Πώς να απαλλαγείτε από αιμορροΐδες χωρίς χειρουργική επέμβαση

Μπορείτε να απαλλαγείτε από αιμορροΐδες χωρίς χειρουργική επέμβαση ή ακόμη και τις διαδικασίες που μπορεί να κάνει ο γιατρός σας στο γραφείο. Ξεκινήστε με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής και το φυσικό συμπλήρωμα. Οι αιμορροΐδες είναι ένας πολύ κοινός τύπος ασθένειας που επηρεάζει μια περιοχή γύρω από τον πρωκτό. Εκτιμάται ότι από τη στιγμή που οι άνθρωποι θα πέσουν στην ηλικία των 50 ετών, οι μισοί από αυτούς θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν την ταλαιπωρία της φαγούρας και της αιμορραγίας του πρωκτού ή του ορθού που σηματοδοτούν την παρουσία αιμορροΐδων. Ένα πολύ συνηθισμένο ερώτημα είναι αν όλοι με αιμορροΐδες χρειάζονται χειρουργική επέμβαση. Και η αλήθεια του θέματος είναι ότι μόνο μια μειοψηφία ασθενών χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για αιμορροΐδες. Πολλές φορές, οι άνθρωποι είναι πραγματικά σε θέση να αντιμετωπίσουν αιμορροΐδες χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Το κλειδί για τη θεραπεία των αιμορροΐδων χωρίς χειρουργική επέμβαση

Η αποφυγή της δυσκοιλιότητας είναι συχνά το κλειδί για τη θεραπεία των αιμορροΐδων χωρίς χειρουργική επέμβαση. Και η απλή διατροφή και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των αιμορροϊδών συμπτωμάτων. Η κατανάλωση μιας δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα κόπρανα πιο μαλακά και να περάσετε ευκολότερα, μειώνοντας την επιθυμία να στραγγίσετε κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου. Οι ίνες εντοπίζονται σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, φασόλια, καρύδια και σπόρους. Οι ενήλικες πρέπει να τρώνε τουλάχιστον 25 γραμμάρια ίνας κάθε μέρα, ενώ οι ενήλικες πρέπει να τρώνε τουλάχιστον 38 γραμμάρια. Κατά την προσθήκη ινών στη διατροφή σας, προχωρήστε αργά για να αποφύγετε προβλήματα με το υπερβολικό αέριο. Εάν έχετε έναν σκληρό χρόνο να πάρει αρκετές ίνες στη διατροφή σας, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα χρήσιμο συμπλήρωμα όπως το Venapro.

Αρχική διορθωτικά μέτρα για τη θεραπεία αιμορροΐδων χωρίς χειρουργική επέμβαση

Υπάρχουν έξι εγχώριες θεραπείες που προτείνονται για τη θεραπεία αιμορροΐδων. Αυτά είναι:

  • Μπάνιο Sitz – Πάρτε ένα μπάνιο sitz δύο έως τρεις φορές την ημέρα για 15 έως 20 λεπτά. Καθίστε σε ζεστό νερό, καλύπτοντας μόνο τους γοφούς και τους γλουτούς σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κνησμού και του ερεθισμού.
  • Ξίδι μηλίτη μήλου – Αυτή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς φυσικές θεραπείες για αιμορροΐδες. Μια βαμβακερή σφαίρα ή κάποιο χαρτί υγείας είναι εμποτισμένο με ξίδι μηλίτη μήλου και στη συνέχεια εφαρμόζεται στην περιοχή αιμορροΐδων. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρις ότου η φλεγμονή και τα συμπτώματα εξαφανιστούν. Εναλλακτικά, το ξίδι μηλίτης μήλου (περίπου μισό φλιτζάνι) θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε ένα λουτρό sitz.
  • Πάρτε κατάλληλα πλούσια σε ίνες τρόφιμα – Είναι το καλύτερο πράγμα για τις αιμορροΐδες: Μια δίαιτα πλούσια σε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και με λίγες επεξεργασμένες τροφές. Τρώτε κυρίως λαχανικά, φρούτα, καρύδια και δημητριακά ολικής αλέσεως για να αποφευχθεί η δυσκοιλιότητα.
  • Πάρτε πολλά υγρά – Πιείτε επτά έως οκτώ ποτήρια νερό καθημερινά, τουλάχιστον συνολικά μισό γαλόνι. Εάν είστε πολύ δραστήριοι ή ζείτε σε ένα ζεστό κλίμα, ίσως χρειαστείτε ακόμη περισσότερα.
  • Μην καθίσετε, ξαπλώνετε! – Καθίστε κάτω για να περάσετε τα κόπρανα προκαλεί μεγάλη πίεση στο ορθό. Ενώ η οκλαδόν ισιώνει και χαλαρώνει το ορθό. Αυτό παραβλέπεται ως επί το πλείστον επειδή οι σύγχρονες τουαλέτες έχουν σχεδιαστεί για να κάθονται και όχι για οκλαδόν.
  • Διατηρήστε την ενεργή καθημερινή ρουτίνα – Ο καθιστικός τρόπος ζωής μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε ένα άτομο να γίνει υπέρβαρο και να οδηγήσει σε μια ταχεία μείωση της σωματικής υγείας. Μόλις αρχίσετε να ασκείτε, ενεργοποιείτε εκ νέου το πεπτικό σύστημα, χάνετε βάρος και τα προβλήματα τείνουν να απομακρύνονται.

Φυσικό συμπλήρωμα για βοήθεια

Ενώ υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων που έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία αιμορροΐδων, δεν λειτουργούν όλοι πολύ καλά. Ωστόσο, υπάρχει το Venapro – ένας διαφορετικός τύπος συμπλήρωμα που επιτίθεται στη ρίζα του προβλήματος και όχι μόνο λειτουργεί ως χαλαρωτικό. Το Venapro είναι ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο σχεδιασμένο για να θεραπεύει αιμορροΐδες χωρίς χειρουργική επέμβαση. Τα φυσικά συστατικά του Venapro βοηθούν στη θεραπεία των αιμορροΐδων και όχι μόνο στο μούδιασμα του πόνου. Το Venapro μπορεί να θεραπεύσει τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές αιμορροΐδες. Αρχίζει να εργάζεται με τον πόνο και στη συνέχεια θεραπεύει τις αιμορροΐδες. Το Venapro έχει κλινικά αποδειχθεί και υπάρχουν χιλιάδες πελάτες που έχουν επωφεληθεί από αυτό το προϊόν. Αν θέλετε επίσης να επωφεληθείτε από το Venapro, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας.

Venapro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>