Πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες των καυστήρων λίπους

Μερικοί άνθρωποι φοβούνται τις ανεπιθύμητες ενέργειες των καυστήρων λίπους. Ωστόσο, λίπος καυστήρες που έχουν φυσικά συστατικά μπορεί να είναι απολύτως ασφαλής. Πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι για να πέσει βάρος, θα πρέπει να καταναλώνουν υγιεινά τρόφιμα συν την άσκηση περισσότερο. Ένας καυστήρας λίπους σας βοηθά να προχωρήσετε προς το στόχο διαχείρισης του βάρους σας, ως στοιχείο της διατροφής σας συν το εκπαιδευτικό καθεστώς. Σήμερα συμπληρώματα καύσης λίπους έχουν μετατραπεί σε τόσο διάσημο ότι μπορείτε να τα ανακαλύψετε σε σχεδόν οποιοδήποτε κατάστημα στο οποίο μπείτε. Η εφεδρίνη είναι συνηθισμένο συστατικό που χρησιμοποιείται σε χάπια λίπους καυστήρα. Οι καυστήρες λίπους μπορούν να επιταχύνουν την απώλεια βάρους. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ανεπιθύμητες ενέργειες για τους καυστήρες λίπους, ειδικά αυτές που περιέχουν εφεδρίνη.

Τι είναι η εφεδρίνη;

Το Ephedra sinica είναι ένα φυτό που προέρχεται από την Ασία, αν και αναπτύσσεται και σε άλλες περιοχές του κόσμου. Αν και το φυτό περιέχει πολλαπλές χημικές ενώσεις, οι κύριες επιδράσεις των ephedra είναι πιθανόν να προκαλούνται από το μόριο εφεδρίνη. Η εφεδρίνη ασκεί πολλαπλά αποτελέσματα στο σώμα σας, όπως η αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού και η καύση λίπους. Για τους λόγους αυτούς, η εφεδρίνη έχει μελετηθεί για την ικανότητά της να μειώνει το σωματικό βάρος και το σωματικό λίπος. Στο παρελθόν, κέρδισε σημαντική δημοτικότητα στα συμπληρώματα καύσης λίπους. Ωστόσο, η χρήση εφεδρίνης και ορισμένων άλλων διεγερτικών σε μη ρυθμισμένες δόσεις είναι ένας από τους κύριους λόγους πίσω από τις ανεπιθύμητες ενέργειες των καυστήρων λίπους.

Οι κοινές παρενέργειες των καυστήρων λίπους

Η εφεδρίνη είναι το κύριο συστατικό σε πολλά δημοφιλή συμπληρώματα καύσης λίπους. Η εφεδρίνη λειτουργεί για την τόνωση του κεντρικού νευρικού σας συστήματος. Αυτό το συστατικό μπορεί να καταστείλει την όρεξή σας, να σας δώσει ενέργεια και να αυξήσει τη θερμογένεση που σας βοηθάει να κάψετε λίπος. Ωστόσο, η χρήση εφεδρίνης δεν είναι χωρίς παρενέργειες.

  • Αυξημένη αρτηριακή πίεση: Η χρήση εφεδρίνης μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση. Η εφεδρίνη διεγείρει το συμπαθητικό νευρικό σας σύστημα αυξάνοντας τους νευροδιαβιβαστές, όπως η νορεπινεφρίνη. Αυτό το διεγερτικό αποτέλεσμα μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση, περιορίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία σας.
  • Αϋπνία: Η εφεδρίνη μπορεί επίσης να σας δώσει αϋπνία. Εάν πάσχετε από αϋπνία σε τακτική βάση, η εφεδρίνη θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την ύπνο. Τα υψηλά επίπεδα εφεδρίνης μπορούν να κάνουν την αϋπνία χειρότερη.
  • Ευερεθιστότητα και άγχος: Η εφεδρίνη μπορεί να προκαλέσει ευερεθιστότητα. Η κατανάλωση εφεδρίνης μπορεί να σας κάνει δύο έως τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσετε ψυχιατρικά συμπτώματα, όπως άγχος και ευερεθιστότητα.
  • Μακροπρόθεσμες και σοβαρές παρενέργειες: Αν και η βραχυπρόθεσμη χρήση της εφεδρίνης θα μειώσει την κόπωση, η μακροχρόνια χρήση μπορεί να οδηγήσει σε φυσική εξάρτηση και εξάντληση ή χρόνια κόπωση. Η υπερβολική δόση εφεδρίνης συνδέεται ακόμη και με τουλάχιστον 17 θανάτους.

Συμβουλές για την αποφυγή παρενεργειών των καυτών λίπους

Σε αναζήτηση των καλύτερων καυστήρων λίπους είναι να αναρωτηθείτε εάν θέλετε μια ασφαλή φόρμουλα ή είστε εντάξει με υψηλής δόσης διεγερτικά του κεντρικού νευρικού συστήματος. Αν είστε ωραία με καυστήρες λίπους που περιέχουν υψηλής δόσης διεγερτικά, θα βρείτε μια τεράστια επιλογή σε απευθείας σύνδεση και στα καταστήματα. Για μια ασφαλή, θα πρέπει να αναζητήσετε υψηλής ποιότητας φυσικούς λίπους καυστήρες. Η συν πλευρά αυτών είναι ότι έχουν ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες δεδομένης της απουσίας υψηλών δόσεων διεγερτικών του κεντρικού νευρικού συστήματος. Ένας αποτελεσματικός καυστήρας λίπους που περιέχει ασφαλή φυσικά συστατικά είναι PhenQ. Περιέχει α-Lacys Reset® που είναι ένας πατενταρισμένος συνεργιστικός συνδυασμός άλφα λιποϊκού οξέος και κυστεΐνης. Τα άλλα συστατικά του PhenQ περιλαμβάνουν εκχύλισμα καψικού, εκχύλισμα πιπερίνης, νοπαλ, φουμαρική L-καρνιτίνη, άνυδρη καφεΐνη, ανθρακικό ασβέστιο και πικολινικό χρώμιο. Όλα αυτά είναι φυσικά συστατικά που υποστηρίζονται από την έρευνα και δεν θα έχουν αρνητικές παρενέργειες. Ο τύπος PhenQ έχει ακόμη εγκριθεί από το FDA. Έτσι εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το συμπλήρωμα για να χάσετε βάρος γρήγορα αλλά χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανεπιθύμητες παρενέργειες των καυστήρων λίπους, η καλύτερη επιλογή είναι να πάρετε PhenQ. Κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PhenQ.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>