Πρωτόκολλο κολλαγόνο σχόλια: μήπως πραγματικά εργασία γρήγορα και με ασφάλεια

Το κολλαγόνο, η ουσία στο σώμα έχει ένα καλό πλεονέκτημα για να επιβραδύνει τη γήρανση. Ελέγξτε την αναθεώρηση Protocolcollagen εδώ, το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου.

Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα καλύτερα συμπληρώματα κολλαγόνου: Παρέχουν μια πρωτεΐνη, γνωστή ως κολλαγόνο που λειτουργεί ως κρίσιμο δομικό μέρος του συνδετικού ιστού στο δέρμα σας, τα μαλλιά, τα νύχια και τις αρθρώσεις. Το κολλαγόνο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για λόγους αισθητικής, όπως έχει αποδειχθεί για την προώθηση και διατήρηση της νεανικής εμφάνισης με την αναζωογόνηση του δέρματος.

λεπτομέρειες Protocolcollagen

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα και είναι η ουσία που κρατά το σύνολο του σώματος μαζί. Βρίσκεται στο οστά, μύες, δέρμα και τένοντες, όπου σχηματίζει ένα ικρίωμα να παρέχει αντοχή και τη δομή.

Πρωτόκολλο χρησιμοποιεί μόνο υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο σημαίνει ότι έχει ουσιαστικά προ-πέψη, έτσι ώστε το πεπτικό σύστημα χρειάζεται λιγότερο χρόνο και ενέργεια για να σπάσει την πρωτεΐνη και ως εκ τούτου παίρνει απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος πολύ γρήγορα. Καθώς γερνάμε το σώμα μας έχει την τάση να παράγει λιγότερο κολλαγόνο προκαλεί απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος και μειωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων.

Μέχρι την ηλικία των 45, το επίπεδο του κολλαγόνου μας έχει μειωθεί κατά περίπου 30 τοις εκατό. Πρωτόκολλο χρησιμοποιεί βόειο κολλαγόνο, καθώς είναι τόσο παρόμοιο με το ανθρώπινο κολλαγόνο και πολλοί άνθρωποι στη βιομηχανία ομορφιάς έχουν αγκαλιάσει τη χρήση της για τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Η αναθεώρηση από εμπειρογνώμονα

Καθώς μεγαλώνουμε, μείωση της παραγωγής κολλαγόνου, αυτό συμβαίνει όπως μπορείτε να διαβάσετε αυτό! Θα παρατηρήσετε ότι σωματικά: πιο χαλαρή επιδερμίδα, πιο ρυτίδες και λιγότερη ελαστικότητα. Η αύξηση των επιπέδων κολλαγόνου μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σας να φαίνεται πιο σφριγηλό, να αυξήσει την ομαλότητα, και βοηθούν τα κύτταρα του δέρματος σας κρατήσει την ανανέωση και την επισκευή κανονικά.

Διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτες που διερευνούν τις ιδιότητες αντι-γήρανσης του κολλαγόνου έχουν διαπιστώσει ότι 2.5-5 γραμμάρια υδρολύματος κολλαγόνου χρησιμοποιούμενος μεταξύ των γυναικών ηλικίας 35-55 φορά ημερησίως για οκτώ εβδομάδες σημαντικά βελτιωμένη ελαστικότητα του δέρματος, την υγρασία του δέρματος, απώλεια νερού διεπιδερμική ( ξηρότητα) και την τραχύτητα του δέρματος, όλα με λίγο δεν παρενέργειες. (1) Το γεγονός αυτό καθιστά το κολλαγόνο ένα από τα καλύτερα συστατικά φυσική φροντίδα του δέρματος διαθέσιμα.

XA ενισχύσει το κολλαγόνο μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει το μεταβολισμό σας με την προσθήκη μυϊκή μάζα σε κορνίζα σας και να βοηθήσει με τη μετατροπή των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών. Ένα από γλυκίνη πιο σημαντικούς ρόλους βοηθάει μορφή μυϊκού ιστού με τη μετατροπή της γλυκόζης σε ενέργεια που τροφοδοτεί τα κύτταρα των μυών. Και να θυμάστε ότι η διατήρηση της μυϊκής μάζας είναι ζωτικής σημασίας καθώς μεγαλώνουμε, δεδομένου ότι βοηθά τη στάση του σώματος υποστήριξη, την υγεία των οστών και καίει περισσότερες θερμίδες από το λίπος. Όταν η κατανάλωση του κολλαγόνου, μπορείτε να επωφεληθείτε από επίσης την κατανάλωση της βιταμίνης C για να εξασφαλίσετε ότι το σώμα σας μπορεί να μετατρέψει το κολλαγόνο σε χρησιμοποιήσιμη πρωτεΐνη. Αυτό μπορεί να αρχίσει να αποκαταστήσει την πηγή ή την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας.

Αυτό δεν είναι όλα ότι η γλυκίνη μπορεί να κάνει για το μεταβολισμό σας. Η έρευνα δείχνει γλυκίνη έχει επίσης σημαντικό ρόλο και στις δύο λειτουργίες του πεπτικού και του κεντρικού νευρικού συστήματος, η οποία παίζουν μεγάλο ρόλο στη διατήρηση ενός υγιούς, νεανικό σώμα. (8) Γλυκίνη φαίνεται να βοηθήσει να επιβραδύνει τις επιπτώσεις της γήρανσης με τη βελτίωση της χρήσης του σώματος των αντιοξειδωτικών και χρησιμοποιείται επίσης κατά τη διαδικασία της κατασκευής υγιή κύτταρα από DNA και RNA.

Η αξιόπιστη θέση για να πάρει Protocolcollagen

Το κολλαγόνο με όλα τα οφέλη της, φυσικά, γίνεται ένα δημοφιλές θέμα? πολλοί άνθρωποι θέλουν να πάρουν αυτό το απόλυτο συμπλήρωμα για τη μείωση της γήρανσης τους. Η ποιότητα και η ασφάλεια γίνεται η προτεραιότητα, δεν σας κάνει να παγιδευτούν στην περαιτέρω επιπτώσεις από την κατανάλωση το πλαστό προϊόν. Για να αγοράσετε ένα κολλαγόνου πρωτόκολλο υψηλής ποιότητας, η επίσημη ιστοσελίδα γίνεται κύριο μέλημα σας, ειδικά μετά μπορείτε να διαβάσετε Protocolcollagen σχόλια. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο εδώ, και εμείς θα σας φέρει εκεί και να πάρει πριμοδότηση σας Protocolcollagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>