Πώς να κάνετε αποτοξίνωση του παχέος εντέρου για θεραπεία ακμής

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ακμή μπορεί να είναι ένα καταστροφικό πρόβλημα. Βοηθά πραγματικά όταν κάνετε αποτοξίνωση του παχέος εντέρου για την ακμή; Η ακμή οδηγεί στο άγχος, στην απώλεια αυτοπεποίθησης και ακόμη και στην κατάθλιψη. Οι πάσχοντες από ακμή θα δοκιμάσουν οτιδήποτε για να επιτύχουν το σαφές δέρμα που αναζητούν, αλλά θα είναι χρήσιμο αν κάνουν αποτοξίνωση του παχέος εντέρου για την ακμή καθώς και άλλα δερματικά προβλήματα; Παραδόξως, πολλοί άνθρωποι που έχουν πάρει μια φυσική απεξάρτηση αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου, ένα από τα οφέλη είναι το σαφέστερο, πιο υγιές δέρμα. Οι λόγοι για αυτό εξακολουθούν να μελετώνται, αλλά είναι πιθανό το τοξικό απόβλητο υλικό που υπάρχει στο παχύ έντερο να συνεισφέρει στην ακμή.

Τα αίτια της ακμής

Η ακμή μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός ανθυγιεινού παχέος εντέρου. Αλλά πρέπει να κατανοήσετε τους υποκείμενους λόγους για τις εκρήξεις ακμής. Υπάρχουν πολλές επιστημονικά αποδεδειγμένες δυνατότητες για τους βασικούς λόγους της ακμής. Ορισμένες θεωρίες δηλώνουν ότι η ακμή οφείλεται σε ορμονικές αλλαγές, καθώς είναι πιο διαδεδομένη κατά τη διάρκεια της εφηβείας ή της εφηβείας. Οι ορμόνες θα μπορούσαν πιθανότατα να προκαλέσουν την εμφάνιση της ακμής, αλλά άλλοι λόγοι μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη. Μια κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η έλλειψη ύπνου, το άγχος και ακόμη και η κακή υγεία του παχέος εντέρου μπορεί να είναι η αιτία της ακμής. Για να βελτιώσετε την υγεία του παχέος εντέρου σας, φάτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά και άφθονο γλυκό νερό. Αποφύγετε την καφεΐνη και την αντικαταστήστε με το πράσινο τσάι. Να έχετε έναν ήχο ύπνου τουλάχιστον 7-8 ώρες τακτικά.

Οφέλη από την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου για την ακμή

Η παραμέληση της υγείας του δέρματος μπορεί να προκαλέσει κάποια άσχημα αποτελέσματα. Ενώ πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι τρώνε “γρήγορο φαγητό” όπως μπιφτέκια, πατάτες τηγανητές και τσιπς, συμβάλλει στην ακμή, αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Αυτό που είναι επιβλαβές, όμως, είναι να λιπαίνετε στο πρόσωπό σας, να πίνετε υπερβολικά προϊόντα ημερολογίου (γάλα, γιαούρτι) ή να καταναλώνετε υπερβολική ζάχαρη. Όταν το σώμα σας καταναλώνει ζάχαρη, μπορεί να αυξήσει το σάκχαρο του αίματός σας. Σύμφωνα με γνωστό δερματολόγο, το σώμα σας θα ανταποκριθεί απελευθερώνοντας επιπλέον ινσουλίνη. και με τη σειρά του, να προκαλέσει ξεσπάσματα της ακμής. Όταν καθαρίζετε το κόλον σας καταναλώνοντας φυτικά συστατικά όπως ρίζα πικραλίδα, σπόρο μάραθου, αλόη βέρα και πολλά άλλα, το σώμα σας απαντά θετικά σε αυτά. Το σώμα σας λαχταράει τα φυσικά συστατικά. και όταν το πεπτικό σας σύστημα δεν εκτελεί όσο το δυνατόν καλύτερα, ένα παχύ έντερο καθαρισμού μπορεί να βοηθήσει τα έντερά σας να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους. Μια φυσική αποτοξίνωση του παχέος εντέρου για την ακμή είναι μια καλή ιδέα. Θα βοηθήσει τα έντερα σας να είναι πιο αποτελεσματικά στην απομάκρυνση των ανθυγιεινών ή κακόβουλων ουσιών από το σώμα σας.

Πώς να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα της αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου για θεραπεία ακμής

Αν επιλέξετε να επιλέξετε την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου ως θεραπεία για την ακμή, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την πιθανότητα επιτυχίας. Τα καλύτερα συμπληρώματα αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου με φυσικά συστατικά είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουν τα breakouts. Απλά πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας εμπορικό σήμα. Μια τακτική αγωγή καθαρισμού και ενυδάτωσης του δέρματος με ελαφρές ενυδατικές κρέμες που βασίζονται στο νερό και δεν περιέχουν βαρύ έλαιο συνιστάται επίσης. Ο βαθύς καθαρισμός των πόρων με ειδικά διαμορφωμένες πλύσεις ακμής συνιστάται για να βοηθήσει στην αποδέσμευση των πόρων και να τους αποτρέψει να μπλοκαριστούν. Κρατώντας το δέρμα σωστά ενυδατωμένο με μη λιπαρές θεραπείες βοηθά στη μείωση της παραγωγής φυσικών ελαίων που εκκρίνεται από το σώμα για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ξηρότητας. Τρώτε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή με άφθονα φρούτα και λαχανικά. Αποφύγετε την υπερβολική χρήση λιπών, σακχάρων και γρήγορου φαγητού καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν σπασίματα σε ορισμένα ευαίσθητα άτομα. Επίσης, αυξήστε την πρόσληψη νερού για να διατηρήσετε το σώμα λειτουργώντας ομαλά και αποτελεσματικά. Τέλος, η τακτική άσκηση βοηθάει να κρατάτε το δέρμα σας υγιές, αλλά να είστε προσεκτικοί για να απομακρύνετε τυχόν συσσώρευση εφίδρωσης στο δέρμα. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου για την ακμή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>