Πού να αγοράσετε ProtocolCollagen για συμπλήρωμα αντι-γήρανσης σας

Το συμπλήρωμα protocolcollagen ξέρει τη μείωση της γήρανσης σας με αποτελεσματικό τρόπο. Έτσι, όταν πρόκειται να αγοράσουν το κολλαγόνο πρωτόκολλο για συμπλήρωμα αντι-γήρανσης σας;

Καθώς το δέρμα υφίσταται φυσική χρονολογική γήρανση και δέχεται επίθεση μέσω φωτογήρανση, η φυσική δομή του δέρματος αρχίζει να επιδεινώνεται. Ευτυχώς, έχασε το σώμα αποθηκεύει το κολλαγόνο μπορεί να αντικατασταθεί αποτελεσματικά από τα σωστά συμπληρώματα. Συμπληρωματικό κολλαγόνου μπορεί να αυξήσει τη δύναμη γύρω από περιοχές υψηλού κίνηση του δέρματος όπου σχηματίζουν ρυτίδες. Ισχυροποιώντας τη δομή του δέρματος με την κατανάλωση του κολλαγόνου επίσης οδηγεί στην ενίσχυση των τοιχωμάτων των πόρων, επιβραδύνοντας χαλάρωση του δέρματος και διευρυμένους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι πιο νεανική όψη του δέρματος κατά τη διάρκεια της γήρανσης.

Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα μας, ειδικά τύπου 1 κολλαγόνο. Βρίσκεται στους μυς, τα οστά, το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, το πεπτικό σύστημα, και τους τένοντες. Είναι αυτό που βοηθά δώσει δύναμη του δέρματος μας και την ελαστικότητα, μαζί με την αντικατάσταση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Όταν πρόκειται για τις αρθρώσεις και τους τένοντες μας, με απλά λόγια, είναι η κόλλα που βοηθά κρατήστε το σώμα μαζί.

Η παραγωγή μας κολλαγόνου σώμα αρχίζει φυσικά να επιβραδύνει καθώς γερνάμε. Μπορούμε να ευχαριστήσω το εκφυλιστική διεργασία για σημάδια της γήρανσης, όπως ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος και πόνους στις αρθρώσεις λόγω του χαμηλότερου επιπέδου ή μειωμένη χόνδρο (γεια, σκελετός πόδια). Άλλοι παράγοντες του τρόπου ζωής όπως η κατανάλωση μιας διατροφής υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, το κάπνισμα και η υψηλή ποσά της έκθεσης στον ήλιο συμβάλλουν επίσης στην εξάντληση των επιπέδων κολλαγόνου. Έχει βρεθεί ότι οι ασθένειες του κολλαγόνου που σχετίζονται προκύπτουν πιο συχνά από ένα συνδυασμό είτε γενετικών ελαττωμάτων, φτωχή πρόσληψη του κολλαγόνου-πλούσια τρόφιμα, διατροφικές ελλείψεις και πεπτικά προβλήματα που επηρεάζουν την παραγωγή (σύνθεση) του κολλαγόνου.

Τα οφέλη του κολλαγόνου

Εδώ είναι μερικά πιο εκπληκτικό οφέλη της πρωτεΐνης κολλαγόνου. Επιπλέον μάθετε πώς και πότε πρέπει να το πάρετε για καλύτερα αποτελέσματα!

πεπτικά βοηθήματα

Το κολλαγόνο καταπραΰνει και θεραπεύει το πεπτικό σύστημα και βοηθά την επισκευή του βλεννογόνους επένδυση. Βοηθά επίσης να σπάσει την πρωτεΐνη και το λίπος από τις τροφές, γεγονός που καθιστά ευκολότερη για τον οργανισμό να αφομοιώσει.

Υγεία του δέρματος

Μερικοί γιατροί αναφέρονται σε κολλαγόνο ως το νέο προϊόν αντι-γήρανσης του αιώνα και οφείλω να συμφωνήσω! Εξασφαλίζει τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναγέννηση του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι κατά κύριο λόγο αποτελείται από τα αμινοξέα γλυκίνη, προλίνη, αλανίνη και υδροξυπρολίνη. Αυτά τα συγκεκριμένα αμινοξέα αποδειχθεί ότι μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης. Η κλινική έρευνα έχει δείξει ότι η ζωτικής σημασίας πρωτεΐνης κολλαγόνο προωθεί νεότερους αναζητούν δέρμα, βελτιώνει το επίπεδο υγρασίας του δέρματος, βελτιώνει την υφή του δέρματος, βελτιώνει τα σημάδια των βαθιών ρυτίδων και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Απώλεια βάρους

Το κολλαγόνο είναι μια μεγάλη πηγή πρωτεΐνης και παρέχει 18 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 2 κουταλιές! Οι μελέτες δείχνουν ότι τα πεπτίδια κολλαγόνου που καταναλώνονται στο πρωινό είναι 40% περισσότερο από ό, τι κορεσμού άλλων πρωτεϊνών (όπως ο ορρός γάλακτος ή σόγιας) και συσχετίζεται με μείωση κατά 20% της πρόσληψης τροφής στο μεσημεριανό γεύμα.

Η ProtocolCollagen για αντι-γήρανσης

Η οικοδόμηση ομορφιά από μέσα προς τα έξω, κάψουλες κολλαγόνου μας αποτελούν τη βάση του δέρματος και της υγείας μας σειρές. Το κολλαγόνο είναι η φύση δική απίστευτο συστατικό για το δέρμα εύπλαστο, ισχυρά νύχια, λαμπερά μαλλιά και υγιείς αρθρώσεις. κολλαγόνο μας είναι βιοδραστικό πεπτίδιο κολλαγόνου.

Το πρωτόκολλο χρησιμοποιεί μόνο υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο σημαίνει ότι έχει ουσιαστικά προ-πέψη, έτσι ώστε το πεπτικό σύστημα χρειάζεται λιγότερο χρόνο και ενέργεια για να σπάσει την πρωτεΐνη και ως εκ τούτου παίρνει απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος πολύ γρήγορα. Καθώς γερνάμε το σώμα μας έχει την τάση να παράγει λιγότερο κολλαγόνο προκαλεί απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος και μειωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων.

Πού να αγοράσετε ProtocolCollagen

Μην ποντάρετε για την υγεία σας? αγοράσει το αρχικό ProtocolCollagen μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του. Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Η επίσημη ιστοσελίδα διαθέτει επίσης μια σειρά από εναλλακτικές πληρωμές που ολοκληρώνει την ευκολία σας για ψώνια το συμπλήρωμα κολλαγόνου. Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο για να σας φέρει τις επίσημες ιστοσελίδες των ProtocolCollagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>