Πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αθλητική διατροφή

Από την ανάπτυξη μυών και την επισκευή σε ταχύτερο μεταβολισμό, η χρήση πρωτεΐνης ορού γάλακτος για αθλητική διατροφή έχει διάφορα οφέλη για την υγεία. Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος όχι μόνο προάγει την υπερτροφία, αλλά μειώνει επίσης το χρόνο αποκατάστασης και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου των μυών μετά από την άσκηση. Μακροπρόθεσμα, η καθημερινή κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος μπορεί να ενισχύσει τη φυσική απόδοση και να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Γιατί χρειάζεστε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αθλητική διατροφή;

Όποιος θέλει να διατηρεί την ικανότητά του, πρέπει να εμπλακεί σε ένα άθλημα, είτε πρόκειται για περπάτημα, γιόγκα είτε για κολύμπι. Και η πρωτεΐνη απαιτείται για την αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Βοηθά επίσης να σας γεμίζει, το οποίο είναι ιδανικό για την απώλεια βάρους και βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών, μυών, τριχών και δέρματος. Το σώμα σας χρειάζεται πρωτεΐνες το πολύ μετά από μια συνεδρία γυμναστικής, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη και διατήρηση των μυϊκών ινών που σχίζουν κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ιδανική, καθώς απορροφάται γρήγορα από το σώμα. Αλλά η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πολύ πιο χρήσιμη από απλά να σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνηση σας. Ανακαλύψτε πέντε εκπληκτικούς τρόπους ορός γάλακτος θα μπορούσε να σας ωφελήσει – μέσα και έξω από το γυμναστήριο.

  • Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Αμερικανοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η αύξηση των πρωτεϊνών στη διατροφή διατηρώντας ταυτόχρονα την πρόσληψη υδατανθράκων και τη μείωση των επιπέδων λίπους οδήγησε σε «σημαντικά μεγαλύτερη απώλεια βάρους» από ότι ακολουθώντας άλλες δίαιτες. Η πρωτεΐνη του ορού γάλακτος μπορεί επίσης να είναι καλύτερη κατά το σταμάτημα των πόνων της πείνας από άλλα συμπληρώματα πρωτεΐνης. Σε μια ολλανδική μελέτη, τα άτομα που έλαβαν εμπλουτισμένο πρωινό σε πρωτεΐνες ορού γάλακτος αισθάνθηκαν πιο γεμάτα για πολύ περισσότερο από αυτά που έλαβαν πρωτεΐνες σόγιας ή καζεΐνης.

  • Αυξάνει την ασυλία σας.

Καναδικές μελέτες έχουν βρει πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ η έρευνα των ΗΠΑ έχει δείξει ότι μπορεί να ενισχύσει ένα συγκεκριμένο είδος λευκών αιμοσφαιρίων που προστατεύει το σώμα από ιούς και βακτήρια.

  • Μπορεί να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς.

Τα στοιχεία από την Αυστραλία αποκαλύπτουν ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, συμβάλλοντας στην προστασία των αιμοφόρων αγγείων από τις βλάβες που σχετίζονται με την αντίσταση στην ινσουλίνη, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

  • Βοηθά στην ανάκτηση της άσκησης.

Η αντιοξειδωτική γλουταθειόνη – απαραίτητη για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και την προστασία των κυττάρων από τη ζημία – χάνεται κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αλλά όταν οι ποδηλάτες έλαβαν συμπληρώματα σε σκόνη ορού γάλακτος κατά τη διάρκεια των καναδικών δοκιμών, εμπόδισε την εξάντληση των επιπέδων γλουταθειόνης τους, επιτρέποντάς τους να ανακάμψουν ταχύτερα από αυτά που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

  • Βελτιώνει το χαμόγελό σας.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να ενισχύσει ακόμη και τα μαργαριτάρια σας – περιέχει μια ένωση που ονομάζεται γλυκομακροπεπτίδιο, η οποία βοηθά στην αναστολή της ανάπτυξης των βακτηρίων της πλάκας που προκαλούν οδοντική αποσύνθεση, καθώς και στην πρόσδεση στο ασβέστιο στο στόμα, ενισχύοντας την ανανέωση των δοντιών. Ήρθε η ώρα να πούμε τυρί, κυριολεκτικά!

Όταν πρέπει να πάρετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αθλητική διατροφή;

Μετά από μια προπόνηση είναι ο πιο προφανής χρόνος για να καταναλώσει πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αθλητική διατροφή, επειδή αυτό είναι όταν οι μύες σας χρειάζονται περισσότερο. Η κατανάλωση ενός ανακατεύματος ορού γάλακτος αναμεμειγμένου με κρύο νερό ή γάλα εντός 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης με την κατακλυσμό της κυκλοφορίας του αίματος σας με αμινοξέα τα οποία μεταφέρονται γρήγορα στα μυϊκά σας κύτταρα όπου μπορούν να τεθούν ως νέοι μυϊκοί ιστός . Μπορείτε επίσης να πάρετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αθλητική διατροφή άλλες φορές: συνδυάστε μια σέσουλα της αγαπημένης σας γεύσης με ένα αυγό και μια μπανάνα για κάποιο πρωινό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ή τηγανίτες για επιδόρπια, για παράδειγμα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να χρειαστεί να μιλήσετε με νερό όταν βγαίνετε έξω και δεν έχετε χρόνο να φάτε ένα κατάλληλο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Επιλέγοντας το καλύτερο συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Όταν πρόκειται για την επιλογή πρωτεΐνης ορού γάλακτος για αθλητική διατροφή που είναι κατάλληλη για σας, υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: προϋπολογισμός και ποιότητα. Προφανώς, όσο πιο καθαρή και ποιοτική είναι το προϊόν τόσο υψηλότερη είναι η τιμή – γι ‘αυτό το προϊόν απομόνωσης πρωτεΐνης τυρογάλακτος είναι η πιο ακριβή μορφή πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Αλλά παίρνετε αυτό που πληρώνετε, η καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι κυριολεκτικά μηδενικό λίπος, μηδενικοί υδατάνθρακες και μηδενική λακτόζη. Είναι η πρωτεΐνη της υψηλότερης ποιότητας και θα σας δώσει την περισσότερη πρωτεΐνη ανά μερίδα με τη λιγότερη ποσότητα θερμίδων. Έτσι, αν έχετε τα χρήματα για να περάσετε, μην διστάσετε να αγοράσετε τα καλύτερα ποιοτικά συμπληρώματα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω πανό για να βρείτε αθλητικά συμπληρώματα υψηλής ποιότητας για να αγοράσετε και να πάρετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>