Πώς να επιλέξετε το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης

Προκειμένου να σας βοηθήσει να βρείτε ένα καλό προϊόν που έχουμε κάνει την έρευνα και πήρε το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η νιασίνη, επίσης κοινώς αναφερόμενη ως βιταμίνη Β3, είναι ένα από τα βασικά ανθρώπινα θρεπτικά συστατικά. Οι διατροφικές πηγές νιασίνης είναι κρέας (βόειο κρέας, ψάρι και πουλερικά) και εμπλουτισμένα τρόφιμα όπως δημητριακά και ψωμί. Το σώμα μπορεί επίσης να συνθέσει τη νιασίνη χρησιμοποιώντας τρυπτοφάνη. Η ανεπαρκής νιασίνη στο σώμα έχει ως αποτέλεσμα μια ασθένεια γνωστή ως πελλάγρα. Η κατάσταση εκδηλώνεται με φλεγμονή του δέρματος (ειδικά μέρη εκτεθειμένα στο ηλιακό φως), αλλοιώσεις στο στόμα, διάρροια, άνοια και τελικά θάνατο. Τα συμπληρώματα νιασίνης χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μείωση των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας, των τριγλυκεριδίων και την αύξηση των λιποπρωτεϊνών υψηλής πυκνότητας. Ως εκ τούτου, τα συμπληρώματα νιασίνης μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Για τους ανθρώπους που έχουν ήδη υποστεί καρδιακή προσβολή, τα συμπληρώματα νιασίνης μειώνουν τον κίνδυνο μιας επακόλουθης καρδιακής προσβολής. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα συμπληρώματα niacin στην αγορά δημιουργούνται ίσοι. Αν θέλετε να βρείτε το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης, διαβάστε παρακάτω!

Λόγοι για να πάρετε το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης

Μελέτες έχουν δείξει ότι το συμπλήρωμα νιασίνης μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των επιπέδων της καλής χοληστερόλης και των χαμηλότερων τριγλυκεριδίων παρομοίως ή καλύτερα από κάποια φαρμακευτικά προϊόντα που έχουν εγκριθεί από ειδικούς. Επιπλέον, η νιασίνη μειώνει την απωθητική κακή χοληστερόλη. Σε κάθε περίπτωση, η νιασίνη είναι πολύ πειστική ως θεραπεία χοληστερόλης σε πραγματικά υψηλές εκτιμήσεις. Ωστόσο, μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας με συμπληρώματα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης. Το συμπλήρωμα νιασίνης έχει ποικίλες ευνοϊκές συνθήκες. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αθηροσκλήρωση. Εκτός αυτού, η νιασίνη είναι μια θεραπεία για το πιστοποιημένο από το FDA Pellagra. Επιπλέον, η νιασίνη έχει επικεντρωθεί ως θεραπεία για ορισμένα άλλα θέματα υγείας. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να μειώσει την απειλή της ασθένειας του Αλτσχάιμερ, της οστεοαρθρίτιδας και του διαβήτη.

Δεν είναι όλα τα συμπληρώματα νιασίνης δημιουργούνται ίσα

Τα εξωχρηματιστηριακά συμπληρώματα νιασίνης μπορούν να ποικίλουν σε ισχύ και μπορεί να περιέχουν άλλες βιταμίνες, μέταλλα και βότανα. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε την ετικέτα του κατασκευαστή στη φιάλη σχετικά με τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατανάλωσης του προϊόντος και των άλλων συστατικών του συμπληρώματος, προκειμένου να αποφευχθούν οι παρενέργειες και ενδεχομένως να σας εξοικονομήσουμε χρήματα. Ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης στην αγορά.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης;

Niacin Max είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης στην αγορά σήμερα. Αυτό το συμπλήρωμα αποτελείται μόνο από 1 δραστικό συστατικό και ότι είναι 75 mg βιταμίνης Β3 ή νιασίνη σε καθαρή μορφή. Λόγω της μοναδικής της τεχνολογίας λιποσωματικής εγκαψούλωσης, το Niacin Max είναι σε θέση να εκτελέσει άλλα παρόμοια προϊόντα. Η βαθμολογία απόδοσης είναι 45 φορές πιο αποτελεσματική από ένα συνηθισμένο χάπι 100mg. Για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να πάρετε το συμπλήρωμα ακριβώς όπως συνιστάται από τους κατασκευαστές. Διαφορετικά, η πλήρης χορήγηση νιασίνης στην κυκλοφορία του αίματος μπορεί να μην επιτευχθεί. Τα πλεονεκτήματα του Niacin Max:

  • Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας.
  • Βελτιώνει τη ροή του αίματος καθώς και το οξυγόνο μέσα στο σώμα.
  • Παρέχει οφέλη για την υγεία.
  • Σας βοηθά να δημιουργήσετε μια επιθυμητή σωματική διάπλαση.

Πώς να πάρετε το Niacin Max

Πάρτε το Niacin Max σας μία φορά την ημέρα, το πρώτο πράγμα το πρωί με άδειο στομάχι. Θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από το Niacin Max εάν ασκείστε 3-5 ώρες μετά τη λήψη του. Για να έχετε ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα από το Niacin Max, μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε μια δεύτερη δόση 3-4 ώρες πριν πάτε για ύπνο. Σας συνιστούμε αν κάνετε άσκηση τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Να θυμάστε ότι το Niacin Max είναι πιο αποτελεσματικό από ένα συνηθισμένο χάπι 100mg. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να μάθετε άλλα μεγάλα πράγματα από αυτό το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>