Πώς να θεραπεύσει τις αιμορροΐδες στο σπίτι φυσικά

Αιμορροΐδες είναι μια κοινή κατάσταση μεταξύ των ενηλίκων που μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο και δυσφορία. Εδώ θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τις αιμορροΐδες στο σπίτι. Οι αιμορροΐδες, που μερικές φορές ονομάζονται σωρούς, είναι πρησμένες φλέβες στον πρωκτό και στο ορθό σας. Τα συνηθισμένα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πόνο, κνησμό και αιμορραγία από το ορθό. Μπορούν να αναπτυχθούν μέσα ή έξω από τον πρωκτό και το ορθό, που ονομάζονται εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες, αντίστοιχα. Οι αιμορροΐδες είναι ένα εξαιρετικά κοινό πρόβλημα. Εκτιμάται ότι το 75% των Αμερικανών τους βιώνει κάποια στιγμή. Ενώ συνήθως απομακρύνονται μέσα σε μερικές εβδομάδες μόνοι τους, μπορεί να προκαλέσουν ήπια έως σοβαρή δυσφορία. Το παρακάτω είναι πώς να θεραπεύσει τις αιμορροΐδες στο σπίτι.

Πώς να αντιμετωπίζετε τις αιμορροΐδες στο σπίτι με φυσικούς τρόπους

Πολλοί άνθρωποι ζητούν, “Πώς να θεραπεύσει τις αιμορροΐδες στο σπίτι;” Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές επιλογές hemorrhoid θεραπεία διαθέσιμες στο σπίτι. Οι ακόλουθες μέθοδοι μπορούν να παρέχουν σημαντική ανακούφιση από τα συμπτώματα οξείας αιμορροΐδας:

  • Τα πακέτα πάγου μπορούν να ανακουφίσουν την τοπική φλεγμονή και τον πόνο, αλλά δεν πρέπει ποτέ να τοποθετηθούν απευθείας στο δέρμα ή να παραμείνουν για περισσότερο από 10 λεπτά.
  • Μια μπανιέρα sitz, στην οποία ένα άτομο κάθεται σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό για 10 έως 20 λεπτά, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κνησμού και του ερεθισμού. Epsom άλατα ή μαγειρική σόδα προστίθενται συχνά για να βοηθήσουν στην ανακούφιση της φλεγμονής.
  • Η φουντουκιά μάγισσα μπορεί να μειώσει την αιμορραγία και να αποτρέψει τη μόλυνση ενεργώντας ως στυπτικό. Μπορείτε να το βουρτσίζετε απαλά με μια βαμβακερή σφαίρα ή ακόμα και να προσθέσετε μερικές κουταλιές σούπας σε ένα μπάνιο sitz.
  • Γέλη Aloe vera, έλαιο βιταμίνης Ε και έλαιο καρύδας είναι φυσικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην απαλότητα και τη συρρίκνωση των δευτερευουσών εξωτερικών αιμορροΐδων. Αποφύγετε τις κρέμες ή τα λοσιόν που περιέχουν αυτά τα προϊόντα και επιλέξτε αντ ‘αυτού για το καθαρό εξευγενισμένο λάδι.

Πρόληψη αιμορροΐδων

Εκτός από την εκμάθηση πώς να θεραπεύσει τις αιμορροΐδες στο σπίτι, είναι επίσης σημαντικό για σας να μάθετε πώς να αποτρέψετε αιμορροΐδες. Ο τρόπος ζωής και οι διαιτητικές αλλαγές είναι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη των αιμορροΐδων.

  • Φόρτωση σε ίνες: Ξεκινήστε την πρόληψη των αιμορροΐδων από μέσα με μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες. Γεμίστε το πιάτο σας με πλούσια σε φυτά φρούτα και λαχανικά, καστανό ρύζι, δημητριακά ολικής αλέσεως και καρύδια. Το πόσιμο άφθονο νερό είναι επίσης πολύ σημαντικό.
  • Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να πάτε: Η κατοχή σε διαλείμματα στο μπάνιο σας μπορεί να οδηγήσει σε δυσκοιλιότητα, που σημαίνει ότι πρέπει να στραγγίξετε περισσότερο όταν πηγαίνετε. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πίεση στο κοιλιακό σας και να φέρει τις αιμορροΐδες. Αντί να επικεντρωθείτε στο πώς να αντιμετωπίζετε τις αιμορροΐδες, βρείτε μια τουαλέτα μόλις το χρειαστείτε για να αποφύγετε τους πρώτους.
  • Αποφύγετε να κάθεστε: Εάν έχετε μια εργασία γραφείου, περπατήστε για πέντε λεπτά τουλάχιστον μία φορά την ώρα για να ανακουφίσετε την ορθική πίεση που προκαλεί αιμορροΐδες. Στο γυμναστήριο, αποφύγετε τα στατικά ποδήλατα και τις καταλήψεις, και τα δύο μπορούν να εφαρμόζουν την ίδια πίεση. Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να περπατήσετε βιαστικά για 20 έως 30 λεπτά για να ενθαρρύνετε τη λειτουργία του εντέρου.
  • Ζεστά λουτρά: Καθισμένος σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό που γεμίζει ακριβώς για να καλύψει τα πόδια μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη αιμορροΐδων.
  • Χρησιμοποιήστε απλό χαρτί υγείας: Το αρωματικό και χρωματισμένο χαρτί υγείας περιέχει επιπλέον χημικά που μπορεί να ερεθίσουν ευαίσθητες περιοχές. Βρέξτε απλό, λευκό, αδιαφανές χαρτί υγείας ή χρησιμοποιήστε ένα υγρό σερβιέτα όταν χρειάζεται να σκουπίσετε. Παρακολουθήστε με την εφαρμογή ενός ενυδατωμένου ενυδατικού με έναν ιστό του προσώπου.
  • Τι να φορέσετε: Οι άνθρωποι μπορούν να υποστηρίξουν την πρόληψη των αιμορροΐδων με το να φορούν ελαστικά εσώρουχα και παντελόνια βαμβακερά, αναπνεύσιμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή της ερεθιστικότητας της περιοχής γύρω από τον πρωκτό και το ορθό από τον υπερβολικό ιδρώτα.

Χρησιμοποιώντας το Venapro

Η θεραπεία και η πρόληψη των αιμορροΐδων θα είναι πιο τέλεια εάν χρησιμοποιήσετε και το Venapro – ένα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει δύο διαφορετικά προϊόντα (χάπια και σπρέι), έτσι αντιμετωπίζετε πραγματικά το πρόβλημα από δύο γωνίες. Τα χάπια Venapro εξασφαλίζουν ότι το κόλον σας είναι υγιές και παραμένει υγιές, μειώνοντας την ποσότητα των σκληρών κόπρανα που προκαλούνται από ένα συνοδευτικό παχύ έντερο. Όπως ίσως γνωρίζετε, τα σκληρά κόπρανα και η δυσκοιλιότητα μπορούν να προκαλέσουν τις αιμορροΐδες σας να ξεσπάσουν κάτι απαίσιο. Παίρνοντας περισσότερες ίνες στο σύστημά σας, παίρνετε τα μαλακά κόπρανα που είναι πιο κοντά στον τρόπο που προτίθεται η φύση και έτσι ασκεί λιγότερη πίεση στην ενεργό περίπτωση των αιμορροΐδων. Εν τω μεταξύ, το σπρέι Venapro προορίζεται να ψεκάζεται στο σώμα κοντά στην κοιλιά και θα εισέρχεται στο σώμα μέσω του δέρματος, ακολουθεί τη ροή του αίματος και τη στήριξη για τη βελτίωση της υγείας του παχέος εντέρου στο σώμα. Λοιπόν, εάν θέλετε να μάθετε περαιτέρω πώς να θεραπεύετε τις αιμορροΐδες στο σπίτι χρησιμοποιώντας το Venapro, κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>