Πώς να διαχειριστείτε τα προβλήματα στύσης μετά από 40

Περίπου 40 ετών, περίπου το 40% των ανδρών λένε ότι έχουν κάποια προβλήματα στύσης. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε προβλήματα στύσης μετά από 40. Τα προβλήματα στύσης στη μέση ηλικία είναι εξίσου φυσικά με τη διαδικασία γήρανσης, όπως η αλλαγή της ακοής, της όρασης ή της σωματικής δύναμης. Ενώ είναι σημαντικό να καταλάβουμε γιατί οι περισσότεροι άνδρες άνω των 40 εμφανίζουν κάποια μορφή στύσης, είναι πιο σημαντικό να καταλάβουμε ότι τα προβλήματα στύσης μετά από 40 μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Μυστικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων στύσης μετά από 40

Η στροφή 40 μπορεί να γεμίσει με άγχος για κάθε είδους λόγους. Αυτές οι πρώτες γκρίζες τρίχες μπορεί να βλαστήσουν και ξαφνικά οι παλιές σας ζώνες απλά δεν φαίνεται να ταιριάζουν πλέον. Προσθέστε σε αυτό τον κατάλογο μέσων μέσης ηλικίας: τον αυξανόμενο κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στύσης ή τη δυσκολία στην κατοχή ή τη διατήρηση μιας στύσης. Μια μεγάλη μελέτη διαπίστωσε ότι το 4% των ανδρών που ανέπτυξαν προβλήματα στύσης είχαν τις πρώτες περιόδους τους με αυτό το πρόβλημα απογοητευτικό μεταξύ των ηλικιών 40 και 49. Ωστόσο, μετά από 50, η απειλή της στυτικής δυσλειτουργίας αυξάνεται έντονα. Στην πραγματικότητα, περίπου ένας στους τρεις ανθρώπους που έχουν περάσει την ηλικία των 50 ετών έχει προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα. Τα καλά νέα? Η ίδια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνδρες ήταν πολύ λιγότερο πιθανό να έχουν προβλήματα στύσης αν εργάζονταν τακτικά, διατηρούσαν υγιές βάρος, αποφεύγονταν τον καπνό και διατηρούσαν την κατανάλωση οινοπνεύματος στο ελάχιστο (δύο ποτά την ημέρα, εάν πίνετε αλκοόλ, να είναι το όριό σας). Επομένως, δεν δέχεστε τα προβλήματα στύσης μετά από 40 ως αναπόφευκτο. Συζητήστε με το γιατρό σας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην επίτευξη ή τη διατήρηση της στύσης.

Προβλήματα στύσης μετά το 40: τι μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε

Σε μία έως πέντε περιπτώσεις προβλημάτων στύσης μετά από 40, μια απλή αλλαγή τρόπου ζωής μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη ανύψωση. Η άσκηση, η σωστή διατροφή, η απομάκρυνση των τσιγάρων, η παρακολούθηση της χοληστερόλης και ο έλεγχος των χρόνιων ασθενειών όπως ο διαβήτης και η υπέρταση θα μπορούσαν να βοηθήσουν το πρόβλημα να το φροντίσει. Εάν το πρόβλημα της στύσης καταστρέφει τη σεξουαλική σας ζωή, μην την αφήνετε να πέσει κάτω. Οι παρακάτω αλλαγές στον τρόπο ζωής θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας ζωή φοβερή, ακόμα και μετά από 40:

  • Μειώστε το άγχος: Άσκηση, επισκεφθείτε μια συρρίκνωση, πάρτε έναν προπονητή ζωής, κάντε ένα ταξίδι, οργανώστε τη ζωή σας – ή κάντε ό, τι χρειάζεται για να μειώσετε τα επίπεδα στρες.
  • Σταματήστε το κάπνισμα: Επειδή το κάπνισμα μειώνει τη ροή του αίματος, η διακοπή μπορεί να έχει σημαντικό αποτέλεσμα.
  • Μην ξεχνάτε το αλκοόλ: Το οινόπνευμα και τα ψυχαγωγικά φάρμακα δεν μπορούν μόνο να προκαλέσουν προβλήματα στύσης, μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνα για μειωμένη σεξουαλική ορμή.
  • Απώλεια βάρους: Η παχυσαρκία σχετίζεται με πλήθος επιπλοκών όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση. Αυτό απλά προσθέτει στο γεγονός ότι οι άνδρες που είναι υπέρβαροι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν προβλήματα στύσης.
  • Διαχειριστείτε τα φάρμακά σας: Εάν τα προβλήματα στύσης σχετίζονται με το χρόνιο φάρμακο, ο γιατρός σας πρέπει να μπορεί να βρει έναν συνδυασμό που ταιριάζει στη σεξουαλική σας ζωή.

Πάρτε ένα συμπλήρωμα

Τα καλά νέα είναι τα προβλήματα στύσης μετά από 40 είναι θεραπεύσιμα. Ακόμα κι αν η κατάσταση δεν ανταποκρίνεται στις ψυχολογικές παρεμβάσεις ή τις βελτιώσεις στον τρόπο ζωής, αμέτρητοι άνδρες βρήκαν το pick-me-up που χρειάζονται στα αρσενικά συμπληρώματα. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διαθέσιμα, αλλά το MaleExtra θα αποτελέσει σημαντική πρόοδο στη θεραπεία προβλημάτων στύσης. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, το 83% των ανδρών είναι σε θέση να απολαύσουν το σεξ ξανά μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη λήψη του MaleExtra. Το Male Extra είναι φυσικό συμπλήρωμα αρσενικής ενίσχυσης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη σεξουαλική σας απόδοση διευρύνοντας το μέγεθος της στύσης και την αντοχή. Τα υψηλής ποιότητας υλικά εξασφαλίζουν το MaleExtra για μέγιστα αποτελέσματα. Η βέλτιστη αναλογία των φυσικών συστατικών είναι επιστημονικά υποστηριζόμενη για να προσφέρει ισχυρά αποτελέσματα.

Τελικές λέξεις

Η ανέγερση και η σεξουαλική επαφή δεν είναι στην πραγματικότητα τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι τα μεγαλύτερα ζευγάρια που παραμένουν ευτυχώς σεξουαλικά εξελίσσουν την αγάπη τους μακριά από τη σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να ανησυχείτε για τα προβλήματα στύσης μετά από 40, χρησιμοποιήστε το MaleExtra ως λύση σας. Υποσχόμαστε ότι αυτό το αρσενικό συμπλήρωμα δεν θα σας απογοητεύσει. Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να λάβετε οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης του MaleExtra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>