Πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες των καυστήρων λίπους

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε τεχνητό λίπος καυστήρα για να πάρει λεπτή, τότε είναι καλύτερα να το σταματήσετε. Αυτό οφείλεται στις επικίνδυνες παρενέργειες των καυστήρων λίπους. Θέλατε ποτέ να ξεφορτωθείτε γρήγορα το υπερβολικό σας βάρος; Και καταλήξατε να χρησιμοποιείτε αυτούς τους τεχνητούς καυστήρες λίπους; Μερικές φορές θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα τόσο γρήγορα, ότι μπαίνουμε στον πειρασμό να κάνουμε συντομεύσεις. Εάν χρησιμοποιείτε τεχνητό λίπος καυστήρα για να πάρει λεπτό, τότε είναι καιρός να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε εντελώς. Υπάρχουν επικίνδυνες παρενέργειες με έναν καυστήρα λίπους. Μην χάσετε αυτή τη θέση εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των καυστήρων λίπους.

Μη δηλωμένα συστατικά σε μερικούς καυστήρες λίπους

Όλοι οι καυστήρες λίπους στην αγορά δεν έχουν αξιολογηθεί και δοκιμαστεί. Δυστυχώς, για να έχουν μια άκρη, ορισμένοι κατασκευαστές προσθέτουν συστατικά που δεν έχουν δηλωθεί στην ετικέτα, τα οποία δημιουργούν παρενέργειες των λίπους καυστήρες. Ετησίως, η FDA προειδοποιεί το κοινό για τα επικίνδυνα αδήλωτα συστατικά που εντοπίζει στους καυστήρες λίπους. Το 2015, η FDA εντόπισε περισσότερους από 20 καυστήρες λίπους που περιείχαν επικίνδυνα συστατικά. Για παράδειγμα, ένα προϊόν περιείχε sibutramine, ένα φάρμακο που είχε συνταγογραφηθεί παλαιότερα για την παχυσαρκία αλλά απομακρύνθηκε από την αγορά το 2010 λόγω του αυξημένου κινδύνου καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου. Άλλο περιελάμβανε ένα μη εγκεκριμένο καθαρτικό που είναι γνωστό ότι αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου. Ένας άλλος περιείχε έναν επιλεκτικό αναστολέα επαναπρόσληψης σεροτονίνης, ο οποίος χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και μπορεί να προκαλέσει κρίσεις και να αυξήσει τον κίνδυνο αιμορραγίας σε άτομα που λαμβάνουν φάρμακα όπως αραιωτικά αίματος.

5 συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες των καυστήρων λίπους

Υπάρχουν διάφορες παρενέργειες των καυστήρων λίπους που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές απειλές για την υγεία. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι που λαμβάνουν τεχνητούς καυστήρες λίπους εμφανίζουν συνήθως άγχος, αϋπνία καθώς και καρδιακά προβλήματα. Εδώ είναι οι 6 παρενέργειες των καυστήρων λίπους που κάποιος πρέπει να προσέχει εντελώς.

 • Αλλεργίες.

Η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια των καυστήρων λίπους είναι η αλλεργία στο σώμα. Σε πολλές περιπτώσεις, ορισμένα συστατικά των καυστήρων λίπους μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις στο σώμα. Οι αλλεργίες εκτίθενται συχνά με φαγούρα, στομαχικές διαταραχές.

 • Κίνδυνοι καρδιάς.

Έχει βρεθεί ότι πολλά συστατικά των καυστήρων λίπους είναι επικίνδυνα για την καρδιά. Ένας τέτοιος καυστήρας λίπους είναι sibutramine – έδειξε σοβαρές καρδιακές βλάβες που οδηγούν σε καρδιακές παθήσεις και καρδιακές προσβολές. Εν τω μεταξύ, μια ουσία που ονομάζεται πικρό πορτοκάλι έδειξε παρενέργειες του καυστήρα λίπους που οδηγούν σε καρδιακές προσβολές.

 • Αυπνία.

Τα χάπια καυσαερίων όπως η εφεδρίνη προκαλούν αύξηση του καρδιακού ρυθμού και του μεταβολισμού που παρεμβαίνει με τα πρότυπα ύπνου σας με αρνητικό τρόπο. Η αϋπνία επηρεάζει αρνητικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα, προκαλώντας εξαιρετική κόπωση και καθιστώντας σας επιρρεπή σε ασθένειες όπως το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη.

 • Έντονη ψυχική κατάσταση.

Η υπερβολική χρήση τεχνητού καυστήρα λίπους μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες σε πνευματικά και συναισθηματικά επίπεδα όπως άγχος, νευρικότητα, μεταβολές της διάθεσης και επιθετική συμπεριφορά. Σε ακραίες περιπτώσεις, αυτές μπορούν ακόμη και να αυξήσουν τον κίνδυνο αυτοτραυματισμού μεταξύ των χρηστών.

 • Σοβαρές επιπλοκές.

Σε ορισμένες σοβαρές καταστάσεις, η τοξικότητα και οι δόσεις των καυστήρων λίπους μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε ψυχικές ανισορροπίες. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν ακόμη την τάση να γίνουν εθισμένοι σε λιποδιαλύτες που ενεργούν σαν ναρκωτικά σε αυτά. Αυτή είναι, φυσικά, η χειρότερη κατάσταση.

Απαλλαγείτε από τις παρενέργειες των καυστήρων λίπους

Μπορείτε να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες των καυστήρων λίπους λαμβάνοντας PhenQ. Η αποτελεσματικότητα του PhenQ είναι ίση με την αποτελεσματικότητα πολλών τεχνητών λίπους καυστήρων που λαμβάνονται από κοινού. Το PhenQ επιταχύνει σημαντικά και διευκολύνει τη διαδικασία απώλειας βάρους με φυσικό τρόπο. Αναλύσαμε τις διαθέσιμες δραστικές ουσίες σε αυτό το προϊόν, εξοικειωθήκαμε με τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών και εξετάσαμε τα σχόλια των πελατών. Το PhenQ αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά:

 • Κόνις Capsimax.
 • Καφεΐνη.
 • Πικολινικό χρώμιο.
 • Ανθρακικό ασβέστιο.
 • Φουμαρική L-καρνιτίνη.
 • Nopal.

Αυτά είναι μη συνθετικά συστατικά που λειτουργούν με τη θανάτωση του επίμονου λίπους και την τόνωση της απώλειας βάρους με ασφαλή τρόπο. Το PhenQ είναι αποτελεσματικό για την καταστροφή των αποθεμάτων λίπους, τη μείωση της αίσθησης της πείνας, την πρόληψη της συσσώρευσης λίπους, την τόνωση της απελευθέρωσης ενέργειας και την αντιμετώπιση της αλλαγής της διάθεσης. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα αν θέλετε περισσότερα για το PhenQ και τα μεγάλα οφέλη του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>