Πώς να θεραπεύσετε την κύστη των ωοθηκών χωρίς φαρμακευτική αγωγή

Είναι δυνατή η εξάλειψη της κύστης των ωοθηκών χωρίς φαρμακευτική αγωγή; Ναι, είναι πολύ πιθανό. Αυτό το άρθρο θα σας πει πώς να θεραπεύετε την κύστη των ωοθηκών χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Πρώτα απ ‘όλα, αφήνει να μιλήσουμε για τι είναι οι κύστεις των ωοθηκών. Οι ωοθηκικές κύστεις είναι υγροί γεμισμένοι σάκοι που αναπτύσσονται μέσα ή πάνω στις ωοθήκες μιας γυναίκας. Οι κύστες παρουσιάζουν πολλά συμπτώματα, όπως πυελικό άλγος, ακανόνιστες περιόδους, πόνο στην πλάτη, κηλίδες, πόνο κατά τη συνουσία, οδυνηρές κράμπες, αέρια και ακανόνιστες κινήσεις του εντέρου. Μερικές κύστεις παρουσιάζονται με πολλά συμπτώματα, ενώ άλλα δεν έχουν καθόλου. Οι περισσότερες κύστες εξαφανίζονται μόνοι τους μετά από ένα ή δύο μήνες, ενώ άλλοι αναπτύσσονται μέχρι να σκάσουν, κάτι που είναι εξαιρετικά οδυνηρό. Υπάρχουν πολλά είδη κύστεων των ωοθηκών και πολλές διαφορετικές αιτίες. Η πλειοψηφία των γυναικών που κάνουν κύστες το κάνουν μετά την έναρξη της εμμήνου ρύσεως και πριν από την εμμηνόπαυση. Όποια και αν είναι τα είδη και οι αιτίες των κύστεων των ωοθηκών, ωστόσο, μπορούν να θεραπευτούν χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Και τα παρακάτω είναι μερικές λύσεις για την εξάλειψη της κύστης των ωοθηκών χωρίς φαρμακευτική αγωγή.

Το πρώτο σημαντικό πράγμα: το νερό

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να εξαλείψετε την κύστη των ωοθηκών χωρίς φαρμακευτική αγωγή, που αντλούν τις τοξίνες στο σώμα σας. Οι τοξίνες είναι ένας λόγος για τον οποίο έχετε επανειλημμένες κύστεις των ωοθηκών. Προκειμένου να απαλλαγούμε από αυτές τις τοξίνες που δυσκολεύουν την ισορροπία του σώματός σας, το πρώτο σημαντικό πράγμα που χρειάζεστε είναι το νερό. Εάν πίνετε άφθονο νερό, θα ξεπλύνετε το σώμα σας και θα βοηθήσετε το συκώτι σας στην αποβολή των τοξινών. Θα βρείτε ότι με την αύξηση της πρόσληψης νερού, θα παρατηρήσετε ανακούφιση από τον πόνο που σχετίζεται με την κύστη των ωοθηκών. Τρέχοντας στο μπάνιο είναι συχνά μια μικρή τιμή για να πληρώσετε όταν πίνετε άφθονο νερό. Αλλά θα παρατηρήσετε μείωση του πρήξιμο στη περιοχή της πυέλου και κάτω κοιλιακή χώρα. Ταυτόχρονα, ο πόνος στις ωοθήκες σας θα μειωθεί επίσης.

Άλλες λύσεις για την εξάλειψη της κύστης των ωοθηκών χωρίς φαρμακευτική αγωγή

Το νερό είναι ήδη πολύ ισχυρό για να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων της κύστης των ωοθηκών. Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα στη θεραπεία της κύστης των ωοθηκών χωρίς φαρμακευτική αγωγή, πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε καστορέλαιο, λιναρόσπορο και μακά.

  • Το καστορέλαιο συμπιέζεται.

Κάθε βράδυ για 1-3 ώρες ενώ βρίσκεστε στο κρεβάτι, εφαρμόστε ζεστά κομμάτια καστορέλαιο στην περιοχή του στομάχου σας. Θα βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου που συνδέεται με κύστεις των ωοθηκών! Όχι μόνο είναι αυτές οι συμπιέσεις καλές να δοκιμάσετε εάν έχετε μια κύστη, αλλά για μηνιαία προληπτική φροντίδα των ωοθηκών, οι συμπίεσης διεγείρουν την κυκλοφορία και την επούλωση μέσα στις ωοθήκες.

  • Σπόροι λιναριού.

Οι σπόροι λιναριού περιέχουν ουσίες όπως οι φυτορμόνες (ορμόνες που παράγονται από τα φυτά) που βοηθούν στην εξισορρόπηση των οιστρογόνων στο σώμα σας και βοηθούν στην εξισορρόπηση της σωστής αναλογίας οιστρογόνου προς την προγεστερόνη στο σώμα σας. Το λινάρι μπορεί να προστεθεί στα γιαούρτια, σε όλα τα κατσαρόλα, στα λαχανικά, στα φρούτα, στις σαλάτες, σχεδόν σε οτιδήποτε τρώτε.

  • Maca.

Αυτό το βότανο έχει πολλά οφέλη, όπως βοηθώντας το σώμα να αυξήσει την παραγωγή προγεστερόνης αλλά δεν έχει ορμονική επίδραση. Συνιστάται καθημερινά συνιστώμενη ποσότητα 1.000mg maca για την ισορροπία της προγεστερόνης, τη ρύθμιση των εμμηνορροϊκών κύκλων, τη μείωση των κύστεων των ωοθηκών και τη συρρίκνωση των ιστών όπως το ενδομήτριο, τα ινομυώματα, οι κύστες στο στήθος και τις ωοθήκες για γυναίκες που ανταποκρίνονται στην ορμονική διέγερση.

Ovarian Cyst Miracle: ένα βιβλίο που συνιστάται για ανάγνωση

Τέλος, θέλουμε να προτείνουμε ένα βιβλίο για να διαβάσετε. Το βιβλίο είναι Ovarian Cyst Miracle, γραμμένο από την Carol Foster. Ο Carol Foster είναι πρώην πάσχων από κύστεις ωοθηκών. Κατάφερε να ανακάμψει εντελώς από την ασθένειά της εφαρμόζοντας ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας τριών βημάτων. Το ολιστικό σύστημα θεραπείας 3 σταδίων μπορεί να εξαλείψει μόνιμα και φυσικά την κύστη των ωοθηκών χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Αυτό το ολιστικό σύστημα περιλαμβάνει διαδικασίες για δίαιτα, άσκηση, διαχείριση άγχους και άλλα σημαντικά πράγματα. Μπορείτε να πάρετε μια εύκολη στην καθοδήγηση καθοδήγηση για την εφαρμογή του 3-βήμα ολιστικό σύστημα από το βιβλίο Ovarian Cyst Miracle από Carol Foster. Το Ovarian Cyst Miracle είναι ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες, όχι μόνο στους πάσχοντες από κύστεις των ωοθηκών. Ακολουθώντας τον υγιεινό τρόπο ζωής όπως περιγράφεται στο βιβλίο, οι γυναίκες μπορούν επίσης να αποτρέψουν την εμφάνιση κύστεων των ωοθηκών. Λοιπόν, τι περιμένεις; Κάντε κλικ στο παρακάτω παράθυρο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ovarian Cyst Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>