Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά συμπληρωμάτων για την απώλεια μαλλιών

Οι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης έχουν δει βελτιώσεις σε άνδρες και γυναίκες που έχουν καταναλώσει συμπληρώματα για την απώλεια μαλλιών για έξι μήνες. Στους άνδρες και τις γυναίκες η απώλεια μαλλιών προκαλείται από ένα συνδυασμό γενετικών και ορμονικών παραγόντων. Μπορεί επίσης να αποτελεί παρενέργεια φαρμάκων (όπως στεροειδή), ιατρικής θεραπείας (όπως χημειοθεραπεία), λόγω εγκυμοσύνης ή ασθένειας (όπως άγχος, αυτοάνοσες διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδούς). Εάν η απώλεια μαλλιών σας οφείλεται σε θέματα υγείας, πρέπει να επισκεφθείτε το γιατρό σας για να θεραπεύσει πρώτα την ιατρική κατάσταση. Μόλις το θέμα της υγείας είναι υπό έλεγχο, τα μαλλιά σας θα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Εάν η απώλεια μαλλιών σας είναι αποτέλεσμα κακής διατροφής ή διατροφικής ανεπάρκειας, τα συμπληρώματα για την απώλεια μαλλιών μπορούν να σας βοηθήσουν. Μια καλά ισορροπημένη διατροφή θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη γενική υγεία.

Τα συστατικά των συμπληρωμάτων για την τριχόπτωση

Στην προσπάθεια διατήρησης υγιεινών μαλλιών, αυτό σημαίνει να σιγουρευτείτε ότι τρώτε αρκετά αμινοξέα, ψευδάργυρο και σύμπλεγμα βιταμίνης Β. Εάν γενικά δεν είστε υγιής διαιτολόγος, πρέπει να λάβετε συμπληρώματα για να βεβαιωθείτε ότι, τουλάχιστον, δεν κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Εδώ είναι τι βρίσκεται συνήθως στα συμπληρώματα για την τριχόπτωση.

  • Σύμπλεγμα βιταμίνης Β.

Το σύμπλεγμα βιταμίνης Β είναι βιοτίνη (επίσης γνωστή ως βιταμίνη Η) που ενισχύει την πρωτεϊνική υποδομή στα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.

  • Ψευδάργυρος.

Αυτό το ορυκτό ιχνοστοιχείο είναι σημαντικό για τη διατήρηση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής μέσω της αναπαραγωγής των κυττάρων, της ανάπτυξης των ιστών και της επιδιόρθωσης.

  • Αμινοξέα.

Τα αμινοξέα θεωρούνται επίσης απαραίτητα για την ανάπτυξη των μαλλιών, επειδή βοηθούν το σώμα να παράγει κερατίνη και να αναπτύξει τα μαλλιά. Τα αμινοξέα ευρίσκονται φυσικά σε πλούσιες σε πρωτεΐνες τροφές όπως το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Συμβουλές για την αγορά συμπληρωμάτων για την απώλεια μαλλιών

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα για την απώλεια μαλλιών στην αγορά. Να είστε προσεκτικοί για τα κατώτερα προϊόντα που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από να σας υπερφορτώσουν με ορισμένες βιταμίνες και μέταλλα χωρίς να κάνετε κάτι για την ανάπτυξη των τριχών. Πιστεύουμε ότι οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν:

  • Ελέγξτε την ετικέτα.

Κάνετε το καλύτερό σας για να ελέγξετε την ετικέτα των τυχόν συμπληρωμάτων για την τριχόπτωση πριν αγοράσετε. Για ένα, μπορεί να υπάρχει ένα συστατικό που είστε αλλεργικός ή αλλιώς δεν είναι καλός για σας. Δηλαδή, προσπαθήστε να αποφύγετε τα συμπληρώματα που δεν είναι φυσικά ή χημικά παραγόμενα. Ελέγξτε για τις καθαρές βιταμίνες και τα μέταλλα που προέρχονται από οργανικές πηγές. Τα φυτικά συμπληρώματα είναι καλά, επίσης, επειδή τα κύτταρα σας τα απορροφούν πιο εύκολα.

  • Βασικά συστατικά.

Έτσι, ελέγχετε την ετικέτα, αλλά είναι χρήσιμο να μάθετε ποια συστατικά είναι καλά για εσάς. Έχουμε ήδη συζητήσει σημαντικές βιταμίνες ανάπτυξης μαλλιών, αλλά θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε εκχυλίσματα όπως οι σπόροι σταφυλιών, το centella asiatica, τα πράσινα φασόλια καφέ και το πράσινο τσάι. Όχι ότι αυτά τα συστατικά πρέπει να βρίσκονται σε κάθε μπουκάλι που εξετάζετε, αλλά απλά γνωρίζετε ότι είναι χρήσιμα στην ανάπτυξη των μαλλιών.

  • Κριτικές.

Ελέγξτε τις κριτικές των πελατών που επιχείρησαν ένα συγκεκριμένο προϊόν. Σημειώστε ότι μερικές κριτικές πρέπει να θεωρηθούν με σκεπτικισμό, αλλά θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε μια καλή ιδέα για τα προϊόντα που προσφέρουν αποτελέσματα και είναι δημοφιλείς πωλητές.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα για την τριχόπτωση;

Μεταξύ των δημοφιλών συμπληρωμάτων για την τριχόπτωση, το HarVokse είναι ένα από τα καλύτερα. Το HarVokse είναι ένα εκτενώς ερευνημένο προϊόν ανάπτυξης μαλλιών που αναπτύχθηκε από Νορβηγούς επιστήμονες. Το HarVokse διαφέρει αρκετά από τα άλλα γνωστά συμπληρώματα για την τριχόπτωση. Η μοναδικότητα του HarVokse έγκειται στο γεγονός ότι περιέχει 100% φυσικά συστατικά ενώ παράλληλα παρουσιάζει ανάπτυξη τριχών σε κλινικές δοκιμές. Το HarVokse είναι διαθέσιμο και ως μη πέψιμο συμπλήρωμα και ως τοπικό σπρέι. Τα συστατικά του συμπληρώματος σε συνδυασμό με τα περιεχόμενα των προϊόντων ψεκασμού για την εξάλειψη του προβλήματος της απώλειας τρίχας από δύο διαφορετικές γωνίες. Και τα δύο προϊόντα περιέχουν φυσικά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως αμινοξέα, ψευδάργυρο, σύμπλεγμα βιταμίνης Β, centella asiatica, εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιών, εκχύλισμα πράσινου καφέ και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να αγοράσετε το HarVokse; Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και τον μόνο επίσημο πωλητή του γνήσιου προϊόντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>