Πώς να αποφύγετε TurmericPlus παρενέργεια συμβαίνει δυνητικά

TurmericPlus μπορεί να εξακολουθούν να έχουν έναν περιορισμό για κάποια κατάσταση. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει συμβουλές για την πρόληψη TurmericPlus παρενέργεια.

Παρά τη χρήση του στη μαγειρική για αρκετές χιλιάδες χρόνια, η κουρκούμη συνεχίζει να εκπλήσσει τους ερευνητές όσον αφορά την ευρεία οφέλη για την υγεία του. Ενώ μια φορά επικεντρώθηκε στην αντιφλεγμονώδη οφέλη, μειωμένο κίνδυνο καρκίνου, και η υποστήριξη της αποτοξίνωσης, μελέτες σχετικά με κουρκούμη πρόσληψη περιλαμβάνουν πλέον δυναμικό της για τη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας, την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα, και τη λειτουργία των νεφρών, καθώς και μειώνοντας το βαθμό της σοβαρότητας συνδέονται με ορισμένα μορφές αρθρίτιδας και ορισμένων πεπτικές διαταραχές.

Τι είναι TurmericPlus;

είναι μια ριζωματώδεις ποώδες πολυετές φυτό (Curcuma longa) της οικογένειας τζίντζερ, Zingiberaceae. Είναι εγγενές στην νότια Ασία, απαιτώντας θερμοκρασίες μεταξύ 20 και 30 ° C (68 και 86 ° F) και ένα σημαντικό ποσό των ετήσιων βροχοπτώσεων να ευδοκιμήσει. Τα φυτά που συλλέγονται σε ετήσια βάση για τα ριζώματα και πολλαπλασιάζονται από ορισμένες από αυτές ριζώματα κατά την επόμενη περίοδο.

Όταν δεν χρησιμοποιούνται φρέσκα, οι ριζώματα έβρασαν για περίπου 30-45 λεπτά και στη συνέχεια ξηραίνεται σε θερμό φούρνους, μετά την οποία έχουν αλεστεί σε ένα βαθύ-πορτοκαλί-κίτρινη σκόνη που χρησιμοποιούνται συνήθως ως χρωστική και αρωματικό παράγοντα στις κουζίνες του Μπαγκλαντές, Ινδία , την Ινδονησία, το Ιράν και του Πακιστάν κουζίνα, ειδικά για κάρυ, καθώς και για τη βαφή.

Αυτό το μπαχαρικό περιέχει ένα ενεργό συστατικό που ονομάζεται κουρκουμίνη, που δίνει την υπογραφή φωτεινό κίτρινο χρώμα. Επιπλέον, η κουρκουμίνη μπορεί επίσης να έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ο Δρ Oz προτείνει, επίσης, ότι η κουρκούμη βοηθά να καθαρίσει τις πρωτεΐνες του εγκεφάλου, απόφραξη, η οποία μπορεί να είναι αποτελεσματική στη μείωση του κινδύνου της νόσου του Alzheimer. Από την απώλεια βάρους, μειωμένη πίεση αίματος, και γνωστικά οφέλη, TurmericPlus είναι όλα τα φυσικά φόρμουλα του BioPerine και εκχύλισμα κουρκουμά.

Η παρενέργεια της TurmericPlus

Χοληδόχος κύστις. Το NIH συνιστά την αποφυγή κουρκούμη αν έχετε αυτή τη στιγμή προβλήματα με τη χοληδόχο κύστη σας. Αν έχετε πέτρες στη χολή ή απόφραξη του χοληδόχου πόρου, κουρκούμη μπορεί να προκαλέσει την κατάστασή σας επιδεινώνεται.

Εγκυμοσύνη. Κουρκούμη θα πρέπει να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με το NIH, κουρκούμη μπορεί να διεγείρει τη μήτρα ή την προώθηση της εμμήνου ρύσεως. ΝΙΗ, επίσης, δεν συνιστά το παίρνετε κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Επιπλοκές του στομάχου. Παρέμβαση με αντιόξινα φάρμακα είναι μια πιθανή παρενέργεια του κουρκούμη, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center. Turmeric μπορεί να προκαλέσει αυξημένη οξύ του στομάχου εάν ληφθούν με αντιόξινο φάρμακα όπως Tagamet, Pepcid, Zantac, Nexium, ή Prevacid.

Παρόλο που η έρευνα δείχνει κουρκούμη μπορεί να είναι αποτελεσματική ως θεραπεία για το στομάχι, μπορεί να επιδεινώσει γαστρική παλινδρόμηση. Αν έχετε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ), να δώσουν προσοχή στο πώς κουρκούμη σας επηρεάζει. Διακόψτε τη λήψη του εάν παρουσιάσετε παρενέργειες, όπως η επιδείνωση παλινδρόμηση.

Προτείνουν δοσολογίας να καταναλώνουν TurmericPlus

Ποια είναι η κατάλληλη δοσολογία για να αποφύγει τις παρενέργειες της κουρκούμη; Σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα, για 2,000mg είναι το μέγιστο ποσό των τυποποιημένων κουρκουμίνη κουρκούμη θα πρέπει να πάρετε ανά day.According στο Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center, δεν υπάρχει συνιστώμενη δόση για παιδιά. Για τους ενήλικες, η γενική συνιστώμενη δόση είναι 400-600mg τυποποιημένων σκόνη κουρκουμίνης 1-3 φορές ανά ημέρα.

Το NIH προτείνει μπορείτε να πάρετε έως και 500mg έως και 4 φορές το day.According στο Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center, δεν υπάρχει συνιστώμενη δόση για παιδιά. Για τους ενήλικες, η γενική συνιστώμενη δόση είναι 400-600mg τυποποιημένων σκόνη κουρκουμίνης 1-3 φορές ανά ημέρα. Το NIH προτείνει μπορείτε να πάρετε έως και 500mg έως 4 φορές την ημέρα.

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσει το TurmericPlus

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο δεν σημαίνει να σας κάνει να φοβούνται στην καταναλωτική TurmericPlus. Σχεδόν όλα τα φάρμακα (ή ακόμη και τρόφιμα) έχουν αυτή την παρενέργεια, από την εν λόγω πληροφορία, σας δίνουμε την πρόταση, αλλά και προειδοποιούν για να πάρει ακόμα το καλύτερο αποτέλεσμα για TurmericPlus. Γι ‘αυτό μην φοβάστε, να κρατήσει την κατανάλωση TurmericPlus από την αγορά σε αυτό το σύνδεσμο παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>