Πρωτεΐνη ορού γάλακτος για την ενίσχυση της ενέργειας

Εάν τα ενεργειακά σας επίπεδα μειώνονται εξαιτίας του υπερβολικού θορύβου ζωής σας, σας προτείνουμε να πάρετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για την ενίσχυση της ενέργειας. Οι επιλογές των τροφίμων και των ποτών σας μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στα ενεργειακά σας επίπεδα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και δεν καταναλώνουν αρκετή πρωτεΐνη κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να είναι ένας πρωταρχικός λόγος κόπωσης. Οι τροφές με βάση τα πρωτεΐνες παρέχουν στο σώμα καύσιμο για την επισκευή και την κατασκευή ιστών. Η πρωτεΐνη διαρκεί περισσότερο από τους υδατάνθρακες για να διασπαστεί στο σώμα, παρέχοντας μια πιο μακροχρόνια πηγή ενέργειας. Μπορείτε να βρείτε πρωτεΐνες σε πουλερικά, ψάρια, άπαχο κόκκινο κρέας, ξηρούς καρπούς, γάλα, γιαούρτι, αυγά, γιαούρτι, τυρί και tofu. Ως καλή εναλλακτική λύση, μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Η εμπιστοσύνη στην πρωτεΐνη ορού γάλακτος για την ενίσχυση της ενέργειας δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πρωτεΐνες ορού γάλακτος για ενέργεια

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος δεν είναι μόνο το καύσιμο των μεγάλων μυϊκών κεφαλών. Μην μας καταστήσετε λάθος αν παίρνετε καλές ποιοτικές προπονήσεις και κολλάτε σε μια δίαιτα γεμάτη άπαχο πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα πλούσια σε βιταμίνες και βιταμίνες και υδατάνθρακες καλής ποιότητας και ακόμα δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε , η πρωτεΐνη ορού γάλακτος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερα αποτελέσματα. Αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος πρωτεΐνης ορού γάλακτος θα πρέπει να είναι ένα μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Υπάρχουν τουλάχιστον επτά οφέλη για την υγεία που προσφέρει η πρωτεΐνη ορού γάλακτος:

  1. Χάστε λίπος και διατηρήστε τους μυς.
  2. Αυξήστε το μέγεθος και τη δύναμη.
  3. Μειώστε την πείνα.
  4. Καταπολέμηση του καρκίνου.
  5. Διαχειριστείτε το άγχος.
  6. Βελτίωση της ασυλίας.
  7. Βελτιώστε τα επίπεδα ενέργειας.

Πώς λειτουργεί η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας

Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος είναι μια πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης που μαζί με την καζεΐνη αποτελούν τις κυριότερες πρωτεΐνες στο γάλα. Έχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και ως εκ τούτου βαθμολογεί πολύ υψηλά σε όλες τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την βαθμολογία της ποιότητας των πρωτεϊνών. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πλούσια σε αμινοξέα λευκίνης που προάγει τη σύνθεση πρωτεϊνών. Ο ορός γάλακτος περιέχει επίσης μια υγιή δόση κυστεΐνης που αυξάνει τη σύνθεση της αντιοξειδωτικής γλουταθειόνης, ενός μεγάλου μαχητή ελεύθερων ριζών. Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος αύξησε τα επίπεδα γλυκογόνου τόσο στο συκώτι όσο και στον σκελετικό μύκητα των αρουραίων που εκπαιδεύονται στην άσκηση περισσότερο από άλλους τύπους πρωτεϊνών. Το γλυκογόνο είναι μια κρίσιμη πηγή ενέργειας για την άσκηση άσκησης υψηλής έντασης. Η πρωτεΐνη θα δράσει περαιτέρω ως πηγή ενέργειας όταν υπάρχει έλλειψη υδατανθράκων και λιπών – οι προτιμώμενες πηγές ενέργειας του σώματός σας. Η διαδικασία με την οποία η πρωτεΐνη μπορεί να διασπαστεί και να χρησιμοποιηθεί για ενέργεια είναι γνωστή ως γλυκονεογένεση.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος για ενέργεια: είναι πραγματική;

Στον κόσμο των αθλητικών συμπληρωμάτων, οι πρωτεϊνικές σκόνες κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα μεταξύ των bodybuilders και των αθλητών δύναμης. Αυτές οι σκόνες έχουν σχεδιαστεί ως ένας εύκολος τρόπος για να αυξηθεί η πρόσληψη πρωτεϊνών για να βοηθηθεί η αποκατάσταση και αποκατάσταση των μυών. Όταν πρόκειται για την παροχή ενέργειας, το συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι μια από τις καλύτερες επιλογές και δεν μπορείτε να πάτε στραβά εάν χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για τη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας. Δεν είναι όλες οι πρωτεΐνες δημιουργούνται ίσες. Ο ορός γάλακτος είναι καλύτερος από άλλες μορφές πρωτεΐνης. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος περιέχει ένα απίστευτο φάσμα απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία απορροφώνται γρήγορα. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας, να κερδίσετε μυς και να χάσετε σημαντικές ποσότητες σωματικού λίπους. Ωστόσο, ο ορός γάλακτος είναι κάτι περισσότερο από πρωτεΐνη. Περιέχει πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά, μερικά με ισχυρά βιολογικά αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα από τα καλύτερα μελετημένα συμπληρώματα στον κόσμο. Αν αισθάνεστε έλλειψη ενέργειας, τότε απλά χρησιμοποιήστε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για αναμνηστική ενέργεια. Κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο για να βρείτε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που είναι κατάλληλη για εσάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>