Πώς να αποφύγετε ProtocolCollagen παρενέργεια για την καλύτερη ασφάλεια

ProtocolCollagen ανεπιθύμητη ενέργεια που δεν είναι σοβαρή, αλλά πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία της ασθένειας. Εδώ είναι πώς να αποφύγει ProtocolCollagen παρενέργεια.

Ακόμη και το προϊόν υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια στο ProtocolCollagen, αλλά μερικές φορές αυτό το συμπλήρωμα φέρνει ένα μικρό πρόβλημα λίγο σε ορισμένους ανθρώπους. Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα και είναι η ουσία που κρατά το σύνολο του σώματος μαζί. Βρίσκεται στο οστά, μύες, δέρμα και τένοντες, όπου σχηματίζει ένα ικρίωμα να παρέχει αντοχή και τη δομή.

Ενδογενώς παραγόμενης κολλαγόνου (δηλ κολλαγόνου που συντίθεται από τον οργανισμό) παίζει πολυάριθμες σημαντικούς ρόλους στον τομέα της υγείας, με την κατανομή και εξάντληση του σώματος φυσικού κολλαγόνου που σχετίζεται με έναν αριθμό προβλημάτων υγείας. Ως εκ τούτου, εξωγενές (συμπληρωματική) κολλαγόνο χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για ιατρικούς και καλλυντικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας με την επούλωση και την επισκευή των ιστών του σώματος.

Ο ρόλος του κολλαγόνου στο σώμα μας

Το κολλαγόνο δεν σκεδάζεται ως μεμονωμένα μόρια σε όλο το σώμα, αλλά κατευθύνεται προς σχηματισμό τμημάτων της υψηλότερης διατεταγμένες δομές. Αυτές οι δομές διαφέρουν ανάλογα με τη θέση τους στο σώμα? Ωστόσο, πιστεύεται ότι κάθε συντίθεται με τον ίδιο τρόπο από διάφορα στάδια αυξανόμενης πολυπλοκότητας, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Για παράδειγμα, ο κερατοειδής αποτελείται από κολλαγόνο, και της διαφάνειας του διατηρείται από μοναδική δομή υψηλότερης τάξης της. Επιπλέον, ενδομοριακή εγκάρσια σύνδεση λαμβάνει χώρα μεταξύ των μορίων κολλαγόνου σε τέτοια υψηλότερα-παραγγείλει δομές, και αυτές οι συνδέσεις χρησιμεύουν για να αυξάνουν την αντοχή του ιστού και να διασφαλιστεί η σταθερότητα της θερμοκρασίας.

Τι είναι ProtocolCollagen;

Το ProtocolCollagen χρησιμοποιεί μόνο υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο σημαίνει ότι έχει ουσιαστικά προ-πέψη, έτσι ώστε το πεπτικό σύστημα χρειάζεται λιγότερο χρόνο και ενέργεια για να σπάσει την πρωτεΐνη και ως εκ τούτου παίρνει απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος πολύ γρήγορα. Καθώς γερνάμε το σώμα μας έχει την τάση να παράγει λιγότερο κολλαγόνο προκαλεί απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος και μειωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων.

 Μέχρι την ηλικία των 45, το επίπεδο του κολλαγόνου μας έχει μειωθεί κατά περίπου 30 τοις εκατό. Το κολλαγόνο χρήση πρωτόκολλο βοοειδών όπως είναι τόσο παρόμοια με ανθρώπινο κολλαγόνο και πολλοί άνθρωποι στη βιομηχανία ομορφιάς έχουν αγκαλιάσει χρήση της για τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

ProtocolCollagen παρενέργεια

Οι πιο συχνά αναφερόμενες παρενέργειες της λήψης οποιουδήποτε τύπου συμπληρώματος κολλαγόνου είναι υπερκαλιαιμία, δυσκοιλιότητα, πόνος στα οστά, κόπωση, ανωμαλίες στον καρδιακό ρυθμό, και υπερευαισθησία στα αλλεργιογόνα ή τρόφιμα.

Με υπερκαλιαιμία, για παράδειγμα, αυτά τα συμπληρώματα μπορεί να δώσει στο σώμα πάρα πολύ ασβέστιο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πόνο Ι οι αρθρώσεις. Είναι επίσης δυνατόν να είναι αλλεργικοί σε συμπληρώματα κολλαγόνο, διότι το κολλαγόνο ζώο δεν είναι ακριβώς το ίδιο με ανθρώπινο κολλαγόνο. Πριν από τη λήψη οποιαδήποτε συμπληρώματα, φροντίστε να μιλήσετε με εξειδικευμένη φροντίδα του δέρματος σας σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες μοναδικές για το ιστορικό της υγείας σας

Πώς να αποφύγετε το κολλαγόνο παρενέργεια

Μπορείτε να πάρετε 3 δισκία σε μια μέρα κατά προτίμηση με τα γεύματα και ένα γεμάτο ποτήρι νερό. Σε σοβαρές βλάβες του δέρματος, αυξάνουν την πρόσληψη ή συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Εξασφαλίζεται η βέλτιστη πρόσληψη νερού όλη την ημέρα.

Που να παραγγείλετε ProtocolCollagen

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο δεν σημαίνει να σας κάνει να φοβούνται στην καταναλωτική ProtocolCollagen. Σχεδόν όλα τα φάρμακα (ή ακόμη και τρόφιμα) έχουν αυτή την παρενέργεια, από τα στοιχεία αυτά? σας δίνουμε την πρόταση, αλλά και προειδοποιούν για να πάρει ακόμα το καλύτερο αποτέλεσμα για ProtocolCollagen. Γι ‘αυτό μην φοβάστε, να κρατήσει την κατανάλωση ProtocolCollagen από την αγορά σε αυτό το σύνδεσμο παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>