Πώς να αφαιρέσετε τις αιμορροΐδες φυσικά

Οι αιμορροΐδες είναι κοινές σε άτομα με εγκυμοσύνη, παχυσαρκία ή δυσκοιλιότητα. Εδώ θα βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους για να αφαιρέσετε φυσικά αιμορροΐδες. Οι αιμορροΐδες είναι φυσιολογικά αιμοφόρα αγγεία που ονομάζονται ημιτονοειδή που βρίσκονται στους τοίχους που περιβάλλουν το ορθό και τον πρωκτό. Όταν η φλεβική πίεση μέσα σε αυτά τα αιμοφόρα αγγεία αυξάνεται, οι αιμορροΐδες διογκώνονται και διαστέλλονται, επειδή είναι πιο δύσκολο για το αίμα να εκκενωθεί από αυτά. Αυτό οδηγεί στα πιο συνηθισμένα συμπτώματα αιμορραγίας και οίδημα. Οι συνήθεις καταστάσεις που αυξάνουν την πίεση στα αιμοφόρα αγγεία και οδηγούν σε ανωμαλίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Στραγγίζοντας για να έχετε μια κίνηση του εντέρου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε δυσκοιλιότητα ή διάρροια.
 • Παρατεταμένη συνεδρίαση, συμπεριλαμβανομένης της τουαλέτας.
 • Ελλειψη άσκησης.
 • Διατροφή χαμηλών ινών.
 • Παχυσαρκία.
 • Εγκυμοσύνη.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αφαιρέσετε φυσιολογικά αιμορροΐδες, για παράδειγμα θερμά λουτρά, διατροφικές αλλαγές και άσκηση.

Συμπτώματα αιμορροΐδων

Το πιο συνηθισμένο σύμπτωμα των αιμορροΐδων είναι η αιμορραγία των πρωκτών, και οι κύριες καταγγελίες περιλαμβάνουν μια περιπρωκτική μάζα που προεξέχει από τον πρωκτό και την πρωκτική έκκριση. Άλλα συμπτώματα αιμορροΐδων περιλαμβάνουν:

 • Ερεθισμός και φαγούρα γύρω από τον πρωκτό.
 • Διαρροή κοπράνων.
 • Ευαίσθητες κοιλότητες στον πρωκτό.
 • Οδυνηρές κινήσεις του εντέρου.
 • Εξέλιξη του δέρματος κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου.
 • Αίμα στο χαρτί υγείας μετά από μια κίνηση του εντέρου.

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να αφαιρέσουν τα συμπτώματα αιμορροΐδων; Τα περισσότερα συμπτώματα αιμορροΐδων θα εξαφανιστούν εάν ακολουθήσετε ένα σοφό σχήμα διατροφής και συνήθειες του μπάνιου, καθώς και άλλες πρόσθετες μεθόδους θεραπείας.

Οι καλύτερες φυσικές μέθοδοι για το πώς να αφαιρέσετε τις αιμορροΐδες

Μπορείτε να αφαιρέσετε τα συμπτώματα των αιμορροΐδων με απλές και φυσικές μεθόδους. Συχνά αυτές είναι οι μόνες μέθοδοι που χρειάζονται.

 • Τρώτε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες: Τρώτε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως. Με τον τρόπο αυτό μαλακώνει το σκαμνί και αυξάνει τον όγκο του, πράγμα που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το στρες που μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα από τις υπάρχουσες αιμορροΐδες. Προσθέστε φυτικές ίνες στη διατροφή σας αργά για να αποφύγετε προβλήματα με το αέριο.
 • Απολαύστε τακτικά σε ένα ζεστό λουτρό ή μπανιέρα: Απολαύστε την περιοχή του πρωκτού σε καθαρό ζεστό νερό 10 με 15 λεπτά δύο έως τρεις φορές την ημέρα. Ένα λουτρό sitz ταιριάζει πάνω από την τουαλέτα.
 • Κρατήστε την περιοχή του πρωκτού καθαρή: Καθαρίστε (κατά προτίμηση) ή ντους καθημερινά για να καθαρίσετε απαλά το δέρμα γύρω από τον πρωκτό με ζεστό νερό. Αποφύγετε τα μαντηλάκια με βάση το οινόπνευμα ή τα αρωματισμένα. Χαλαρώστε απαλά την περιοχή στεγνώστε ή χρησιμοποιήστε στεγνωτήρα μαλλιών.
 • Μην χρησιμοποιείτε στεγνό χαρτί υγείας: Για να διατηρήσετε την περιοχή του πρωκτού καθαρή μετά από μια κίνηση του εντέρου, χρησιμοποιήστε υγρά χαρτοπετσέτες ή υγρό χαρτί υγείας που δεν περιέχει άρωμα ή αλκοόλ.
 • Εφαρμόστε το κρύο: Εφαρμόστε παγοκύστες ή ψυχρές συμπιέσεις στον πρωκτό σας για να ανακουφίσετε το πρήξιμο.

Πάρτε φυσικό συμπλήρωμα

Σας προτείνουμε επίσης να πάρετε φυσικό συμπλήρωμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Venapro για να απαλλαγείτε από τα συμπτώματα αιμορροΐδων. Το Venapro είναι μια φυσική ομοιοπαθητική λύση που αποτελείται από δύο προϊόντα: χάπια και σπρέι. Χρησιμοποιώντας δύο μεθόδους παράδοσης, το Venapro είναι γρήγορο και αποτελεσματικό. Κατ ‘αρχάς, παίρνετε ένα χάπι από το στόμα, μία φορά την ημέρα. Αυτό είναι ένα συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίσει απαλά το κόλον σας από τοξίνες και άλλες ακαθαρσίες που μπορεί να συμβάλλουν στις αιμορροΐδες σας. Χρησιμοποιήστε τα χάπια Venapro σε συνδυασμό με το σπρέι Venapro που σας προσφέρει την άμεση ανακούφιση. Απλά ψεκάστε Venapro δύο φορές κάτω από τη γλώσσα τρεις φορές την ημέρα. Η μέθοδος ψεκασμού διανομής εξασφαλίζει ότι τα συστατικά μπαίνουν στο σύστημά σας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με αιμορροΐδες, η ανακούφιση είναι σίγουρα ένα θέμα ευαίσθητο στο χρόνο! Το Venapro είναι μια λύση, όχι ένα φάρμακο. Η ιατρική αντιμετωπίζει μια κατάσταση, οι λύσεις λύνουν τα προβλήματα. Το Venapro μπορεί να είναι ο τελικός τρόπος για το πώς να αφαιρέσετε τις αιμορροΐδες. Με αυτούς τους τρόπους θεραπείας, τα συμπτώματα αιμορροΐδας συχνά εξαφανίζονται μέσα σε λίγες μέρες. Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φυσική θεραπεία αιμορροΐδων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>