Πώς να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα της ψωρίασης φυσικά

Τα συμπτώματα της ψωρίασης ποικίλλουν μεταξύ των ατόμων. Ο συνηθέστερος τύπος ψωρίασης είναι η ψωρίαση της πλάκας, με το σημάδι της που δημιουργήθηκε, κόκκινες αλλοιώσεις του δέρματος. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ψωρίασης, όπως η ψωρίαση των πλακών, τα νύχια, το τριχωτό της κεφαλής, το γλουτένιο, το αντίστροφο, η ερυθροδερμική και η φλυκταινώδης ψωρίαση. Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα συμπτώματα ψωρίασης είναι κυκλικά. Εμφανίζονται για λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια μιας φωτοβολίας και στη συνέχεια διευκολύνουν ή εξαφανίζονται για λίγο. Ωστόσο, η ψωρίαση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια σειρά επιπλοκών.

Ποια είναι τα συμπτώματα ψωρίασης;

Τα συμπτώματα της ψωρίασης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της ψωρίασης που έχετε. Τα 5 πιο συνηθισμένα συμπτώματα ψωρίασης περιλαμβάνουν:

  • Εξανθήματα ή επιθέματα κόκκινου, φλεγμονώδους δέρματος, συχνά καλυμμένα με χαλαρές, ασημένιες κλίμακες. Σε σοβαρές περιπτώσεις, οι πλάκες θα αναπτυχθούν και θα ενωθούν μεταξύ τους, καλύπτοντας μεγάλες περιοχές.
  • Κνησμώδες, επώδυνο δέρμα που μπορεί να σπάσει ή να αιμορραγήσει.
  • Μικρές περιοχές αιμορραγίας όπου το εμπλεκόμενο δέρμα είναι γρατζουνισμένο.
  • Προβλήματα με τα νύχια και τα νύχια σας, συμπεριλαμβανομένου του αποχρωματισμού και της απολέπισης. Τα νύχια μπορούν επίσης να αρχίσουν να θρυμματίζονται ή να αποσυνδέονται από το κρεβάτι των νυχιών.
  • Κάλυψη των πλακών στο τριχωτό της κεφαλής.

Η ψωρίαση μπορεί επίσης να σχετίζεται με ψωριασική αρθρίτιδα, η οποία προκαλεί πόνους, πρησμένες αρθρώσεις. Μεταξύ 10% και 30% των ανθρώπων με ψωρίαση έχουν επίσης αυτή την οδυνηρή κοινή πάθηση.

Η αιτία της ψωρίασης

Η ψωρίαση συμβαίνει όταν τα κύτταρα του δέρματος αντικαθίστανται πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Δεν είναι γνωστό ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά η έρευνα δείχνει ότι προκαλείται από ένα πρόβλημα με το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σώμα σας παράγει νέα κύτταρα του δέρματος στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος. Αυτά τα κύτταρα του δέρματος σταδιακά κινούνται προς τα πάνω μέσα από τα στρώματα του δέρματος μέχρι να φτάσουν στο εξώτατο επίπεδο. Στη συνέχεια πεθαίνουν και ξεφλουδίζουν. Αυτή η όλη διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 3 έως 4 εβδομάδες. Σε άτομα με ψωρίαση, αυτή η διαδικασία διαρκεί μόνο περίπου 3 έως 7 ημέρες. Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα που δεν είναι πλήρως ώριμα συσσωρεύονται γρήγορα στην επιφάνεια του δέρματος, προκαλώντας κόκκινα, νιφάδα, κρούστα επιθέματα που καλύπτονται με ασημένιες κλίμακες.

Θεραπεία των συμπτωμάτων της ψωρίασης

Συχνά λέγεται ότι δεν υπάρχει θεραπεία για την ψωρίαση. Ωστόσο, μερικές φυσικές θεραπείες μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα ψωρίασης και να αποτρέψουν την εμφάνιση επιθεμάτων δέρματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κύρια θεραπεία που χρησιμοποιείται θα είναι μια τοπική θεραπεία. Οι τοπικές θεραπείες είναι κρέμες ή αλοιφές που εφαρμόζονται στο δέρμα. Το Revitol Dermasis Psoriasis Cream είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες κατά της ψωρίασης στην αγορά σήμερα σύμφωνα με πολυάριθμες κριτικές πελατών και ερευνητικές μελέτες. Η κρέμα ξεχωρίζει από πολλούς άλλους για διάφορους λόγους, το πιο αξιοσημείωτο είναι η αποτελεσματικότητα της κρέμας στην εξάλειψη των συμπτωμάτων ψωρίασης. Το Revitol Dermasis Psoriasis Cream είναι ένα φυσικό παρασκεύασμα που αποτελείται από διάφορα συστατικά,

  • Το φοινικέλαιο – για να διεισδύσει στο δέρμα παρέχοντας ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα.
  • Οξική βιταμίνη Ε – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αυξάνει την υγρασία του εξωτερικού στρώματος του δέρματος και μπορεί να προσφέρει προστασία από υπεριώδη βλάβη.
  • Melaleuca alternifolia – γνωστό ότι σταματά το κνησμό και το ερεθισμένο δέρμα, για τον έλεγχο της απολέπισης και της απολέπισης και άλλων συμπτωμάτων και για να μαλακώσει και να ενυδατώσει το δέρμα.
  • Σαλικυλικό οξύ – ζωτικής σημασίας για την τόνωση της αποβολής του στρώματος νεκρών κυττάρων του δέρματος που καλύπτουν τις ερυθρές βλάβες που σχετίζονται με την ψωρίαση.

Ο συνδυασμός των συστατικών στο σκεύασμα αποδεικνύεται σε αποτελεσματικότητα κατά της ψωρίασης. Το τελικό αποτέλεσμα – μια πολύ ισχυρή κρέμα που μπορεί να εξαλείψει τις κλίμακες που υπάρχουν εδώ και χρόνια στο δέρμα. Το Revitol Dermasis Psoriasis Cream λειτουργεί τέλεια για ήπιες, μέτριες και σοβαρές περιπτώσεις και είναι απόλυτα φυσικό και είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το γνήσιο προϊόν αγοράζοντας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Revitol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>