Πού να αγοράσετε τα συμπληρώματα Turmeric που λειτουργούν σημαντικά

Θέλετε να αγοράσετε τα συμπληρώματα Turmeric; Σας παρουσιάζουμε το καλύτερο συμπλήρωμα Turmeric που λειτουργεί σημαντικά.

Τι είναι η κουρκούμη; Απλά τυχαίνει να είναι ένα μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε κάρυ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός του ότι είναι ένα απαραίτητο καρύκευμα στη μαγειρική, μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε λεπτό. Όταν εδώ κουρκούμη ό, τι έρχεται στο μυαλό μπορεί να είναι το ποτό ή κουρκούμη συμπληρώματα κουρκουμίνης διατροφής. Ωστόσο, κουρκούμη χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή κάρυ. Η κουρκούμη διατροφή είναι όπου μπορείτε να πάρετε άμεσα κουρκούμη.

Πώς Turmeric έργα

Κουρκούμη συχνά ως πρόσθετο τροφίμων καύση λίπους. Αν και δεν είναι μπαχαρικό θαύμα, μπορεί να υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό τον ισχυρισμό. Κουρκούμη περιέχει κουρκουμίνη, ένα κίτρινο, φυτικά βασισμένη χρωστική ουσία που είναι επίσης ένα ουσιαστικό συστατικό της σκόνης κάρυ. Η κουρκουμίνη λειτουργεί ως ένα αντι-φλεγμονώδη παράγοντα, και μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας σε μεταβολισμό του λίπους, ενδεχομένως προαγωγή της απώλειας βάρους. Μπορείτε να κάνετε με την αύξηση της δραστικότητας AMP-ενεργοποιημένη κινάση πρωτεΐνης (ΑΜΡΚ). δραστηριότητα ΑΜΡΚ είναι κάτι ενός κυτταρικού μεταβολικού κύριου διακόπτη που βελτιώνει την ομοιόσταση του μεταβολισμού, η οποία είναι συχνά εκτός ισορροπίας σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα.

Οφέλη για την υγεία του Turmeric κουρκουμίνη να επιτύχει στην απώλεια βάρους

Η κουρκουμίνη στην κουρκούμη βοηθά το σώμα σας μπλοκ λίπους βελτιώνοντας παράλληλα με τη λειτουργία του ήπατος που σημαίνει καλύτερη αποτοξίνωση και την ικανότητα να πάρει πάνω από μια απόλυση. Πέραν του ότι είναι ένα φάρμακο αντι-hangover, κουρκούμη οφέλη για την υγεία δεν σταματούν ποτέ να εκπλήσσει, όταν ετοιμάζονται για μια επιτυχημένη δίαιτα.

Πώς κουρκούμη βοηθά να εμποδίσει το λίπος είναι ότι η κουρκουμίνη αναστέλλει το σχηματισμό του λιπώδους ιστού μπλοκάροντας τον μηχανισμό που χρησιμοποιείται για να σχηματιστεί. Αυτό επιτυγχάνεται με την καταστολή των αιμοφόρων αγγείων σας που χρησιμοποιείται για το σχηματισμό λιπώδους ιστού.

Δοσολογία

Turmeric είναι διαθέσιμο ως κάψουλες, υγρά ή βάμμα σκόνη γεμάτο. Η ημερήσια δοσολογία των τυποποιημένων σκόνη κουρκουμίνης είναι 400-600mg τρεις φορές ημερησίως. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κουρκούμη ως μέρος της διατροφής σε συνδυασμό με το μαύρο πιπέρι και τα λίπη για να βελτιώσει την απορρόφησή της.

Ως ασφαλή κανόνα, η ημερήσια δόση της κουρκούμη θα πρέπει να πάρει είναι μεταξύ 2 και 3 γραμμάρια ανά ημέρα. Κατά τη λήψη κουρκούμη συμπληρώματα προσπαθήσει να παραμείνει σε αυτό το ποσό, λαμβάνοντας υπόψη την κουρκούμη παίρνετε από άλλες πηγές, όπως το φαγητό σας.

Πού να αγοράσετε τα συμπληρώματα Turmeric

Κατ ‘αρχάς, πρέπει να γνωρίζετε τα καλύτερα συμπληρώματα Turmeric. Θα πρέπει να αγοράσετε το TurmericPlus. Αυτό TurmericPlus έχει εγκριθεί από το FDA. Ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κουρκουμά που μπορεί να λειτουργήσει σημαντικά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αγοράσετε τα TurmericPlus στην επίσημη ιστοσελίδα. Φυσικά, μπορείτε να ελέγξετε το προϊόν, ακολουθώντας το μελάνι εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της TurmericPlus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>