Πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες του Anadrol

Δεν είναι πλέον ένα μυστικό ότι το Anadrol μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες παρενέργειες. Εδώ θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε τις παρενέργειες του Anadrol και πώς να τις αποφύγουμε. Το Anadrol (οξυμεθολόνη) είναι ένα στεροειδές δραστικό από το στόμα ανδρογόνο-ανδρογόνο. Χρησιμοποιείται σε μορφή δισκίων, σε αντίθεση με πολλά άλλα στεροειδή που εγχέονται στο σώμα. Παρόλο που η κύρια λειτουργία του Anadrol είναι η αύξηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων, χρησιμοποιείται ευρέως από τους bodybuilders για την αύξηση της δύναμης και των μυών.

Τι μπορεί να κάνει η Anadrol

Αυτό το νόμιμο στεροειδές θαυμάζεται για την ενίσχυση του επιπέδου της επιθετικότητας και την προώθηση της κατακράτησης αζώτου και της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Το Anadrol θεωρείται το ισχυρότερο από του στόματος στεροειδές που διατίθεται στον τομέα και έχει την αποκλειστική δυνατότητα βελτίωσης της ποικιλίας των ερυθρών αιμοσφαιρίων ώστε οι μυς του σώματος να απορροφούν περισσότερο οξυγόνο. Αυτές οι βελτιώσεις βοηθούν τους χρήστες της Anadrol να επιτύχουν τεράστια αντοχή και βελτιώσεις επιδόσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η λήψη του Anadrol θα είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τους επαγγελματίες αθλητές που προετοιμάζονται για ένα αρκετά ανταγωνιστικό γεγονός.

5 γνωστές παρενέργειες του Anadrol που πρέπει να αποφύγετε

Στην κατηγορία των στεροειδών, το Anadrol είναι το παλιό που σχεδιάστηκε το 1960. Η κύρια ένδειξη ήταν για τους αναιμικούς ασθενείς που δεν μπορούν να παράγουν επαρκή ποσότητα ερυθρών αιμοσφαιρίων. Τελικά, η ένωση άρχισε να χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα οικοδόμησης μυών λόγω του μοναδικού χαρακτηριστικού της αύξησης της δύναμης και της αντοχής μέσα στους μυς. Το Anadrol δρα δυναμικά στο σώμα, δυστυχώς, οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anadrol είναι επίσης πολύ επιβλαβείς, όπως εξηγείται εν συντομία παρακάτω.

  • Βλάβη στους συνδετικούς ιστούς.

Οι μύες σας παίρνουν 10-15 λίβρες μάζας μέσα σε ένα μήνα, το οποίο είναι πολλοί από τους συνδετικούς ιστούς που μπορείτε να χειριστείτε. Το αποτέλεσμα είναι η αποσύνδεση των μυών, η οποία μπορεί να επανασυνδεθεί μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις.

  • Κατακρατηση νερου.

Δεν είναι το νερό στα νεφρά σας ή άλλα όργανα, αλλά κάτω από το δέρμα. Το Anadrol προκαλεί μαζική κατακράτηση νερού στο δέρμα σας, το οποίο δεν μπορεί να παρατηρηθεί εξαιτίας του ορισμού των μυών σας, και θα φανεί υπερβολική ή λιπαρή.

  • Γυναικομαστία.

Το Anadrol αυξάνει τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα έκκρισης οιστρογόνων. Το οιστρογόνο προκαλεί γυναικομαστία, που είναι μια διεύρυνση του στήθους και το δίνει σαν εμφάνιση. Η κατάσταση είναι ένας εφιάλτης για τους άνδρες όπου αισθάνεστε την ευαισθησία και τον πόνο στο στήθος σας.

  • Ηπατική βλάβη.

Η δόση του Anadrol είναι υψηλότερη από πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή, λόγω των οποίων αυξάνει την ηπατική τοξικότητα. Η μακροχρόνια χρήση μπορεί επίσης να προκαλέσει κίρρωση του ήπατος.

  • Ορμονική ανισορροπία.

Το Anadrol είναι υπεύθυνο για την ορμονική ανισορροπία στο ανθρώπινο σώμα, η οποία εμφανίζεται ως υπερβολική τρίχα, ακμή, εξαιρετικά λιπαρό δέρμα και κάποιες άλλες δυσάρεστες συνθήκες.

Μάθετε πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες του Anadrol

Προκειμένου να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Anadrol, μπορείτε να ξεκινήσετε μικρές παίρνοντας μόλις 50mgs του στεροειδούς στο αρχικό στάδιο. Θα έχετε εξαιρετικά καλά κέρδη όταν το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε τη δόση στα 100mgs για ακόμα καλύτερα κέρδη. Προσπαθήστε να μην υπερβείτε τη δόση 150 mg του στεροειδούς σε μια μέρα επειδή αυτή η δοσολογία είναι παράλογη υψηλή. οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anadrol θα έρχονται σε τροχιά και το στεροειδές θα αρχίσει να κάνει περισσότερες ζημιές από ό, τι καλό για εσάς! Για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Anadrol, η καλύτερη επιλογή τους δεν είναι η λήψη του στεροειδούς. Αντ ‘αυτού, μπορούν να χρησιμοποιήσουν υψηλής ποιότητας φυσικά συμπληρώματα τα οποία μπορούν να προσφέρουν τα ίδια οφέλη που προσφέρει το Anadrol, αλλά χωρίς παρενέργειες. Και τέτοια συμπληρώματα μπορούν να βρεθούν μόνο στο Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>