Πώς μπορεί μια γυναίκα να αυξήσει τη γονιμότητά της φυσικά

Πώς μπορεί μια γυναίκα να αυξήσει τη γονιμότητά της; Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τις φυσικές μεθόδους για την αύξηση της γονιμότητας στις γυναίκες. Πολλοί γενετικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη γονιμότητα στις γυναίκες. Ωστόσο, είναι δυνατό να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχούς εγκυμοσύνης χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους. Η μείωση του στρες και η άσκηση αποτελούν τους σημαντικότερους τρόπους με τους οποίους η γυναίκα μπορεί να αυξήσει τη γονιμότητά της. Υπάρχουν επίσης πολλές θεραπείες γονιμότητας διαθέσιμες για τις γυναίκες.

Πώς μπορεί μια γυναίκα να αυξήσει τη γονιμότητά της με φυσικούς τρόπους

Πώς μπορεί μια γυναίκα να αυξήσει τη γονιμότητά της και να μείνει έγκυος; Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Παρακάτω, εξετάζουμε ορισμένες αποτελεσματικές φυσικές μεθόδους.

  • Διαχειριστείτε το άγχος.

Η προσπάθεια να μείνετε έγκυος μπορεί να είναι αγχωτική. Κάνετε το καλύτερό σας για να διαχειριστείτε και να μειώσετε την ένταση και το άγχος. Δοκιμάστε τεχνικές χαλάρωσης όπως διαλογισμό, βελονισμό ή γιόγκα.

  • Άσκηση.

Βεβαιωθείτε ότι ασκείτε 3 έως 4 φορές την εβδομάδα. Η αερόβια άσκηση είναι απαραίτητη επειδή βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την ικανότητα του πνεύμονα. Η ενσωμάτωση ασκήσεων που φέρουν βάρος σας βοηθά να κερδίσετε μυϊκή δύναμη και να χάσετε βάρος πιο εύκολη, ενώ οι ασκήσεις γιόγκα σας βοηθούν να εργάζεστε σε στάση και ισορροπία. Όλα αυτά συμβάλλουν στην υγεία σας, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος.

  • Διατηρήστε ένα υγιές βάρος.

Η εξασφάλιση ότι δεν είστε υποβαθμισμένοι ή υπέρβαροι θα διατηρήσουν τον κύκλο αναπαραγωγής σας σε ισορροπία. Ελέγξτε τη βαθμολογία του δείκτη μάζας σώματος σας. η κατάταξη των 19 έως 24 δείχνει ένα υγιές βάρος. Οτιδήποτε παραπάνω από αυτό το εύρος θα πρέπει να συζητηθεί με τον παροχέα υπηρεσιών υγείας σας.

  • Κόψε το κάπνισμα.

Για μέγιστη υγεία για να είστε έτοιμοι για εγκυμοσύνη, στην πραγματικότητα πρέπει να εξαλείψετε όχι μόνο το κάπνισμα, αλλά και το αλκοόλ, την καφεΐνη, τα ψυχαγωγικά φάρμακα και τις επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Πώς μπορεί μια γυναίκα να αυξήσει τη γονιμότητά της: εστιάστε σε μια δίαιτα γονιμότητας

Πώς μπορεί μια γυναίκα να αυξήσει τη γονιμότητά της; Μπορεί να σας ρωτήσω αυτό το ερώτημα γιατί θέλετε να μάθετε πώς συμβαίνει η εγκυμοσύνη, αλλά πιθανότατα θέλετε να μάθετε πώς να συλλάβετε φυσικά. Αναζητάτε ίσως τον πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο για να μείνετε έγκυος χωρίς παρεμβάσεις. Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα για το γεγονός ότι είμαστε ακριβώς αυτό που τρώμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος με τον οποίο τα κύτταρα και οι ιστοί του σώματός μας μπορούν να αναπληρώνονται, εκτός από αυτό που τρώμε και πίνουμε, και η αναπλήρωση είναι ο σπουδαίος νόμος της ζωής. Πρώτα απ ‘όλα, η διατροφή είναι το πιο σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Όλα όσα τρώμε συνθέτουν τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματός μας. Αυτό περιλαμβάνει τα ωάρια μας (ωάρια), τις ωοθήκες, τη μήτρα, τις ορμόνες και το μωρό. Σας προτείνουμε να αλλάξετε πηγές πρωτεϊνών, αντικαθιστώντας ζωικές πρωτεΐνες με πηγές φυτικών πρωτεϊνών, όπως μαγειρεμένα αποξηραμένα φασόλια και ξηρούς καρπούς. Όταν το 5% των συνολικών θερμίδων που καταναλώνονται προέρχεται από φυτικές πρωτεΐνες αντί ζώων, ο κίνδυνος ωορρηξίας υποφέρει από περισσότερο από 50%. Επίσης προσθέστε γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά επειδή τα πιο χαμηλά λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα που καταναλώνετε, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος ωορρηξίας. Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε ένα γαλακτοκομείο με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά που σερβίρεται ημερησίως με μία μερίδα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, όπως ένα ποτήρι πλήρους γάλακτος.

Διαβάστε την PregnancyMiracle

Πιο ολοκληρωμένες και ολοκληρωμένες απαντήσεις στο ερώτημα «πώς μπορεί να αυξηθεί η γονιμότητα της γυναίκας» μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο «PregnancyMiracle» από την Lisa Olson. Με πολλές θεραπείες υπογονιμότητας έξω αυτές τις μέρες η PregnancyMiracle έχει συμβάλει δεκάδες χιλιάδες γυναίκες σε περισσότερες από 127 χώρες να συλλάβουν φυσικά και τώρα γίνονται περήφανοι μητέρες. Το καλύτερο είναι το μισό, οι γυναίκες το έκαναν χωρίς φαρμακευτική αγωγή και οποιαδήποτε επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση ή παρενέργειες, όλα λόγω του ολιστικού κινεζικού συστήματος που παρουσιάστηκε στο PregnancyMiracle. Το PregnancyMiracle είναι ένα βιβλίο 279 σελίδων που αποτελείται από ένα εύκολο και αποτελεσματικό ολιστικό και αρχαίο κινέζικο σύστημα 5 βημάτων. Αυτό το βιβλίο εγκυμοσύνης έχει εικονογραφήσεις και διαγράμματα για να εξασφαλίσει ότι όλα είναι απλά να ακολουθήσουν και να καταλάβουν. Η ουσία των 5 βημάτων που παρουσιάζονται στο βιβλίο είναι τα εξής:

  • Επίτευξη ισορροπίας και αρμονίας.
  • Διατροφή, συμπληρώματα και εξάλειψη τοξινών από το σώμα.
  • Βελονισμός για να θεραπεύσετε ολόκληρο το σώμα σας.
  • Αποτοξίνωση σώματος – Πρόγραμμα μιας εβδομάδας για να αυξήσετε δραματικά τα επίπεδα γονιμότητάς σας.
  • Ανατολικές ασκήσεις και τεχνικές για να αυξήσετε δραματικά τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του PregnancyMiracle για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε υψηλότερη γονιμότητα και υγιή εγκυμοσύνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>