Πρέπει να λαμβάνετε συμπληρώματα για την υγεία του ήπατος;

Εάν ζείτε έναν τρόπο ζωής που μπορεί να τονίσει το συκώτι, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης συμπληρωμάτων για την υγεία του ήπατος για την παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης του ήπατος. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής, το ήπαρ μπορεί να τεθεί υπό πολύ στρες. Ενώ το ήπαρ μπορεί να αναγεννηθεί, αν αυτό το στρες είναι συνεχές δεν υπάρχει απλά καμία ευκαιρία για αναγέννηση να λάβει χώρα. Παραδείγματα παραγόντων που μπορούν να τονίσουν το συκώτι περιλαμβάνουν την κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων αλκοόλ και “στόματος”, συμπεριλαμβανομένων των προορμόνης. Εάν υποβάλετε το συκώτι σας μέσω ενός από αυτούς τους παράγοντες, καταναλώνετε συστηματικά συμπληρώματα υγείας του ήπατος τακτικά.

Η σημασία της συμπλήρωσης

Γενικά, τα συμπληρώματα διατροφής εξακολουθούν να παρουσιάζουν σταθερή ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς οι καταναλωτές εξακολουθούν να αναζητούν τρόπους για να γεμίσουν τρύπες στο διατροφικό τους χαρτοφυλάκιο. Τα φυσικά συμπληρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, ειδικά αυτά που έχουν δεσμούς με τις “αρχαίες” μεθόδους προληπτικής υγείας. Συμπληρώματα που προορίζονται να “καθαρίσουν” ή “αποτοξινώσει” το συκώτι είναι αρκετά μικρά ως μια αγορά σε σύγκριση με τα συμπληρώματα που τοποθετούνται προς την ανοσοποιητική υποστήριξη ή τη γνωστική υγεία, ως παραδείγματα, αλλά ακόμα δημοφιλή σε ορισμένα τμήματα του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών, που καταναλώνουν τακτικά γρήγορο φαγητό και αλκοόλ. Οι καταναλωτές γνωρίζουν το ρόλο που διαδραματίζει το ήπαρ στην επεξεργασία τοξινών και τη σημασία της σωστής λειτουργίας του ήπατος. Η συμπλήρωση είναι ένας υγιής τρόπος για να διατηρηθεί η λειτουργία του ήπατος.

Δημοφιλή συστατικά για την υγεία του ήπατος

Πολλά από τα συμπληρώματα για την υγεία του ήπατος στην αγορά περιέχουν τα ακόλουθα τρία φυτικά συστατικά:

  • γαϊδουράγκαθο.

Το γαϊδουράγκαθο έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των ηπατικών διαταραχών για περισσότερα από 2.000 χρόνια. Είναι το φυτικό συστατικό που χρησιμοποιείται συχνότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η δραστική ουσία του γαϊδουράγκαθου είναι η σιλυμαρίνη, η οποία αποτελείται από πολλές φυσικές φυτικές χημικές ουσίες. Η σιλυμαρίνη βοηθά στην αναγέννηση του ιστού του ήπατος, στη μείωση της φλεγμονής και στην προστασία των ηπατικών κυττάρων από βλάβες, ενεργώντας ως αντιοξειδωτικό.

  • Φύλλα αγκινάρας.

Το φύλλο αγκινάρας έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μπορεί να προστατεύσει το συκώτι. Η έρευνα δείχνει ακόμη ότι το φύλλο αγκινάρας μπορεί να βοηθήσει τα ηπατικά κύτταρα να αναγεννηθούν. Στις μελέτες που έγιναν το 2016 και το 2018 σε άτομα με μη αλκοολική λιπαρή ηπατική νόσο, τα φύλλα αγκινάρας μείωσαν τους δείκτες της ηπατικής βλάβης σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο.

  • ρίζα πικραλίδα.

Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από την πικραλίδα. Αυτές περιλαμβάνουν την αύξηση της ροής της χολής στο σώμα σας. Με τη συνδυασμένη βοήθεια της βιταμίνης C σε αυτή την ουσία, μπορείτε να αυξήσετε την ανοσία του σώματός σας. Η πικραλίδα βοηθά επίσης να ανακουφίσει τις φλεγμονές που συμβαίνουν συνήθως με ερεθισμό του ήπατος.

Τα πιο συνιστώμενα συμπληρώματα για την υγεία του ήπατος

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμπληρώματα για την υγεία του ήπατος που εστιάζουν στον καθαρισμό του παχέος εντέρου ή άλλων περιοχών του σώματός σας. Αν θέλετε ένα συμπλήρωμα υψηλής ποιότητας που μπορεί να προσφέρει όλη τη διατροφή που το ήπαρ σας χρειάζεται για να διατηρεί τη λειτουργία του καλά, το Liver Support Plus είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Το Liver Support Plus λειτουργεί όχι μόνο για να καθαρίσει το παχύ έντερο, αλλά βελτιώνει επίσης το πεπτικό σας σύστημα, εξαλείφει τις τοξίνες από το σώμα σας και ενισχύει τη γενική λειτουργία του ήπατος. Εκτός από τον γαϊδουράγκαθο, την αγκινάρα και την πικραλίδα, το Liver Support Plus διαφοροποιείται από άλλα συμπληρώματα προσθέτοντας ένα μίγμα άλλων φυσικών συστατικών. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Παντζάρι: Το παντζάρια περιέχει αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β-6 και σίδηρο. Αυτές οι ενώσεις βοηθούν στην προστασία του ήπατος από τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες ενώ παράλληλα ενισχύουν την ικανότητά του να απομακρύνει τοξίνες από το σώμα.
  • Yarrow: Το Yarrow έχει την ικανότητα να ηρεμεί τα νεύρα, μειώνει τη λοίμωξη του ήπατος και παρέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα.
  • Chanca piedrea: Μελέτες δείχνουν ότι το chanca piedra είναι σε θέση να αποτρέψει την ηπατική βλάβη που προκαλείται από τοξίνες, φάρμακα ή αλκοόλ και να προστατεύει τη λειτουργία του ήπατος μειώνοντας το οξειδωτικό στρες και εμποδίζοντας τις επιβλαβείς ενώσεις.
  • ρίζα κιχωρίου: Η ρίζα κιχωρίου έχει μακρά ιστορία παροχής υποστήριξης στα προβλήματα του ήπατος. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν το βότανο για να καθαρίσουν το αίμα. Οι Αιγύπτιοι ήταν γνωστό ότι καταναλώνουν ρίζα κιχωρίου σε μεγάλες ποσότητες για να βοηθήσουν στον καθαρισμό του ήπατος και του αίματος.

Κάντε το Liver Support Plus σε ένα μέρος της καθημερινής θεραπείας σας. Πάρτε 2 καψάκια κάθε μέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε μία κάψουλα την ημέρα και μια δεύτερη κάψουλα το βράδυ ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Κάντε κλικ παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κρατάτε το ήπαρ σας υγιές.

Liver Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>