στομάχι. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε την ημέρα σας πίνοντας ζεστό νερό. o Ποτέ μην παραλείπετε το πρωινό. Μπορείτε να έχετε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες όπως καφέ ψωμί, αυγά, γάλα, χυμό φρούτων, βρώμη, νιφάδες σίτου κ.λπ. o Για μεσημεριανό γεύμα, να έχετε δίαιτα χωρίς υδατάνθρακες ή άμυλο. Μπορείτε να φάτε ψωμί ολικής αλέσεως, και σάντουιτς κοτόπουλου / μανιταριού / λαχανικών. o Ο χυμός φρούτων, το γιαούρτι, το βουτυρόγαλα, οι σαλάτες, οι σούπες κ.λπ. θα είναι τέλειοι για εσάς. Βγείτε μακριά από τα τηγανητά και λιπαρά τρόφιμα. o Εάν αισθάνεστε πεινασμένοι μετά το μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε να σνακάρετε σε κάθε καρπό. o Για δείπνο, φάτε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Προσπαθήστε να φάτε μικρές μερίδες. Επίσης, φάτε πριν τις 8 μ.μ.

  • Κρατήστε τον εαυτό σας ενυδατωμένο.

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε τον εαυτό σας ενυδατωμένο. Προσπαθήστε να πιείτε αρκετό νερό. Μπορείτε επίσης να πίνετε χυμούς φρούτων ή να αποτοξινωθεί το νερό. Τα νερά απεξάρτησης είναι εύκολο να γίνουν στο σπίτι και μπορείτε να τα μεταφέρετε εύκολα οπουδήποτε μαζί σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν προσθέτετε ζάχαρη ή τεχνητά γλυκαντικά. Εάν θέλετε να προσθέσετε τεχνητά γλυκαντικά, προσθέστε μικρή ποσότητα.

  • Συμπληρώματα για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου.

Τα συμπληρώματα καθαρισμού του παχέος εντέρου μπορούν να ληφθούν από το στόμα ή από το ορθό. Αυτά είναι διαθέσιμα στην αγορά. Πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αποφασίσετε να πάρετε κάποιο από αυτά.

Η ασφάλεια του καθαρισμού του παχέος εντέρου για απώλεια βάρους

Αν και οι συνήθεις διαδικασίες καθαρισμού του παχέος εντέρου σας βοηθούν να χάσετε βάρος, μπορεί να φέρουν κινδύνους. Σε πολλές περιπτώσεις, ο καθαρισμός του παχέος εντέρου προκαλεί διατρήσεις του εντέρου, λοιμώξεις και αφυδάτωση. Η διαδικασία καθαρισμού του παχέος εντέρου για απώλεια βάρους μπορεί να μην είναι κατάλληλη για άτομα με νεφρική νόσο, καρδιακές παθήσεις και άλλα χρόνια ιατρικά προβλήματα. Συζητήστε τους κινδύνους για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου με έναν γιατρό για να διαπιστώσετε εάν είναι μια ασφαλής επιλογή για εσάς. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια ασφαλή μέθοδο καθαρισμού του παχέος εντέρου κάνοντας κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>