Πώς να θεραπεύσετε προβλήματα στύσης φυσικά

Νέα έρευνα δείχνει ότι μπορεί να είστε σε θέση να θεραπεύσετε προβλήματα στύσης φυσικά χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Οι άνδρες με προβλήματα στύσης μπορεί να εμφανίσουν κάποια ή όλα αυτά τα επίμονα συμπτώματα:

  • Μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.
  • Έλλειψη στύσης.
  • Τα προβλήματα που διατηρούν μια στύση.

Το πρόβλημα της ανέγερσης αποτελεί σημαντική πρόκληση για πολλούς άνδρες σήμερα, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Επειδή τα προβλήματα στύσης μπορεί να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες: μια κατάσταση υγείας, συναισθηματικά προβλήματα ή προβλήματα σχέσεων, ορισμένα είδη φαρμάκων, κάπνισμα, ναρκωτικά και αλκοόλ, είναι δυνατή η θεραπεία στύσης. Αν και οι επιλογές αντιμετώπισης προβλημάτων στύσης μπορεί να περιλαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή και χειρουργική επέμβαση, υπάρχουν επίσης αποτελεσματικοί τρόποι θεραπείας των προβλημάτων στύσης με φυσικό τρόπο.

Τι είναι το πρόβλημα της ανέγερσης;

Το πρόβλημα της στύσης ονομάζεται συνήθως ανικανότητα. Είναι μια κατάσταση κατά την οποία ένας άνθρωπος δεν μπορεί να επιτύχει ή να διατηρήσει μια στύση κατά τη σεξουαλική απόδοση. Τα συμπτώματα μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία ή λίμπιντο. Ο γιατρός σας πιθανόν να σας διαγνώσει το πρόβλημα της στύσης εάν η κατάσταση διαρκεί περισσότερο από μερικές εβδομάδες ή μήνες. Τα προβλήματα στύσης επηρεάζουν έως και 30 εκατομμύρια άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα τυπικά προβλήματα αντιμετώπισης στύσης περιλαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα, αντλίες κενού, εμφυτεύματα και χειρουργική επέμβαση, αλλά πολλοί άντρες προτιμούν φυσικές επιλογές. Έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι μερικές φυσικές επιλογές μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα στύσης πρόβλημα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να θεραπεύσετε προβλήματα στύσης φυσικά.

3 τρόποι για να θεραπεύσετε προβλήματα στύσης φυσικά

Εάν πάσχετε από προβλήματα στύσης, μην είστε τόσο σκληροί για τον εαυτό σας, αφού τα προβλήματα στύσης μπορούν σχεδόν πάντα να απαλλαγούν από τη θεραπεία, χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε Viagra ή σε άλλα φάρμακα. Είτε υποφέρετε από πρόβλημα στύσης είτε ελπίζετε να αποφύγετε την κατάσταση, εδώ υπάρχουν τρεις συμβουλές για τη θεραπεία των προβλημάτων στύσης φυσικά χωρίς τις παρενέργειες του μικρού μπλε χαπιού.

  • Αντιμετώπιση προβλημάτων στύσης χρησιμοποιώντας κρεμμύδι.

Το κρεμμύδι θεωρείται ότι είναι ένα αποτελεσματικό αφροδισιακό και ένας από τους καλύτερους ενισχυτές της λίμπιντο, αλλά οι ιδιότητές του δεν είναι γενικά γνωστές. Πάρτε ένα λευκό κρεμμύδι, ξεφλουδίστε το, συνθλίψτε και στη συνέχεια τηγανίστε στο βούτυρο. Αυτό το μείγμα μπορεί να ληφθεί καθημερινά με μια κουταλιά μέλι, αλλά σιγουρευτείτε ότι καταναλώνετε αυτό το μείγμα όταν το στομάχι σας είναι άδειο για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτή η θεραπεία βοηθά στη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης, της ανικανότητας και της ακούσιας απώλειας σπέρματος κατά τον ύπνο ή άλλες φορές. Επίσης, βυθίστε τη σκόνη μαύρου γραμμαρίου σε χυμό κρεμμυδιού για επτά ημέρες και στη συνέχεια στεγνώστε το μείγμα. Αυτό το μείγμα είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό και μπορεί να ληφθεί καθημερινά για τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.

  • Αντιμετώπιση προβλημάτων στύσης με καρότο.

Τα καρότα θεωρούνται πολύτιμα για τη θεραπεία της ανικανότητας. Πάρτε 150 γρ. Καρότα, ψιλοκομμένα με ένα μισό βραστό αυγό και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Πάρτε αυτό το μείγμα, μία φορά την ημέρα για ένα μήνα ή δύο μήνες. Οι άνθρωποι που συνήθως είναι τεταμένοι και υποφέρουν από σεξουαλικές διαταραχές μπορούν να βρουν ανακούφιση, καθώς αυτό το θεϊκό φάρμακο αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή.

  • Επεξεργασία προβλημάτων στύσης χρησιμοποιώντας δάχτυλα της κυρίας.

Το δάχτυλο της κυρίας θεωρείται ένας αξιοσημείωτος τονωτικός για τη βελτίωση της σεξουαλικής δύναμης. Λαμβάνετε 5 με 10 γραμμάρια της ρίζας σκόνης αυτού του λαχανικού με ένα ποτήρι γάλα και δύο κουταλάκια του γλυκού μπισκότα (ζάχαρη γλυκά) καθημερινά. Η τακτική χρήση αυτής της συνταγής βοηθά στην αποκατάσταση της σεξουαλικής δύναμης.

Ο τρόπος ζωής αλλάζει

Ορισμένες δραστηριότητες ή έλλειψη δραστηριότητας μπορεί να έχουν αντίκτυπο στα προβλήματα στύσης, οπότε προσπαθώντας φυσικά να θεραπεύσουμε μεθόδους αντιμετώπισης στύσης, ένας άνθρωπος πρέπει να σκεφτεί κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής:

  • Τακτική άσκηση: Η τακτική άσκηση έχει αποδειχθεί αποτελεσματική για τη βελτίωση της συνολικής υγείας. Για προβλήματα στύσης, η βελτιωμένη αρτηριακή πίεση, η ροή αίματος και τα συνολικά οφέλη για την υγεία μπορούν να μειώσουν δραστικά τον κίνδυνο ενός ατόμου που έχει ή παρουσιάζει προβλήματα στύσης.
  • Τρώγοντας υγιεινά τρόφιμα: Με τον ίδιο τρόπο άσκησης, η κατανάλωση θρεπτικών τροφών μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων, φραγμένων αρτηριών και διαβήτη, οι οποίοι είναι γνωστοί παράγοντες κινδύνου για προβλήματα στύσης.
  • Να σταματήσετε το κάπνισμα και να μειώσετε την πρόσληψη αλκοόλ: Και οι δύο αυτές δραστηριότητες φέρνουν πολλούς πιθανούς κινδύνους για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων στύσης. Η μείωση ή η εξάλειψη αυτών των δραστηριοτήτων μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή προβλημάτων στύσης.
  • Μείωση του στρες: Ένας άνδρας μπορεί να έχει προβλήματα με τις σεξουαλικές επιδόσεις εάν είναι υπερβολικά άγχος. Το άγχος μπορεί να προέλθει από μια ποικιλία περιστάσεων, όπως η εργασία, τα οικονομικά και τα προβλήματα σχέσεων. Η εύρεση τρόπων αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και μπορεί να ανακουφίσει τα προβλήματα στύσης.

Όπως και πολλές ιατρικές καταστάσεις, δεν υπάρχει απαραίτητα μόνο ένα μέσο για τη θεραπεία ή τη μείωση των συμπτωμάτων των προβλημάτων στύσης. Για τους άνδρες που επιθυμούν να αποφύγουν τη χρήση φαρμάκων, υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορούν να δοκιμαστούν πρώτα, ακολουθούμενες από μερικές πιθανές θεραπείες για τη θεραπεία των προβλημάτων στύσης φυσικά. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω, εάν θέλετε να μάθετε άλλους φυσικούς τρόπους για να θεραπεύσετε προβλήματα στύσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>