Πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες Stanozolol

Το Stanozolol δεν είναι το πιο επικίνδυνο φάρμακο στον πλανήτη, αλλά δεν είναι το πιο φιλικό για τις παρενέργειες. Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να αποφύγετε τις παρενέργειες Stanozolol. Το Stanozolol είναι ένα συνθετικό αναβολικό στεροειδές που προέρχεται από την τεστοστερόνη. Αναφέρεται επίσης από την εμπορική ονομασία Winstrol, το στεροειδές Stanozolol θεωρείται ασφαλέστερη επιλογή από άλλα στεροειδή και η χρήση της επιτρέπεται από το FDA.

Η χρήση του Stanozolol

Το Stanozolol εμπίπτει στην ταξινόμηση των αναβολικών στεροειδών φαρμάκων – φάρμακα που γίνονται για να μιμούνται την επίδραση των αρσενικών ορμονών στο σώμα. Αυτές οι ορμόνες, η τεστοστερόνη και η διυδροστεστερόνη, αυξάνουν τη σύνθεση πρωτεΐνης εντός των κυττάρων, με αποτέλεσμα την ταχύτερη συσσώρευση κυτταρικού ιστού. Αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιήθηκαν μία φορά αποκλειστικά από αθλητές και bodybuilders. Ωστόσο, τα άτομα που δεν είναι ευχαριστημένα με το σημερινό σχήμα τους σώματος σήμερα είναι πιο πιθανό να στραφούν σε αυτά τα φάρμακα για να βοηθήσουν στη βελτίωση της αντίληψής τους.

Οι παρενέργειες του Stanozolol

Το Stanozolol δεν είναι αυτό που θα ονομάζαμε ένα πολύ επικίνδυνο αναβολικό στεροειδές ως προς τις παρενέργειες του, αλλά πρέπει να είναι γνωστό ότι μπορεί να προωθήσει μερικές πολύ αρνητικές αντιδράσεις αν δεν είστε προσεκτικοί κατά τη χρήση του. Πολλές από αυτές τις παρενέργειες συνδέονται με μεμονωμένες γενετικές παραλλαγές και γενετικές αποκρίσεις. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς με μη-στεροειδείς ενώσεις. Οι κοινές παρενέργειες του Stanozolol περιλαμβάνουν:

  • Νέα ή επιδεινούμενη ακμή.
  • Δυσκολία στον ύπνο.
  • Κεφαλαλγία.
  • Αλλαγές στη σεξουαλική επιθυμία.
  • Ναυτία.
  • Εμετός.
  • Αλλαγές στο χρώμα του δέρματος.
  • Οίδημα των αστραγάλων.

Αποφύγετε τις παρενέργειες Stanozolol

Παρόλο που μπορείτε να βρείτε το Stanozolol για πώληση σε διάφορα μέρη όπως το γυμναστήριο ή τα τοπικά φαρμακεία, είναι σημαντικό να πάρετε το στεροειδές από αξιόπιστους προμηθευτές για να αποφύγετε προβλήματα υγείας που συνδέονται με τα πλαστά. Θα πρέπει επίσης να πάρετε το Stanozolol στη σωστή δόση. Η βέλτιστη δόση για τους άνδρες είναι 40-100mgs κάθε μέρα, και για τις γυναίκες 5-15mgs την ημέρα. Ωστόσο, οι γυναίκες ανταγωνιστές γυμναστικής και οι κατασκευαστές σώματος μπορούν να αυξήσουν τη δόση σε 20mgs την ημέρα. Η δοσολογία είναι η ίδια αν το στεροειδές ενίεται ή λαμβάνεται από το στόμα. Το στεροειδές που λαμβάνεται από το στόμα έχει χρόνο ημιζωής 8-9 ώρες ενώ η ενέσιμη μορφή παραμένει ενεργή για 36-48 ώρες. Το Stanozolol είναι επίσης ένα από τα πιο σκληρά φάρμακα στο συκώτι και είναι πολύ πιο τοξικό από την Oxandrolone (Anavar), αλλά λίγο λιγότερο τοξικό από τη Μεθανδροστενολόνη (Dianabol). Για να εξουδετερωθούν οι παρενέργειες του Stanozolol στο ήπαρ, οι χρήστες θα μπορούσαν να διακόψουν τη χρήση τους. Αυτό επιτρέπει στην ηπατική δραστηριότητα να επιστρέψει στο φυσιολογικό χωρίς να αφήνει μόνιμα προβλήματα.

Λαμβάνοντας υπόψη εναλλακτική λύση του Stanozolol

Το Stanozolol είναι ένας τύπος ασφαλούς αναβολικού στεροειδούς, ωστόσο, αυτό το στεροειδές δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από παρενέργειες. Η χρήση του Stanozolol έχει συσχετιστεί με ανεπιθύμητες ενέργειες, πολλές από τις οποίες σχετίζονται με τη δόση. Οι χρήστες θα πρέπει να τοποθετούνται στη χαμηλότερη δυνατή αποτελεσματική δόση για ελαχιστοποίηση των παρενεργειών. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις παρενέργειες Stanozolol είναι στην πραγματικότητα να αναζητήσετε μια εναλλακτική λύση. Η εναλλακτική λύση Stanozolol που χρειάζεστε είναι αυτή που γίνεται από φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή και νόμιμα. Ευτυχώς, αυτού του είδους η φυσική εναλλακτική λύση Stanozolol είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>