Πώς να αντιμετωπίσετε την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη στους άνδρες

Η υπερδραστήρια ουροδόχος κύστη μπορεί να επηρεάσει τους άνδρες όλων των ηλικιών και να προκαλέσει όλεθρο στη ζωή σας. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις για να διευκολυνθεί η υπερδραστήρια κύστη στους άνδρες. Η υπερδραστήρια κύστη είναι μια διαταραχή του ουροποιητικού συστήματος που επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, με μια σειρά κοινών συμπτωμάτων. Αυτό το άρθρο εξετάζει την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη στους άνδρες και τους καλύτερους τρόπους θεραπείας της. Αν πρέπει να βιαστούμε να φτάσουμε στο μπάνιο για να ουρήσει, μπορεί να έχετε υπερκινητική ουροδόχο κύστη. Τις περισσότερες φορές, υπάρχουν και άλλα συμπτώματα που συνοδεύουν την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη – συμπεριλαμβανομένων:

 • Συχνότητα ούρησης.
 • Απώλεια ελέγχου ούρων στο δρόμο προς το μπάνιο.
 • Ξυπνάτε από τον ύπνο για να ουρείτε.

Μερικές φορές η υπερδραστήρια ουροδόχος κύστη εμφανίζεται με άλλα συναφή συμπτώματα, όπως η δυσκολία στην έναρξη της ούρησης, η ανάγκη να ωθείται ή να στραγγίγει και να έχει ασθενές ρεύμα. Περιστασιακά μπορεί να γίνει τόσο άσχημα ώστε να μην μπορεί να ουρήσει καθόλου και ένας σωλήνας (καθετήρας) πρέπει να εισαχθεί προσωρινά στην κύστη για να αφήσει τα ούρα έξω.

Οι αιτίες της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης στους άνδρες

Πολλές περιπτώσεις υπερδραστικής ουροδόχου κύστης στους άνδρες προκαλούνται από τη διόγκωση του προστάτη. Ο προστάτης σας μπορεί να γίνει μεγαλύτερος καθώς μεγαλώνετε. Μπορεί να εμποδίσει τη ροή των ούρων σας, προκαλώντας συμπτώματα υπερκινητικής ουροδόχου κύστης. Σύμφωνα με μελέτες, έως και το 50% των ανδρών εμφανίζουν συμπτώματα διευρυμένου προστάτη από τη στιγμή που γίνονται 60. Ένα επιβλητικό 90% των ανδρών εμφανίζει συμπτώματα κατά ηλικία 85 ετών. Ένας διευρυμένος προστάτης είναι η γενική αιτία της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης στους άνδρες, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε συμπτώματα. Μια λοίμωξη στην ουροδόχο κύστη, στις πέτρες της ουροδόχου κύστης ή στον καρκίνο της ουροδόχου κύστης μπορεί να προκαλέσει υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Νευρολογικές παθήσεις, όπως εγκεφαλικό επεισόδιο ή νόσο του Parkinson, μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη λόγω νευρικής βλάβης που έχει ως αποτέλεσμα την αποστολή λανθασμένων σημάτων στην ουροδόχο κύστη. Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί επίσης να προκαλέσει υπερδραστήρια συμπτώματα της ουροδόχου κύστης είναι η κατανάλωση πολλών καφέ ή αλκοόλ.

Επιλογές θεραπείας για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη στους άνδρες

Πολλοί άντρες με υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη βρίσκουν ανακούφιση από τα συμπτώματα, αλλάζοντας τη διατροφή τους και κάνοντας κάποιες επιλογές τρόπου ζωής.

 • Διατροφή: Η μείωση ή η εξάλειψη της καφεΐνης και του οινοπνεύματος μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Και οι δύο ουσίες είναι διουρητικά, που σημαίνουν ότι προκαλούν το σώμα να δημιουργήσει περισσότερα ούρα. Πρέπει επίσης να περιορίσετε τα πικάντικα τρόφιμα και τα όξινα τρόφιμα όπως ο χυμός πορτοκαλιού και η σάλτσα ντομάτας επειδή μπορούν να ερεθίσουν την ουροδόχο κύστη και την ουρήθρα.
 • Άσκηση: Οι ασκήσεις του πυελικού εδάφους μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων του πυελικού εδάφους, σφίγγετε, συγκρατείτε και, στη συνέχεια, χαλαρώνετε τους μυς που χρησιμοποιούνται για ούρηση. Η άσκηση ρουτίνας θα σας κάνει να έχετε τον καλύτερο έλεγχο της ούρησης.
 • Εκπαίδευση της ουροδόχου κύστης: Για αυτή τη θεραπεία, πρέπει να δείτε έναν ειδικευμένο για την πυελική υγεία ή έναν φυσιοθεραπευτή. Αυτοί είναι επαγγελματίες με εξειδικευμένη εκπαίδευση στην ουροδόχο κύστη, το έντερο και τη σεξουαλική υγεία. Μπορούν να σας δείξουν την πιο αποτελεσματική φυσικοθεραπεία για άνδρες με υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη.
 • Απώλεια βάρους: Η παχυσαρκία αποτελεί άμεσο παράγοντα κινδύνου για τα υπερδραστικά συμπτώματα της ουροδόχου κύστης. Το υπερβολικό βάρος ασκεί πίεση στην ουροδόχο κύστη και στην ουρήθρα και μπορεί να χειροτερεύσει τα συμπτώματα σε πολλές περιπτώσεις. Ο έλεγχος του βάρους είναι ένας άμεσος τρόπος για να βοηθήσετε με τα συμπτώματα της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Αυτό θέτει λιγότερη πίεση στην ουροδόχο κύστη και στο ουροποιητικό σύστημα καθώς μειώνεται το βάρος.

Το καλύτερο συμπλήρωμα που πρέπει να κάνετε

Το Flotrol είναι το καλύτερο συμπλήρωμα που πρέπει να λαμβάνετε για κάθε άτομο με υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Το flotrol είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα του οποίου ο κύριος σκοπός είναι να ενισχύσει την ανθρώπινη ουροδόχο κύστη. Τα ενεργά συστατικά είναι εκχύλισμα σπόρου σόγιας και κολοκύθας. Το flotrol έχει αναπτυχθεί για την πρόληψη και τη θεραπεία της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης σε άνδρες και γυναίκες. Αυτό το προϊόν μπορεί να θεραπεύσει με επιτυχία την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη και να σας βοηθήσει να ξεχάσετε τη διαρροή ή να αντισταθμίσετε την πίεση. Οφέλη από το Flotrol:

 • Το flotrol χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης για την πρόληψη διαρροής και οποιασδήποτε μορφής ακράτειας.
 • Μπορεί να σκληρύνει τα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό ή την ούρηση σωστά.
 • Αυτό βελτιώνει την υγεία της ουροδόχου κύστης και βελτιώνει τη λειτουργική ουροδόχο κύστη σε άνδρες και γυναίκες.
 • Αποφεύγει τις άγρυπνες νύχτες, τα δυσάρεστα ατυχήματα και τις διαρροές για τον χρήστη.
 • Ενισχύει τους πυελικούς μύες χαλαρώνοντας το ένζυμο που αυξάνει τον αριθμό τεστοστερόνης.

Πού να πάρετε το Flotrol; Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το υπέροχο φυσικό προϊόν από την επίσημη ιστοσελίδα από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>