Πώς να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη

Η σοβαρότητα των συμπτωμάτων διεύρυνσης του προστάτη στους ανθρώπους ποικίλλει, αλλά τα συμπτώματα τείνουν να χειροτερεύουν βαθμιαία με την πάροδο του χρόνου, εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά. Η διεύρυνση του προστάτη – που ονομάζεται επίσης καλοήθης υπερπλασία του προστάτη – είναι μια κοινή κατάσταση καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν. Αυτή η κατάσταση είναι συχνή στους άνδρες άνω των 50 ετών. Μέχρι την ηλικία των 60 ετών, πάνω από το ήμισυ των ανδρών έχουν διεύρυνση του προστάτη. κατά 85 ετών, ο αριθμός ανεβαίνει στο 90%. Εάν αρχίσετε να έχετε ένα ενοχλητικό ταξίδι στο μπάνιο κάθε βράδυ, μερικές φορές μία ή δύο φορές τη νύχτα, αυτό μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι του διευρυμένου προστάτη. Άλλα συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη μπορεί να περιλαμβάνουν το πρόβλημα της έναρξης ρεύματος ούρων και διαρροής. Και, όπως τα γκρίζα μαλλιά, ένας μεγεθυσμένος προστάτης είναι ένα φυσικό παραπροϊόν της γήρανσης. Το πρόβλημα είναι ότι τα νυχτερινά λουτρά τρέχουν συχνότερα – τελικά, φτάνουν στην καθημερινή ρουτίνα.

Τα αίτια της διεύρυνσης του προστάτη

Η πραγματική αιτία της διεύρυνσης του προστάτη είναι άγνωστη. Οι παράγοντες που συνδέονται με τη γήρανση και τις μεταβολές στα κύτταρα των όρχεων μπορεί να έχουν ρόλο στην ανάπτυξη του αδένα, καθώς και τα επίπεδα τεστοστερόνης. Οι άνδρες που έχουν αφαιρέσει τους όρχεις τους σε νεαρή ηλικία (για παράδειγμα, ως αποτέλεσμα του καρκίνου των όρχεων) δεν αναπτύσσουν διεύρυνση του προστάτη. Επίσης, εάν οι όρχεις αφαιρεθούν αφού ένας άνδρας αναπτύξει προστάτη μεγέθυνση, ο προστάτης αρχίζει να συρρικνώνεται σε μέγεθος. Μερικά στοιχεία σχετικά με τη διεύρυνση του προστάτη:

 • Η πιθανότητα ανάπτυξης ενός διευρυμένου προστάτη αυξάνεται με την ηλικία.
 • Η διεύρυνση του προστάτη είναι τόσο συνηθισμένη που έχει ειπωθεί ότι όλοι οι άνδρες θα έχουν ένα διευρυμένο προστάτη αν ζουν αρκετά καιρό.
 • Μικρή ποσότητα διόγκωσης του προστάτη υπάρχει σε πολλούς άνδρες ηλικίας άνω των 40 ετών. Περισσότερο από το 90% των ανδρών άνω των 80 ετών έχουν την κατάσταση.
 • Δεν έχουν εντοπιστεί παράγοντες κινδύνου, εκτός από τους κανονικά λειτουργούντες όρχεις.

Τα κοινά συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη

Η διόγκωση του προστάτη επηρεάζει άμεσα την ικανότητα του ατόμου να ουρήσει. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη περιλαμβάνουν:

 • Συχνές ή επείγουσες ανάγκες ούρησης.
 • Αυξημένη συχνότητα ούρησης τη νύχτα.
 • Δυσκολία στην έναρξη της ούρησης.
 • Αδύναμο ρεύμα ούρων ή ρεύμα που σταματά και ξεκινά.
 • Βελτίωση στο τέλος της ούρησης.
 • Αδυναμία πλήρωσης της ουροδόχου κύστης.

Η διεύρυνση του προστάτη μπορεί επίσης να προκαλέσει σεξουαλικά προβλήματα. Η σοβαρότητα κάθε σεξουαλικού προβλήματος ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση του προστάτη. Μερικά κοινά σεξουαλικά προβλήματα είναι:

 • Προβλήματα για τη διατήρηση μιας στύσης.
 • Στυτική δυσλειτουργία.
 • Μειωμένη λίμπιντο.
 • Μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση.

Η θεραπεία για τα συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη

Μια σειρά θεραπειών μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη – φάρμακα, ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες γραφείου και χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, συγκεκριμένα το ProstaSURE. Το ProstaSURE δεν είναι φάρμακο, αλλά είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην υποστήριξη υγιούς λειτουργίας των αρσενικών προστάτη χωρίς παρενέργειες. Αυτό το προϊόν προλαμβάνει και ανακουφίζει τα κοινά συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη, όπως συχνή ούρηση, δυσκολία στην έναρξη της ούρησης και ασθενή ροή ούρων. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και περιορίζει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών στον προστάτη. Το ProstaSURE αποτελείται από μια ζωντανή παροχή διαφόρων δραστικών συστατικών που λειτουργούν από κοινού για να βοηθήσουν στην προώθηση της ευεξίας του προστάτη. Το κεντρικό συστατικό είναι το καθαρό εκχύλισμα σκόρδου, το οποίο είναι μια καθαριστική και αναζωογονητική ουσία γνωστή για τις ιδιότητές του που καταπολεμούν τα βακτηρίδια. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής επιβάλλεται με μια ολόκληρη σειρά από μικροθρεπτικά συστατικά με τη μορφή χρήσιμων βιταμινών και μετάλλων. Αυτά βοηθούν στην υποστήριξη της διατροφής σας και παρέχουν εσωτερικά οφέλη στο σύστημά σας. Λοιπόν, ξεκινήστε το πρώτο σας βήμα για τη θεραπεία των συμπτωμάτων διεύρυνσης του προστάτη με το ProstaSURE κάνοντας κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>