Πώς να επιτύχετε απώλεια λίπους με αναβολικά στεροειδή

Μην νομίζετε ότι τα στεροειδή είναι μόνο καλό για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μυς. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να επιτύχετε απώλεια λίπους με αναβολικά στεροειδή. Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ακούν τη λέξη στεροειδή, σκέφτονται τα σκάνδαλα του μπέιζμπολ και τα ζητήματα θυμού. Το γεγονός είναι ότι παρά τα αρνητικά μέσα ενημέρωσης, τα στεροειδή κάνουν πολλά για να βοηθήσουν τους ανθρώπους καθημερινά. Ειδικά όταν πρόκειται για καύση λίπους! Μπορείτε να επιτύχετε απώλεια λίπους με αναβολικά στεροειδή, είναι επειδή τα στεροειδή βοηθούν το σώμα σας να χτίσει περισσότερους μυς που με τη σειρά του καίει περισσότερο λίπος. Αυτό δεν πρέπει να είναι μυς τύπου bodybuilder, εκτός και αν αυτό είναι που πηγαίνετε για. Η ογκομετρία των μυών σας εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον τύπο του σώματός σας και το πρόγραμμα άσκησης.

Η απώλεια λίπους με τα αναβολικά στεροειδή

Η θεωρία πίσω από την απώλεια λίπους με τα αναβολικά στεροειδή είναι ρεαλιστική. Ναι, τα αναβολικά στεροειδή χρησιμοποιούνται κυρίως για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περισσότερους μυς. Ωστόσο, αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την αύξηση της ποσότητας λίπους που καίει το σώμα σας. Και το λιγότερο λίπος σώματος που έχετε, ο αναπτήρας θα είστε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο όφελος που μπορείτε να αντιμετωπίσετε από τη χρήση στεροειδών για να μετατοπίσετε αυτές τις υπερβολικές λίρες:

  1. Τα στεροειδή μπορούν να αυξήσουν την παρουσία ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα σας, διασφαλίζοντας ότι τα όργανα σας λαμβάνουν επιπλέον οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο να βελτιώσει την ενέργεια και την αντοχή σας, αλλά και τη δύναμή σας. Και αυτό είναι σημαντικό, καθώς όσο περισσότερο βάρος μπορείτε να ανυψώσετε, τόσο περισσότερες θερμίδες θα κάψετε. Και όσο περισσότερες θερμίδες καίτε, τόσο περισσότερο λίπος θα χάσετε.
  2. Μερικά στεροειδή μπορούν να αυξήσουν την απώλεια βάρους του νερού – η οποία είναι τέλεια εάν υποφέρετε από κατακράτηση νερού.
  3. Τα στεροειδή μπορούν να αυξήσουν το ρυθμό μεταβολισμού σας, ενθαρρύνοντας ένα υψηλότερο ποσοστό απώλειας λίπους.
  4. Μερικά στεροειδή ενθαρρύνουν την απώλεια λίπους στην κοιλιά – κάτι που ακόμη και εκείνοι που δεν είναι λάτρεις του γυμναστηρίου θα αγαπήσουν – όπως κανείς δεν θέλει μια τρελή κοιλιά.

Η απώλεια λίπους με αναβολικά στεροειδή: πώς λειτουργεί;

Ο μετασχηματισμός του σώματός σας είναι αρκετά εύκολος, αλλά δεν είναι τόσο εύκολος όσο η λήψη των αξιοσημείωτων περικοπών όπως βλέπετε στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η επίτευξη απώλειας λίπους με αναβολικά στεροειδή είναι ευκολότερη, γι ‘αυτό περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να πάρουν απώλεια λίπους με αναβολικά στεροειδή. Τα στεροειδή μπορούν πράγματι να χρησιμοποιηθούν για να χάσουν λίπος. Για τους αρχάριους, τα στεροειδή βελτιώνουν τις ικανότητες προπόνησης μέσω των οποίων συμβαίνει η πραγματική απώλεια λίπους. Συνήθως, θα σας πάρει 7-8 μήνες για να κάψετε 12 κιλά λίπους κάτω από ένα αυστηρό σχέδιο διατροφής, αλλά με στεροειδή, μπορείτε να χάσετε έως και 20 κιλά μέσα σε 2-3 μήνες. Η τοποθέτηση του σώματός σας σε αναβολική κατάσταση είναι ο στόχος των στεροειδών. Στη συνέχεια έρχονται οι άλλες πτυχές της απώλειας λίπους, μειωμένο επίπεδο κορτιζόλης που κάνουν στεροειδή με την ενίσχυση του επιπέδου της τεστοστερόνης στο σώμα σας. Η κορτιζόλη είναι μια ορμόνη που σχετίζεται με την κατανάλωση πίεσης και σας κάνει να καταναλώνετε μια περιττή ποσότητα τροφής. Όταν το επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα σας αυξάνει τη φυσική διαδικασία καύσης λίπους συνεχίζεται και βοηθά να διαγράψετε το επίπεδο κορτιζόλης που σας αποτρέπει από την υπερβολική κατανάλωση.

Τα καλύτερα αναβολικά στεροειδή για απώλεια λίπους

Η απώλεια σωματικού λίπους είναι ένα από τα πιο αγχωτικά, χρονοβόρα, επίπονα καθήκοντα στον κόσμο. Ωστόσο, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι επίσης ένα από τα πιο ανταμείβοντας πράγματα που θα κάνετε ποτέ. Αν είστε σοβαροί για να πάρει στη μορφή, αλλά έχουν αγωνιστεί με το βάρος σας, μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να επιτευχθεί απώλεια λίπους με αναβολικά στεροειδή. Τα καλύτερα αναβολικά στεροειδή για απώλεια λίπους περιλαμβάνουν:

  • Anavar.
  • Winstrol.
  • Τεστοστερόνη.
  • Masteron.
  • Κλενβουτερόλη.

Ναι, καταλαβαίνουμε τις παρενέργειες που σχετίζονται με τα αναβολικά στεροειδή. Εάν κάνετε την έρευνά σας, ωστόσο, και χρησιμοποιείτε στεροειδή όπως έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθούν, τότε μπορείτε ενδεχομένως να έχετε καταπληκτική μορφή σώματος. Εάν θέλετε ασφαλέστερη επιλογή απώλειας λίπους, τα φυσικά αναβολικά στεροειδή είναι ήδη διαθέσιμα τώρα. Φυσικά αναβολικά στεροειδή είναι απλά καταπληκτικά. Έχουν μια πολύ παρόμοια επίδραση στο σώμα με την επίδραση των πραγματικών αναβολικών. Ένα άλλο εκπληκτικό πράγμα είναι ότι όλα τα οφέλη που προσφέρουν τα φυσικά αναβολικά στεροειδή έρχονται χωρίς παρενέργειες. Είναι απολύτως φυσικά, ασφαλή και νόμιμα! Το Crazybulk είναι το καλύτερο μέρος για να πάρετε τα φυσικά αναβολικά στεροειδή. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>