Πώς να κάνετε ένα φυσικό καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι

Μπορείτε να κάνετε απλά πράγματα για φυσικό και ασφαλές καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι. Θα είναι εύκολο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και τα συστατικά που είναι ήδη διαθέσιμα στο σπίτι σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι κάθε μέρα ή ακόμα και κάθε τόσο για να είναι υγιής, αν και μπορεί να έχουν οφέλη για την υγεία όταν γίνεται σποραδικά.

Είναι φυσικό καθαρισμό του παχέος εντέρου απαραίτητο

Είναι αρκετές οι κινήσεις του εντέρου για να καθαρίσουν το παχύ έντερο; Ή είναι αλήθεια ότι ο καθαρισμός του παχέος εντέρου στο σπίτι μπορεί να είναι ευεργετικός; Το σώμα μόνο του μπορεί να κάνει τα εξής:

 • Τα φυσικά βακτήρια στο παχύ έντερο μπορούν να αποτοξινώνουν τα απόβλητα τροφίμων.
 • Το ήπαρ εξουδετερώνει επίσης τις τοξίνες.
 • Οι μεμβράνες βλέννας στο παχύ έντερο μπορούν να κρατήσουν τις ανεπιθύμητες ουσίες από την επανέναρξη του αίματος και των ιστών.
 • Η επένδυση των εντέρων αναγεννάει ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο ιστό στο σώμα, αποτρέποντας τη συσσώρευση βλαβερών ουσιών.
 • Η αύξηση του αριθμού των κινήσεων του εντέρου δεν βελτιώνει την απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα απορροφά τις περισσότερες θερμίδες πριν φτάσουν στο παχύ έντερο.

Ωστόσο, ο κανονικός αριθμός των κινήσεων του εντέρου ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Και αν καταναλώνετε λιγότερο ινώδη τρόφιμα, σίγουρα δεν έχετε καλές κινήσεις του εντέρου. Ως εκ τούτου, πρέπει να κάνετε καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι περιοδικά.

5 τρόποι που μπορείτε να κάνετε καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι

Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου με φυσικό τρόπο είναι μια από τις πρώτες διαδικασίες με τις οποίες μπορείτε να πάρετε ένα κανονικό παχύ έντερο. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται επίσης αυτό-τοξικοποίηση. Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πάτε για φυσικό καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι:

 1. Ένας από τους ευκολότερους και καλύτερους τρόπους για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου είναι το πόσιμο άφθονο νερό. Η τακτική λήψη νερού θα κρατήσει το σώμα σας ενυδατωμένο και τα όργανα του σώματος λειτουργούν. Θα βοηθήσει επίσης το σώμα σας να απαλλαγούμε από διάφορες τοξίνες.
 2. Η πρόσληψη χυμού μήλου είναι μια άλλη διαδικασία καθαρισμού του παχέος εντέρου. Ο χυμός μήλων ομαλοποιεί τις κινήσεις του εντέρου σας και διατηρεί το συκώτι σας ταιριαστό. Διατηρεί επίσης το πεπτικό σύστημα λειτουργικό. Ένα ποτήρι ωμό χυμό μήλου που ακολουθείται από ένα ποτήρι νερό μισή ώρα αργότερα λειτουργεί καλύτερα για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου.
 3. Ο χυμός λεμονιού με υψηλή ποσότητα βιταμίνης C είναι εξαιρετικός για το πεπτικό σύστημα. Ένα ποτήρι ζεστό νερό που αναμιγνύεται με χυμό λεμονιού και μέλι κρατά το ήπαρ, το παχύ έντερο και ολόκληρο το πεπτικό σύστημα εντάξει και ωραία.
 4. Μείνετε μακριά από τηγανητό και επεξεργασμένο φαγητό για μερικές ημέρες. Είναι καλύτερα να πίνετε φρέσκο ​​χυμό λαχανικών για αρκετές φορές τη μέρα. Τα πράσινα και φυλλώδη λαχανικά απομακρύνουν τις τοξίνες από το σώμα σας. Έχουν μεγάλη ποσότητα μετάλλων και ενζύμων που παρέχει ενέργεια στο σώμα σας.
 5. Γιαούρτι είναι ο καλύτερος σύντροφός σας όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Περιέχει μερικά βακτήρια, τα οποία είναι καλά για το σώμα σας και βοηθούν στην επιτάχυνση της διαδικασίας πέψης. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να θεραπεύσετε κάθε πρόβλημα στομάχου και της πέψης. Αν θέλετε να συζητήσετε για οποιοδήποτε συγκεκριμένο πρόβλημα, μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Ορισμένες άλλες προτάσεις για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι

 • Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες όπως δημητριακά, δημητριακά ολικής αλέσεως, πίτουρο, βρώμη, φρούτα και λαχανικά. Αυτό βοηθά στην αύξηση των κινήσεων του εντέρου σας και ενισχύει την υγεία του παχέος εντέρου.
 • Αυξήστε την πρόσληψη υγρών.
 • Αποφύγετε τη χρήση καπνού.
 • Μειώστε την πρόσληψη αλκοόλ.
 • Μόλις γυρίσετε 50, πάρτε τον εαυτό σας διαγνωστεί για καρκίνο του παχέος εντέρου σε τακτά χρονικά διαστήματα

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς να κάνετε ένα απλό και ασφαλές καθαρισμό του παχέος εντέρου στο σπίτι φυσικά, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>