Πώς να θεραπεύσει κύστεις ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Υπάρχουν πολλές φυσικές μέθοδοι για την αντιμετώπιση κύστεων των ωοθηκών που διατίθενται στην Κύπρο. Θα σας κάνουμε μερικές τεχνικές που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με κύστεις ωοθηκών χωρίς δαπανηρή χειρουργική επέμβαση. Έχετε μια περίεργη εμπειρία στη μήτρα ή τις ωοθήκες σας; Πολλές γυναίκες στην Κύπρο μπορεί να έχουν κύστη ωοθηκών. Οι πρακτικές κύστες μπορούν να καθιερωθούν μηνιαίως ως κανονικό μέρος του εμμηνορροϊκού σας κύκλου. Αυτές οι κύστες είναι σχετικά τυπικές και συνήθως δεν προκαλούν ανησυχία. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να προκαλέσουν πόνο από καιρό σε καιρό, και υπάρχουν και άλλοι τύποι κύστεων που μπορεί να προκύψουν από πιο σημαντικά ιατρικά προβλήματα. Οι λειτουργικές κύστεις των ωοθηκών είναι γεμάτες με υγρό σάκκοι του μεγέθους των αμυγδάλων που αναπτύσσονται και αναπτύσσονται στις ωοθήκες, συχνά κυκλικά, όπως συσχετίζονται με τις ορμονικές μετατοπίσεις μηνών-μήνα. Οι ωοθηκικές κύστεις όπως αυτό μπορούν να έρθουν και να πάνε, να γίνουν όλο και μικρότερες και να ανταποκρίνονται στις φυσικές θεραπείες. Το σώμα σας δημιουργείται για να αντιμετωπίσει κύστεις των ωοθηκών, αν εργάζεται σε ένα ιδανικό επίπεδο υγείας. Παρόλα αυτά, εάν αντιμετωπίζετε ορμονική ανισορροπία, αυτό μπορεί να αποτρέψει την εξάλειψη των κύστεων των ωοθηκών, να τους προκαλέσει να μεγαλώσουν και μετά να υποστούν ενδεχομένως ρήξη με πολλή δυσφορία και πρόβλημα. Προκειμένου να αποφευχθεί η επιστροφή των κύστεων των ωοθηκών, τα συμπτώματα των κύστεων των ωοθηκών πρέπει να χειρίζονται μια φυσική θεραπεία.

Τα συμπτώματα των κύστεων των ωοθηκών

Πολλές γυναίκες δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν κύστεις ωοθηκών μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζουν σημάδια ωοθηκικών κύστεων. Όταν έχετε συμπτώματα όπως αυτά που αναφέρονται λεπτομερώς παρακάτω, μπορεί να θέλετε να παραγγείλετε το νοσοκομείο σας για μια δοκιμή υπερήχων για να επιβεβαιώσετε ότι οι κύστεις των ωοθηκών είναι η αιτία. Οι τυπικές ενδείξεις κύστεων των ωοθηκών είναι: – Κάτω δυσφορία στο στομάχι – Πόνος σε όλο το σεξ – Ανάγκη συχνής ούρησης – Φούσκωμα. – Δυσπεψία. – Ακανόνιστοι κύκλοι και κύκλοι ανανέωσης.

Πώς να ανακουφίσει τις κύστεις των ωοθηκών

Οι ακόλουθες φυσικές θεραπείες για κύστεις ωοθηκών μπορεί να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων των κύστεων των ωοθηκών. Ορισμένες μέθοδοι μπορεί ακόμη και να μειώσουν το μέγεθος των κύστεών σας ή να αποτρέψουν την επανεμφάνιση. Ενώ μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να θεραπεύετε τις κύστεις στο σπίτι σας, τις φυσικές θεραπείες και άλλα μέτρα αυτοεξυπηρέτησης, ωστόσο πάντα να ζητάτε συμβουλές από το γιατρό σας για να ελέγξετε την εξέλιξη της θεραπείας.

Διατροφή για κύστεις ωοθηκών.

Περίπου οι μισές κυρίες με κύστεις ωοθηκών είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Μπορεί να υπάρχει σύνδεση μεταξύ της αντίστασης στην ινσουλίνη, γεγονός που δυσχεραίνει τη μείωση του βάρους. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τα τρόφιμα που προσθέτουν στην αντίσταση στην ινσουλίνη. Αυτά αποτελούνται από εξευγενισμένους υδατάνθρακες και εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως το άσπρο ψωμί, τα αλμυρίκια, οτιδήποτε γίνεται με λευκά αλεύρια, αρτοσκευάσματα, επιδόρπια, muffins και άλλα γλυκά τρόφιμα. Αντί να γεμίζετε επεξεργασμένους υδατάνθρακες, δοκιμάστε να συμπεριλάβετε τρόφιμα που βοηθούν στον έλεγχο του βάρους και στην αντίσταση στην ινσουλίνη, όπως το μπρόκολο, τα χόρτα, τα αμύγδαλα, τα μούρα, το tofu και κοτόπουλο, ντομάτες, κουρκούμη, λάχανο, ελαιόλαδο και αμύγδαλα.

Αμύγδαλα.

Τα αμύγδαλα διαθέτουν υψηλά επίπεδα μαγνησίου, τα οποία μπορεί να βοηθήσουν με δυσφορία. Τα ακατέργαστα αμύγδαλα περιέχουν περίπου 270 χιλιοστόγραμμα ανά 100 γραμμάρια. Και σε πιο επίσημες μελέτες, η συμπλήρωση της διατροφής σας με μαγνήσιο έχει αποκαλυφθεί για να βοηθήσει με επίμονη δυσφορία. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να καταναλώσουν αμύγδαλα χωρίς αλληλεπιδράσεις. Κάνουν μια μεγάλη απόλαυση για να καταναλώνουν πεδιάδα ή γεύση φανταστική όταν ψεκάζονται πάνω από σαλάτα.

Τσάι χαμομήλι.

Το τσάι του χαμομηλιού είναι μια άλλη επιλογή. Πίνετε τσάι χαμομηλιού για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος. Έχει αντιφλεγμονώδεις κατοικίες ή εμπορικές ιδιότητες για να βοηθήσει με κράμπες και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και του άγχους για την εκκίνηση. Όχι μόνο αυτό, αλλά το χαμομήλι θα σας επιτρέψει επίσης να πάρετε μια καλύτερη νύχτα ξεκούραση.

Τσάι πιπερόριζας.

Το τσάι τζίντζερ είναι μια άλλη φυσική εναλλακτική λύση για φυσική ανακούφιση από τη μείωση του πρηξίματος και την εξάλειψη της δυσφορίας. Μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση της φλεγμονής και την ευκολία στην ταλαιπωρία έχει αντιοξειδωτική και αντι καρκινογόνο όψη. Σε μια μελέτη, το τζίντζερ σταμάτησε την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων των ωοθηκών, οδηγώντας τους επιστήμονες να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η διατροφική κατανάλωση τζίντζερ μπορεί να θεραπεύσει και να προλάβει τον καρκίνο των ωοθηκών

Μείωση βάρους.

Αν μια γυναίκα είναι υπέρβαρη, το βάρος της απόρριψης μπορεί να βοηθήσει το σώμα της να ρυθμίσει καλύτερα τις ορμόνες, να αποτρέψει την ανάπτυξη περισσότερων κύστεων και να βελτιώσει τα συμπτώματα της δυσφορίας και της κούρασης. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πτώση βάρους, ζητήστε βοήθεια από το γιατρό σας ή δοκιμάστε το συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Μπορείτε να ανακαλύψετε.

Θερμική επεξεργασία.

Μια θερμότητα θέρμανσης θέρμανσης είναι μια άλλη επιλογή που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου κύστεων και της εμμήνου σκασίματος. Η εφαρμογή μίας φιάλης ζεστού νερού ή ενός μαξιλαριού θέρμανσης στην κατώτερη κοιλιά σας μπορεί να καταλήξει σε εναλλακτική θεραπεία για τα σήματα κύστεων των ωοθηκών. Μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό το προϊόν στο διαδίκτυο ή στο περιφερειακό σας φαρμακείο ή κατάστημα στην Κύπρο.

Μασάζ σώματος.

Η ενόχληση μιας κύστης των ωοθηκών μπορεί να προκαλέσει τη διέγερση των γύρω μυών. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου. Το τρίψιμο της κάτω ράχης, των μηρών, των γλουτών και του στομάχου μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσετε τους τεταμένους μυς και να ελαχιστοποιήσετε την ενόχληση. Η προπόνηση και το τέντωμα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση των ενοχλήσεων που συνδέονται με τις κύστεις των ωοθηκών. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με μυϊκή πίεση. Ορισμένα θηλυκά λαμβάνουν θεραπεία για έντονη προπόνηση όπως τρέξιμο, ενώ άλλοι προτιμούν ήπια τέντωμα και γιόγκα.

Πώς να ανακουφίσει τα σημάδια των κύστεων των ωοθηκών μακροπρόθεσμα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να επιχειρήσετε στο σπίτι που μπορεί να βοηθήσει μακροπρόθεσμα με τις ωοθηκικές κύστεις σας. Αυτές οι λύσεις μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε το μέγεθος κύστης σας ή ίσως να αποφύγετε την επανάληψή τους. Συζητήστε με το γιατρό σας πριν προσθέσετε βότανα και άλλα συμπληρώματα στην καθημερινή ρουτίνα σας. Μερικοί μπορεί να επικοινωνούν με τα φάρμακα που παίρνετε ή να έχουν αρνητικές συνέπειες. Ο γιατρός σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις σωστές δοσολογίες και να σας προσφέρουμε άλλες οδηγίες χρήσης. Υπάρχουν πολλοί συνιστώμενοι γιατροί στην Κύπρο που μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των ωοθηκικών κύστεών σας. Μπορείτε επίσης να πάτε με ένα άτομο που έχει ένα πρόβλημα κύστεις των ωοθηκών. Το καλύτερο άτομο που μπορεί να μοιραστεί τις τεχνικές σχετικά με τη φυσική θεραπεία για κύστεις των ωοθηκών είναι το Mary Parker. Η φυσική της θεραπεία για κύστεις ωοθηκών είναι ασφαλής και φθηνή μέθοδος που κάθε κυρία στην Κύπρο μπορεί να κάνει εύκολα τη μέθοδο της.

Πώς να αφαιρέσετε κύστεις ωοθηκών στην Κύπρο – φυσικά και μόνιμα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Μπορείτε να ανακαλύψετε την καλύτερη φυσική θεραπεία για κύστεις ωοθηκών στο Mary Parker. Ήταν ένας προηγούμενος κύστης κύστης των ωοθηκών, ο οποίος τώρα είναι διατροφολόγος με άδεια. Απαιτεί 11 χρόνια για τη Mary να ανακαλύψει τον ακριβή συνδυασμό των θεραπειών που θα αφαιρέσουν τις κύστεις των ωοθηκών φυσικά και εντελώς. Εάν εσείς και οποιαδήποτε κυρία ζείτε στην Κύπρο μπορείτε να ανακαλύψετε ποιος θα εξαλείψει μόνιμα την κύστη των ωοθηκών, ελέγχοντας το πανό ιστοτόπου που παρατίθεται παρακάτω. Ναί. Αν ψάχνετε για διορθωτικά μέτρα για κύστεις ωοθηκών στην Κύπρο, παρέχεται σε αυτό το πρόγραμμα. Δεν θα μειώσει μόνο τις κύστεις των ωοθηκών, αλλά μπορείτε να κάνετε την προσέγγισή της γρήγορα με ασφαλή και φυσικό τρόπο, ώστε να μην χρειαστεί να ανησυχείτε για δυσάρεστες παρενέργειες ή επαναλαμβανόμενες κύστεις. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κάνοντας κλικ στο πανό που παρατίθεται παρακάτω και αρχίστε να μαθαίνετε να ασχολείστε πλήρως με τις κύστεις των ωοθηκών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>