Προτεινόμενες συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης που λειτουργεί καλύτερα για το σώμα σας

Γήρανση γίνεται ένα πρόβλημα λόγω του μικρότερου ομορφιά σας. Εδώ είναι ο επιστήμονας που ήδη παρέχει ένα συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης που λειτουργεί καλύτερα.

Ένα ισχυρό, φυσικό αντιοξειδωτικό, η ρεσβερατρόλη βρίσκεται στα φρούτα και σπόρους ορισμένων φυτών, συμπεριλαμβανομένων των σταφυλιών και των σταφυλιών που προέρχονται από προϊόντα όπως το κόκκινο κρασί, μαζί με την cuspidatum βότανο Polygonum. Η ρεσβερατρόλη πιστεύεται ότι είναι μία από τις δυνάμεις του γαλλικού παραδόξου, τη φαινομενική αντίφαση όπου Γάλλων έτρωγαν υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δίαιτες αλλά είχε καλή καρδιαγγειακή υγεία. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ τους κόκκινο κρασί μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Μαζί με την προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας και υγιή επίπεδα λιπιδίων, η ρεσβερατρόλη υποστηρίζει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει οφέλη αντι-γήρανσης.

Τι είναι το συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης

Η ρεσβερατρόλη είναι μέρος μιας ομάδας ενώσεων που ονομάζονται πολυφαινόλες. Είναι πιστεύεται ότι δρουν ως αντιοξειδωτικά, προστατεύει τον οργανισμό από τη φθορά που μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερο κίνδυνο για πράγματα όπως ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες. Είναι στο δέρμα των κόκκινων σταφυλιών, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε στα φιστίκια και τα μούρα. Οι κατασκευαστές έχουν προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις δυνάμεις της με την πώληση συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης. Οι περισσότεροι κάψουλες ρεσβερατρόλη που πωλούνται στις ΗΠΑ περιέχουν εκχυλίσματα από ασιατική φυτό που ονομάζεται Polygonum cuspidatum. Άλλα συμπληρώματα ρεσβερατρόλης κατασκευασμένο από κόκκινο κρασί ή κόκκινο εκχύλισμα σταφυλιών.

Μεγαλύτερα οφέλη από Resveratrol500mg συμπλήρωμα στο σώμα σας

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το 2011, καρδιακές παθήσεις κατατάσσονται οι Ηνωμένες μέλος κύρια αιτία θανάτου. Σκεφτείτε το οικογενειακό ιστορικό σας και να προγραμματίσουν το μέλλον. Μια καναδική μελέτη διαπίστωσε ότι η κατανάλωση ενός έως δύο ποτήρια 5-ουγκιά κρασί την ημέρα, οι συμμετέχοντες στη μελέτη ήταν σε θέση να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης της αθηρωματικής νόσου, ένας πρόδρομος για την καρδιακή νόσο και εγκεφαλικό επεισόδιο, και στη συνέχεια να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου κατά περίπου 30%.

Πώς κάνει? Ερευνητές στο Κονέκτικατ καθορίζεται ότι οι προϋποθέσεις ρεσβερατρόλη καρδιά σας προσφέροντας έτσι την καλύτερη προστασία για την αποφυγή καρδιακών επεισοδίων. Πλέον, μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο στην προώθηση της υγιούς γήρανσης λόγω της αντιοξειδωτικής αρμοδιοτήτων της, εκτός από την παροχή βοήθειας για τη στήριξη φυσιολογικό κυτταρικό πολλαπλασιασμό.

Πού να αγοράσετε ρεσβερατρόλη συμπλήρωμα που λειτουργεί καλύτερα για το σώμα σας

Ακόμη και το συμπλήρωμα Resveratrol500mg μπορούν να αγοράσουν είτε online ή offline. Δεν είναι όλα ο πωλητής μπορεί να εγγυηθεί το προϊόν της να είναι το καλύτερο. Η λανθασμένη επιλογή θα σας δώσει μια αέναη πρόβλημα αργότερα. Έτσι, όπου είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε αυτό το προϊόν; απλά κάντε κλικ εδώ για να σας κάνει να βρείτε αυτό το απίστευτο συμπλήρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της. Κάντε κλικ στους συνδέσμους τώρα να παραγγείλετε το πρωτότυπο και εγγυημένο συμπλήρωμα Reservatrol που λειτουργεί καλύτερα στην επίσημη ιστοσελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>