Πώς να θεραπεύσετε τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας

Τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει στύση για σύντομες χρονικές περιόδους, ενώ άλλος άνθρωπος δεν μπορεί να επιτύχει καθόλου ανέγερση. Παρόλα αυτά, το κλειδί για την ανάκαμψη από τη στυτική δυσλειτουργία είναι η αναγνώριση των σημείων και των συμπτωμάτων έγκαιρης προειδοποίησης και η άμεση βοήθεια. Μην περιμένετε να μιλήσετε στο γιατρό σας για το τι βιώνετε. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές θεραπείας για εσάς. Ο γιατρός σας θα αποκλείσει εάν τα συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας οφείλονται σε υποκείμενη ιατρική κατάσταση και συζητήσετε την κατάλληλη πορεία δράσης και τα επόμενα βήματα για εσάς.

6 κοινά συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας

Τα έξι πιο συνηθισμένα συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας είναι:

  1. Δυσκολία στην επίτευξη στύσης.
  2. Μαλακότερες στύσεις.
  3. Στύσεις που δεν διαρκούν αρκετά για “ικανοποιητικό” σεξ.
  4. Αλλάξτε τη γωνία της στύσης σας.
  5. Μικρότερες στύσεις.
  6. Μειωμένη ευαισθησία του πέους.

Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι απλά να μην μπορεί να επιτύχει μια στύση. Συχνά οι άνδρες μπορούν να λάβουν στύση και εξακολουθούν να υποφέρουν από κάποια συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας. Η στυτική δυσλειτουργία αφορά περισσότερο την αδυναμία λήψης και διατήρησης μιας στύσης αρκετά ισχυρής ώστε να έχει «ικανοποιητικό» σεξ. Η ικανοποίηση είναι η λέξη κλειδί σε αυτόν τον ορισμό. Και περιλαμβάνει πολλά.

Τι προκαλεί στυτική δυσλειτουργία;

Πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που επηρεάζουν το αγγειακό σας σύστημα, το νευρικό σύστημα και το ενδοκρινικό σύστημα μπορούν να προκαλέσουν ή να συμβάλουν στη στυτική δυσλειτουργία. Αν και είστε πιο πιθανό να αναπτύξετε στυτική δυσλειτουργία καθώς γερνάτε, η γήρανση δεν προκαλεί στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να αντιμετωπιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Οι άνδρες που πάσχουν από διαβήτη είναι δύο έως τρεις φορές πιο πιθανό να αναπτύξουν συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας από τους άνδρες που δεν έχουν διαβήτη. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί επίσης να είναι παρενέργεια πολλών φαρμάκων, όπως τα φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, τα αντιανδρογόνα και τα αντικαταθλιπτικά. Οι ψυχολογικοί ή συναισθηματικοί παράγοντες μπορεί να επιδεινώσουν τη στυτική δυσλειτουργία. Μπορεί να αναπτύξετε στυτική δυσλειτουργία αν έχετε φόβο σεξουαλικής αποτυχίας, άγχους, κατάθλιψης, χαμηλής αυτοεκτίμησης και άγχους.

Θεραπεία συμπτωμάτων στυτικής δυσλειτουργίας

Δεν υπάρχει θεραπεία ενιαίου μεγέθους για τη στυτική δυσλειτουργία. Οι αιτίες των συμπτωμάτων στυτικής δυσλειτουργίας ποικίλλουν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να αναπτύξετε μια πολύπλευρη προσέγγιση στο θεραπευτικό σας σχέδιο. Συνεργαστείτε με το γιατρό σας για να βρείτε την καλύτερη θεραπεία για εσάς. Πιθανά συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνουν:

  • Τροποποιήσεις τρόπου ζωής. Χάστε βάρος, ασκείστε τακτικά, διαχειριστείτε τις ιατρικές σας καταστάσεις, διακόψτε το κάπνισμα και αποφύγετε το αλκοόλ και τα παράνομα ναρκωτικά.
  • Συμβουλευτική. Ζητήστε θεραπεία για άγχος, κατάθλιψη και άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη σχέση, εξετάστε τη συμβουλή των ζευγαριών.
  • Φάρμακα συνταγογράφησης. Εάν χρειαστεί, ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει φάρμακα από το στόμα, όπως το Cialis και το Levitra. Συζητήστε τυχόν ανησυχίες ή συνθήκες υγείας που έχετε με το γιατρό σας πριν πάρετε τα φάρμακα για στυτική δυσλειτουργία.
  • Λήψη συμπληρωμάτων. Ορισμένα συμπληρώματα έχουν αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας. Να είστε βέβαιος να πάρετε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα από φυσικά συστατικά που δεν θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

Εάν πάσχετε από στυτική δυσλειτουργία, υπάρχει βοήθεια. Μην περιμένετε άλλο για να συζητήσετε τα συμπτώματα και τις ανησυχίες σας με το γιατρό σας για να βοηθήσετε να υπολογίσετε την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας σας. Στη συνέχεια, εργαστείτε προς τις επιλογές θεραπείας που θα σας ξαναθυμήσουν στο παλιό εαυτό σας. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω, εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>