Πώς να διαπιστώσετε εάν έχετε υγιές μέγεθος στήθους

Τα στήθη των γυναικών είναι σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Δεν υπάρχει τέλειο σχήμα ή μέγεθος για το στήθος. Το υγιές μέγεθος στήθους μπορεί να είναι μεγάλο ή μικρό, και ομαλό ή άμορφο. Τα στήθη σας αρχίζουν να αυξάνονται όταν ξεκινάτε την εφηβεία. Κατά την εφηβεία τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα σας αλλάζουν, γεγονός που προκαλεί την ανάπτυξη του στήθους σας και την έναρξη των περιόδων σας. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν όταν πρόκειται να αρχίσετε την εφηβεία και να αναπτύξετε στήθη, συμπεριλαμβανομένης της κληρονομικότητας (τον τρόπο μεταβίβασης ορισμένων χαρακτηριστικών από γενιά σε γενιά), το βάρος, την άσκηση και τη διατροφή.

Αλλαγές στο μέγεθος ή το σχήμα του μαστού

Το στήθος σας μπορεί να αλλάξει σε διαφορετικά σημεία της ζωής σας. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να συμβεί όταν έχετε την περίοδό σας και όταν είστε έγκυος – συχνά διευρύνεται λόγω ορμονών. Μόλις φτάσετε στην εμμηνόπαυση, μπορεί να αισθανθείτε σαν να χαμογελάει το στήθος σας, να γίνει μικρότερο και να χάσετε το σχήμα του. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Αλλά αν παρατηρήσετε αλλαγές εκτός αυτού του χρόνου – αν τα στήθη σας φαίνονται διαφορετικά – τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

Είναι μεγαλύτερο μεγαλύτερο;

Το υγιές μέγεθος στήθους δεν είναι μεγάλο ή μικρό, αν και οι περισσότεροι άνδρες τείνουν να αγαπούν τις γυναίκες με μεγάλα βυζιά. Αυτό κάνει τις γυναίκες με μεγάλο μαστό να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εάν είστε ευλογημένοι με μεγάλο μέγεθος στήθους, μπορείτε να είστε ευγνώμονες γιατί θα προσελκύσουν πολλούς άντρες σε σας. Από την άλλη πλευρά, το μικρό στήθος δεν είναι κατάρα, μπορεί να είναι ήδη στο DNA σας. Ωστόσο, αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερο μέγεθος στήθους, υπάρχουν μερικές φυσικές μεθόδους που έχουν αποδειχθεί ότι διευρύνουν το μέγεθος του μαστού.

Κατανόηση του υγιούς μεγέθους στήθους

Τεχνικά, δεν υπάρχει τέλειο μέγεθος στήθους για όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχει ένα υγιές μέγεθος στήθους που είναι (ή θα πρέπει να είναι) αναλογικό για ένα συγκεκριμένο σχήμα σώματος. Μια αυτο-εξέταση του μαστού σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το μέγεθος του στήθους σας είναι υγιές για το συγκεκριμένο σχήμα του σώματός σας. Υπάρχουν τέσσερα τυποποιημένα σώματα σώματος, καθένα από τα οποία έχει μέγεθος στήθους που συμπληρώνει καλύτερα τις συνολικές αναλογίες του σώματος.

  • Μέγεθος μαστού για σχήματα σε σχήμα μήλου – Οι γυναίκες με αυτό το σχήμα σώματος χαρακτηρίζονται συχνά από την ευρύτερη μέση και το κατώτερο σώμα. Έτσι, τα πληρέστερα και αρκετά μεγάλα στήθη είναι ιδανικά για να εξισορροπήσουν τις αναλογίες αυτού του σχήματος.
  • Μέγεθος μαστού για αχλάδια Σώματα – κοινά χαρακτηριστικά των γυναικών με αχλαδιού σώμα είναι οι άφθονοι γοφοί τους και η καθορισμένη μέση. Μεσαίου μεγέθους στήθη συμπληρώνουν το πλήρες γοφούς και τη μέση, παρέχοντας την ομοιότητα του να έχει ένα σώμα σε σχήμα κλεψύδρας.
  • Μέγεθος μαστού για κορμούς σχήματος κλεψύδρας – Αυτό το σχήμα σώματος έχει γίνει μια τυπική μορφή ομορφιάς και χαρακτηρίζεται από το ότι έχει ανάλογο άνω και κάτω σώμα. Ένα μικρό έως μέτριο μέγεθος στήθους είναι ιδανικό για αυτό το σχήμα σώματος.
  • Μέγεθος μαστού για ορθογώνια σώματα – Όπως απεικονίζει το όνομά του, το άνω και κάτω μέρος των γυναικών με αυτό το σχήμα είναι ομοιόμορφο. μοιάζει με το σχήμα κλεψύδρας χωρίς σαφώς καθορισμένη μέση της μέσης. Ένα πληρέστερο μέγεθος στήθους συμπληρώνει και θα προσθέσει μια αξιοσημείωτη καμπύλη σε ορθογώνιο σχήματος σώμα.

Τι πρέπει να κάνετε εάν το στήθος σας είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για το σώμα σας;

Το κλειδί για υγιές μέγεθος στήθους είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής. Εάν σας ενδιαφέρει είτε να μειώσετε είτε να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας, υπάρχουν διάφορες μη χειρουργικές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε. Για να μειώσετε το μέγεθος του στήθους σας, μπορείτε να επιλέξετε να ρίξετε λίγο βάρος. Το λίπος κατανέμεται σε όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του στήθους. Η απώλεια βάρους μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης μπορεί να αποτελέσει αποτελεσματική μέθοδο, καθώς το λίπος του μαστού θα χυθεί μαζί με το συνολικό σωματικό λίπος. Δεν θα είναι μόνο υγιέστερο, αλλά επίσης αποτρέπει την πρόωρη πτώσεις του μαστού ή χαλάρωση. Εάν επιθυμείτε να έχετε μεγάλο και υγιές μέγεθος στήθους, μπορείτε να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Έχοντας μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μέγεθος του στήθους σας. Τα τρόφιμα πλούσια σε οιστρογόνα, όπως τα αγγούρια, τα κεράσια, τα δαμάσκηνα, τα καρύδια και εκείνα που είναι πλούσια σε φυτοοιστρογόνα, όπως τα λάχανα σόγιας, ροδάκινα και κάσιους, μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε μεγάλο μέγεθος στήθους και υγιές μέγεθος στήθους. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κρέμα μεγέθυνσης στήθους. Η βασική μας σύσταση είναι η Brestrogen – μια από τις πιο αξιόπιστες κρέμες στην αγορά το 2019. Brestrogen είναι η επιλογή μας, λόγω των όλων των φυσικών συστατικών και τα εξαιρετικά αποτελέσματα από ικανοποιημένους πελάτες. Αν θέλετε να κοιτάξετε πιο σέξι με σταθερότερα και πιο γερά στήθη και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Brestrogen. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, τα στήθη σας μπορούν να αυξηθούν όσο τα μεγέθη δύο κυπέλλων! Το κύριο συστατικό είναι η pueraria mirifica, η οποία είναι γνωστή για τις ικανότητες βελτίωσης του στήθους της. Απλά, το Brestrogen είναι ένα πολύ ισχυρό προϊόν με γρήγορα αποτελέσματα και μηδενικές παρενέργειες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αύξησης του μεγέθους του στήθους σας, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>