Πώς να βρείτε ένα συμπλήρωμα υγείας του προστάτη που λειτουργεί

Αν ψάχνετε για το καλύτερο συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη που λειτουργεί αποτελεσματικά για να υποστηρίξει τη λειτουργία του προστάτη σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Όταν προσπαθείτε να βρείτε τα σωστά συμπληρώματα για να θεραπεύσετε μια κατάσταση υγείας, μπορεί να αισθάνεται σαν μια βολή στο σκοτάδι. Συχνά πρέπει να υπολογίζετε από στόμα σε στόμα. Αλλά μερικοί άνδρες με προβλήματα προστάτη έχουν βρει επιτυχία με τα συμπληρώματα. Υπάρχουν ακόμη και επιστημονικές έρευνες για την υποστήριξη αυτών. Και εδώ θα σας πούμε το καλύτερο συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη που λειτουργεί.

Προβλήματα του προστάτη

Ο προστάτης είναι ένας αδένας που βρίσκεται μεταξύ του πέους και της ουροδόχου κύστης. Είναι ένας ουσιώδης αδένας στην αναπαραγωγική υγεία των αρσενικών, καθώς εκκρίνει το υγρό για να θρέψει και να προστατεύσει τα σπέρματα. Ωστόσο, ο αδένας μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες, όπως η γήρανση, η οποία είναι μια σημαντική αιτία, μεταξύ άλλων, που προκαλεί αλλαγές στις αρσενικές ορμόνες φύλου. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα προστάτη περιλαμβάνουν τη διόγκωση του προστάτη, τον καρκίνο του προστάτη και την προστατίτιδα. Τα συμπτώματα που συνδέονται με αυτά τα προβλήματα είναι τρομακτικά και αρκετά απογοητευτικά για την αντιμετώπιση. Περιλαμβάνουν φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος, δυσκολίες στην εκκένωση της ουροδόχου κύστης και συχνή παρόρμηση ούρησης. Οι περισσότεροι από τους άνδρες στρέφονται προς συμπληρώματα υγείας του προστάτη για να βρουν μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Και αυτό το άρθρο είναι για το τι πρέπει να ξέρετε για το συμπλήρωμα υγείας του προστάτη που λειτουργεί.

Ποιο συμπλήρωμα υγείας του προστάτη λειτουργεί;

Περίπου το 50% των ανδρών ηλικίας άνω των 50 ετών έχουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τον προστάτη τους. Αυτά τα θέματα υγείας μπορεί να είναι οτιδήποτε, από την έλλειψη λίμπιντο σε συχνές εκδρομές μπάνιο. Παρόλο που δεν φαίνεται να είναι μεγάλη υπόθεση να πρέπει να πάτε στο μπάνιο περισσότερο, η έλλειψη ξεκούρασης ύπνου μπορεί πραγματικά να συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου. Ευτυχώς, ένα καλό συμπλήρωμα προστάτη μπορεί να διατηρήσει ένα ήδη υγιές προστάτη και να θεραπεύσει έναν προστάτη που έχει ήδη αρχίσει να μειώνεται. Αλλά, υπάρχουν πολλά συμπληρώματα προστάτη στην αγορά. Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιο συμπλήρωμα υγείας του προστάτη λειτουργεί. Λοιπόν, αυτό το άρθρο έχει σκοπό να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο συμπλήρωμα είναι κατάλληλο για εσάς. Και τα καλύτερα μελετημένα, τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα συμπληρώματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του προστάτη είναι:

  • Βήτα-σιτοστερόλη: Η βήτα-σιτοστερόλη είναι μια ουσία που ομοιάζει με χοληστερόλη που προέρχεται από φυτά (μια φυτοστερόλη που βρίσκεται σε πεκάν, σόγια) που δεν δρα όπως η χοληστερόλη.

Αντιθέτως, μιμείται τις δράσεις του συνταγογραφούμενου φαρμάκου finasteride, το οποίο αναστέλλει τη δράση ενός ενζύμου που ονομάζεται 5-αλφα-αναγωγάση και χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διόγκωση του προστάτη, όπως συχνότητα ούρων, επείγουσα ανάγκη ούρων και προβλήματα ροής. Η βήτα-σιτοστερόλη έχει επίσης επιδείξει κάποιο περιορισμένο όφελος στον καρκίνο του προστάτη εμποδίζοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του προστάτη. Επιπλέον, ορισμένοι άντρες έχουν υποστεί μείωση των συμπτωμάτων της προστατίτιδας μετά τη χρήση αυτού του συμπληρώματος.

  • Saw palmetto: Saw palmetto είναι ένας τύπος φοίνικας που προέρχεται από τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Ορισμένες έρευνες υποδηλώνουν ότι το saw palmetto θα μπορούσε να υποστηρίξει την υγεία του προστάτη και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη θεμάτων όπως η διόγκωση του προστάτη και ο καρκίνος του προστάτη.

Το Saw palmetto αποκλείει την εξάπλωση και ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του προστάτη απενεργοποιώντας συγκεκριμένους υποδοχείς που εμπλέκονται στην ανάπτυξη του καρκίνου. Είναι επίσης αποτελεσματικό στη μείωση των συμπτωμάτων των ούρων και της φλεγμονής που σχετίζονται με τη διεύρυνση του προστάτη.

  • Σπόροι κολοκύθας: Οι σπόροι κολοκύθας είναι βρώσιμοι σπόροι. Είτε τους απολαμβάνετε ωμό είτε με τη μορφή κολοκυθίου, είναι γεμάτοι με τη διατροφή και μπορεί να υποστηρίξουν την υγεία του προστάτη.

Το πετρέλαιο κολοκύθας μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη. Το πετρέλαιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό εναλλακτικό θεραπευτικό μέσο για τη διόγκωση του προστάτη. Το πετρέλαιο κολοκύθας μπορεί επίσης να μπλοκάρει ορισμένους τύπους ανάπτυξης του προστάτη.

  • Σκόρδο: Το σκόρδο είναι πλούσιο σε φλαβονόλες – ουσίες που έχουν αποδειχθεί ότι έχουν αντικαρκινικές δράσεις. Αυτό έχει συνδεθεί προηγουμένως με χαμηλότερους κινδύνους καρκίνου του στομάχου, του παχέος εντέρου, του οισοφάγου και ίσως του μαστού.

Νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι η κατανάλωση σκόρδου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη. Ο καρκίνος του προστάτη είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου στους άνδρες. Αλλά η μελέτη δείχνει ότι η πλήρωση της διατροφής σας με το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της πιθανότητας αυτού του δυνητικά θανατηφόρου καρκίνου.

Το ProstaSURE: ένα συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη που λειτουργεί όλα

Πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό αν κάθε μέρα πρέπει να καταναλώνετε βήτα-σιτοστερόλη, να βλέπετε palmetto, σπόρους κολοκύθας και σκόρδο χωριστά. Χρειάζεστε ένα συμπλήρωμα που περιλαμβάνει τα πάντα και το ProstaSURE έχει διατεθεί για να καλύψει τις ανάγκες σας. Το ProstaSURE είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη, το οποίο περιέχει τα καλύτερα συστατικά, όπως η βήτα-σιτοστερόλη, το πριονίδι, ο κολοκύθας, το σκόρδο και άλλα. Εγγυόμαστε ότι το ProstaSURE είναι πραγματικά ένα συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη που λειτουργεί. Με θετικό τρόπο ζωής, υγιεινή διατροφή και τακτική κατανάλωση του ProstaSURE, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε την υγεία του προστάτη σας. Κάντε κλικ παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Prostasure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>