Πού να αγοράσετε TurmericPlus με εύκολους τρόπους και εγγυημένη

Turmericplus έχει οφέλη για τη μείωση υγιές σώμα σας. Θα μοιραστούμε να σας πού να αγοράσετε Turmericplus, προκειμένου να ενισχύσει την υγεία σας.

Κουρκούμη, ένα συστατικό στα περισσότερα κάρυ και μουστάρδες, έχει μια ιστορία να χρησιμοποιηθεί ως κάτι περισσότερο από ένα μπαχαρικό. Κουρκούμη βαθύ πορτοκαλί χρωστική ουσία έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως μια χρωστική ουσία, και οι δύο Ayurvedic και κινεζικές παραδόσεις ιατρική χρήση κουρκούμη σε θεραπείες. Turmeric έχει επίσης δεχθεί μια θέση σε θρησκευτικές τελετές σε όλη την Ινδία για χιλιάδες χρόνια.

Η διατροφή στο εσωτερικό Turmeric

Το εργοστάσιο κουρκούμη, ή Curcuma longa, είναι ένα βότανο στενά με τζίντζερ. Καλλιεργείται σε τροπικά κλίματα σε όλη την Ασία για τα έρριζα υποκείμενα της, η οποία παρέχει τη γεύση και την χρωστική του φυτού. Τα υποκείμενα, τα οποία αναπτύσσονται υπόγεια, αλλά είναι περισσότερο από ένα στέλεχος από μια πραγματική ρίζα μπορεί να αλεστεί σε μια κόλλα, ή αποξηραμένα και αλεσμένα σε σκόνη.

Κουρκούμη περιέχει βήτα-καροτένιο, ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), ασβέστιο, φλαβονοειδή, φυτικές ίνες, σίδηρο, νιασίνη, κάλιο, ψευδάργυρο και άλλα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, η χημική ουσία στην κουρκούμη συνδέονται με πιο πολύ κράχτης επιπτώσεις στην υγεία του είναι η κουρκουμίνη.

Turmeric και η επίδραση στην αρτηριακή πίεση

Βραχυπρόθεσμα, η συμπλήρωση του κουρκουμά από του στόματος μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση σε άτομα με παθήσεις των νεφρών, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιουλίου 2011 του Εφημερίδα των νεφρών Nutrition. Ορισμένες μελέτες σε ζώα, όπως αυτή δημοσιεύεται στο τεύχος του περιοδικού «Circulation,» κατάσταση ότι η κουρκουμίνη αναστέλλει τη δράση της ακετυλοτρανσφεράσης ιστόνης πρωτεΐνης ρ300 και αποτρέπει την πίεση που προκαλείται από βλάβη των καρδιακών κυττάρων υψηλής αρτηριακής Νοεμβρίου 2009.

Το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center δείχνει επίσης ότι η κουρκούμη μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη και εμποδίζουν το σχηματισμό πλάκας στις αρτηρίες. Αυτό μπορεί με τη σειρά του βοηθά τη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης. Μεθανολικό αποσπάσματα της κουρκουμίνης και διαστέλλονται και να χαλαρώσουν τα αιμοφόρα αγγεία σε ζωικά μοντέλα, λέει μια μελέτη στο τεύχος του περιοδικού της Εθνοφαρμακολογίας Ιουλίου 2009.

Είναι κουρκούμη ασφαλές;

Turmeric είναι ασφαλής για τους περισσότερους ανθρώπους, όταν καταναλώνονται σε ποσότητες που βρίσκονται στα τρόφιμα. Ωστόσο, κουρκούμη μπορεί να έχει παρενέργειες όταν λαμβάνονται σε μεγάλες δόσεις. Μερικά συμπληρώματα περιέχουν έως και 500 χιλιοστόγραμμα εκχύλισμα κουρκουμά, και τις ετικέτες τους προτείνουμε να τέσσερις κάψουλες την ημέρα.

Πού να αγοράσετε TurmericPlus

Έτσι, πολλά είδη κουρκούμη προϊόντος πωλούν ήδη στο μεγάλο κατάστημα. Ακόμη, τόσα πολλά είδη του προϊόντος κουρκούμη, το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε αυτό είναι στην επίσημη ιστοσελίδα του. Στο επίσημο, θα πάρετε περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως η έκπτωση και διαβούλευση σε απευθείας σύνδεση. Τώρα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να αγοράσουν τα TurmericPLus με εγγύηση και πρωτότυπο 100%.

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>