Πώς να θεραπεύσετε μόνιμα την ψωρίαση

Η ψωρίαση ανταποκρίνεται καλά σε πολλές συστηματικές θεραπείες. Αυτό το άρθρο θα σας πει κάποιους φυσικούς τρόπους για να θεραπεύσετε μόνιμα την ψωρίαση. Η ψωρίαση είναι μια επαναλαμβανόμενη αυτοάνοση διαταραχή που χαρακτηρίζεται από κόκκινα, νιφάδα επιθέματα στο δέρμα. Παρόλο που επηρεάζει το δέρμα σας, η ψωρίαση αρχίζει βαθιά μέσα στο σώμα σας στο ανοσοποιητικό σας σύστημα. Πολλές θεραπείες υπάρχουν για να διευκολύνουν τα συμπτώματα της ψωρίασης. Υπάρχουν ακόμη τρόποι για να θεραπεύσετε τη ψωρίαση μόνιμα από την άνεση του σπιτιού σας.

Ποια είναι η αιτία της ψωρίασης;

Η ψωρίαση είναι μια από τις πιο κοινές ασθένειες του δέρματος. Περισσότερα από 125 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ψωρίαση. Αυτή η χρόνια διαταραχή επηρεάζει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η ψωρίαση πιθανότατα συμβαίνει όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτεθεί σε υγιή κύτταρα, τα λάθη τους για επικίνδυνες ουσίες. Το ένα τρίτο των ανθρώπων με ψωρίαση μπορεί επίσης να έχει μια μορφή αρθρίτιδας που ονομάζεται «ψωριασική αρθρίτιδα», στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται επίσης στις αρθρώσεις. Οι ασκήσεις που προκαλούν την ψωρίαση περιλαμβάνουν: άγχος, ξηρό αέρα, μολύνσεις, τραυματισμούς στο δέρμα, μερικά φάρμακα, πάρα πολύ ή λίγο ήλιο, κρύο, πίνοντας πάρα πολύ αλκοόλ και κάπνισμα. Εάν έχετε εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να εμφανίσετε πιο σοβαρά συμπτώματα από την ψωρίαση. Αλλά μην ανησυχείτε, εδώ είναι πώς να θεραπεύσετε μόνιμα την ψωρίαση.

Πώς να θεραπεύσετε τη ψωρίαση μόνιμα από το σπίτι σας

Η ψωρίαση είναι μια αυτοάνοση κατάσταση του δέρματος στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιεί την υπερπαραγωγή των κυττάρων του δέρματος. Εάν ζητάτε να θεραπεύσετε μόνιμα την ψωρίαση, οι ακόλουθες θεραπείες στο σπίτι είναι οι απαντήσεις.

  • Φάτε υγιεινά.

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στη θεραπεία της ψωρίασης. Η εξάλειψη του κόκκινου κρέατος, των κορεσμένων λιπών, των εξευγενισμένων σακχάρων, των υδατανθράκων και του αλκοόλ μπορεί να συμβάλει στη μείωση των φλεγμονών που προκαλούνται από αυτά τα τρόφιμα. Ψάρια ψυχρού ύδατος, σπόροι, καρύδια και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι γνωστά για την ικανότητά τους να μειώνουν τη φλεγμονή. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τη διαχείριση των συμπτωμάτων της ψωρίασης.

  • Άσκηση.

Μερικοί άνθρωποι με ψωρίαση μπορεί να είναι πιο πιθανό να είναι υπέρβαροι και έχουν υψηλότερο κίνδυνο κάποιων άλλων καταστάσεων, όπως οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης τύπου 2. Η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο αυτών των πρόσθετων προβλημάτων. Η αεροβική άσκηση είναι η πιο συνιστώμενη να κάνετε.

  • Μειώστε το άγχος.

Η ψωρίαση μπορεί να αποτελέσει πηγή άγχους, η οποία με τη σειρά της μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα της ψωρίασης. Εκτός από τη μείωση του στρες, όποτε είναι δυνατόν, εξετάστε το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης πρακτικών μείωσης του άγχους όπως βελονισμός acupressure, μασάζ, reiki, γιόγκα ή tai chi.

  • Αποφύγετε το ξηρό δέρμα.

Η ενυδατική κρέμα για ευαίσθητο δέρμα είναι ιδανική για να διατηρεί το δέρμα σας εύπλαστο και να εμποδίζει τη δημιουργία πλακών. Η ενυδατική κρέμα με τη μορφή κρέμας τρίβεται κατευθείαν στο δέρμα για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης και να κρατήσει το δέρμα άνετο χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων που λαμβάνονται από το στόμα ή από το στόμα.

Η καλύτερη κρέμα για ψωρίαση

Οι περισσότεροι γιατροί προτείνουν κρέμα που περιέχει σαλικυλικό οξύ, φοινικέλαιο, έλαιο δέντρων τσαγιού, βιταμίνη Ε και άλλα φυσικά συστατικά.

  • Το σαλικυλικό οξύ βοηθάει να αποκολληθεί το νεκρό δέρμα και να σταματήσει ο κνησμός.
  • Ο συνδυασμός φοινικέλαιου και λαδιού τσαγιού λειτουργεί για να διεισδύσει και να ενυδατώσει το δέρμα.
  • Οι βιταμίνες E εξομαλύνουν το δέρμα και προστατεύουν από την υπεριώδη βλάβη.

Αυτά τα ευεργετικά φυσικά συστατικά μπορούν να βρεθούν στο Revitol Dermasis Psoriasis Cream, είναι μια υψηλής ποιότητας κρέμα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη θεραπεία της άσχημης απολέπισης και της ερυθρότητας που προέρχεται από την ψωρίαση. Τα συστατικά του Revitol Dermasis Psoriasis Cream έχουν εγκριθεί από το FDA και κάθε στόχος είναι ένα συγκεκριμένο σύμπτωμα ψωρίασης για να σας δώσει πραγματική ανακούφιση! Η ίδια η Revitol είναι μια αξιόπιστη εταιρεία υγείας και ομορφιάς που ιδρύθηκε το 2002. Η αποστολή της εταιρείας είναι να παραδώσει τα προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς υψηλής ποιότητας με την καλύτερη αξία για τους πελάτες της. Η αφοσίωση του Revitol στην ικανοποίηση του πελάτη είναι ένα από τα πράγματα που τους έχει καταστήσει αξιόπιστο όνομα στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Αυτό σημαίνει ότι το Revitol Dermasis Psoriasis Cream είναι ένα προϊόν που δεν θα σας απογοητεύσει! Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Revitol Dermasis Psoriasis Cream από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>